Цитирай Първоначално написано от sherry
Iskam da kaja,4e mi vtrasna,napravo do gu6a mi doide ot delenieto na STARITE useri-tezi ot 2003/2004 god. i tezi ot 2005.Mnogo se draznq,kogato nqkoi se otdrapvat super mnogo ot drugite poradi tazi pri4ina Adski tapo e,ami nie sme po4ti vsi4kite na edna vazrast,kvo zna4enie za Boga ima koga nqkoi si e napravil registraciqta?az moje da 4eta tuk i da pi6a kato gost ot 2003,nali?I kakvo,za6to trqbva postoqnno da ima takiva glupavi konflikti i nqkoi da kazvat,4e sega nqma stoinostni useri,a samo predi e imalo...ujasno e i sa6to se draznq kogato ima naprejenie mejdu moderatorite i userite...no kakto i da e...neznam dali tova 6te se opravi,no polojenieto naistina ne varvi kam dobro
Виж сега, понеже усещам, че тука съм замесена и аз ще ти кажа нещо. Че има деление, признавам има, но значение за мен няма никакво. Както уважавам човек регистриран през 2002 година, така уважавам и човек регистриран през 2005. Никой не ти казва, че не си стойностна юзърка, защото пишеш от един, два, три месеца тука, напротив! Става дума за това, че сега средната възраст във форума е по малка, следователно опитът е по малък и съветите, които се дават не са толкова компетенти и правилни. От тази гледна точка имам предвид, че преди имаше много ценни юзъри и т.н. А иначе като човек никого не отхвърлям, всеки си е готин по свой си индивидуален начин.

Надявам се сега всички, писали, не писали, чели, не чели - да са ме разбрали!