- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- За Форума?
Защо сте във този форум? Zashtoto ima hora,koito me kefqt,a i se opitvam da pomogna na horata s problemi,s kakvoto moga
Защо той ви привлече и се регистрирахте?
Mai imah nqkakav problem i pi6eh kato gost,a posle mi haresa foruma i re6ih da se regna
Защо сте тук от няколко години,и не сте се отказали от форума?
Ne sam se otkazala,za6toto vse o6te ima nqkoi temi,koito sa interesni,a i si namerih dobri priqteli tuk,imenno zaradi tqh vlizam 4esto
От колко време сте тук(някои имат и други регистрации,за това питам)?
Ot 8 meseca nqkade
Ако искате да кажете и друго - давайте ... оставям празно ...
Iskam da kaja,4e mi vtrasna,napravo do gu6a mi doide ot delenieto na STARITE useri-tezi ot 2003/2004 god. i tezi ot 2005.Mnogo se draznq,kogato nqkoi se otdrapvat super mnogo ot drugite poradi tazi pri4inaAdski tapo e,ami nie sme po4ti vsi4kite na edna vazrast,kvo zna4enie za Boga ima koga nqkoi si e napravil registraciqta?az moje da 4eta tuk i da pi6a kato gost ot 2003,nali?I kakvo,za6to trqbva postoqnno da ima takiva glupavi konflikti i nqkoi da kazvat,4e sega nqma stoinostni useri,a samo predi e imalo...ujasno e
i sa6to se draznq kogato ima naprejenie mejdu moderatorite i userite...no kakto i da e...neznam dali tova 6te se opravi,no polojenieto naistina ne varvi kam dobro
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)