.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    *Sandra*
    Guest

ima mn stranna mirizma kakvo da pravq???

zna4i izkapvam se miri6a na hubavi4ko i sled ima nqma 2-3 4asa vlagali6teto mi si pridobiva nqkakva svoq mirizma nqkaksi imam 4uvstvoto 4e tova ne e normalno i kogato pravq sex s priqtelq si toi 6te useti i 6te mu stane gadno!molqvi kajete mi normalno li e da ima nqkakva mirizma ili ne?i imali nqkakvi aromatizira6ti karpi4ki spreiove,dezodoranti za intimnite mesta????blagodarq vi

ami kupi si intimen gel,kakyfto i da e. i sled kato se iskupe6... se namaji ~

Guest
    spored men e normalno, pri vseki ima nqkakva specifi4na mirizma.Moje6 da si vzeme6 mokri kurpi4ki i predi seks da pose6tava6 toaletnata za da se osveji6

Мега фен Аватара на machoka
    Здравей,

Само искам да те предупредя, че интимните гелове, сапуни и други 'препарати' за противопоказни. Не мога да ти дам точното обяснение, защото компетентния, който ми го обясни го направи с доста терминология. Главното беше, че интимните места си имат свой биологичен секрет, който се бори срещу микроби и други зловредни образования там. Когато се третираш там с подобни продукти, те нарушават този биологичен секрет и оставаш незащитена.
    Може и да не го обясних точно, но е нещо подобно, така че внимавай с употребата им.

Приятен ден.

machoka е напълно прав. Трябва много да внимаваш с използването на интимните гелове, кърпичи и т.н., защото много от тях нарушават естествената биологична среда там долу и често предизвикват поява на гъбички. За това каквото и да използваш гледай да е с ниско PH. Но и това не е гаранция.
    Колкото до миризмата - нормално е да има някаква специфична миризма, но не и прекалено остра и натрапчива, ако твойта е такава можеш да се обърнеш към лекар, за да видиш дали няма някакъв проблем - гъбички или някаква инфекция..знам ли?
    И все пак мисля, че прекалено много се впрягаш, според мен, всичко си ти е в реда на нещата. А и на гаджето ти едва ли ще му направи някакво впечатление, освен ако до сега не е бил с момиче.

az sa6to sam na mnenie 4e moje6 da izpolzva6 nqkakav intimen gel ako tolkova te pritesnqva tova no ne kakavto i da e ,ne kakavto ti popadne trqbva da vnimava6 v izbora si a za da si sigurna 4e nqma da sgre6i6 dobre 6te e da se posavetva6 s lekar hem 6te ti kaje dali nqma6 nqkakav po seriozen problem nqkakva pri4ina ako mirizmata e po silna i 6te te posavetva nai dobre kaakv produkt da si vzeme6
    Живей днес, защото вчера няма да се върне, а утре може да не дойде![img][img=http://img135.imageshack.us/img135/6024/jenil0310245qq.jpg][/img]

Guest
    intimnite gelove sa s neutralno ph!
    i nqma ni6to stra6no da gi polzva6!
    az ne bih se mila sus sapun dolu!

Супер фен
    Град
    Sofia
    Shtom ima mirizma, koiato ne ti haresva i na teb znachi neshtata ne sa dobri!. Napravi izsledvane na vlagalishten sekret i ne se zanimavai s gluposti kato gelove i tem podobni.
    Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts

има много гелове за интимни места..може да пробва6 с някои..въпреки 4е трябва да знае6 4е всеки 4овек си има своя миризма така 4е..твоита може да е такава

Хахах ми то е нормално бе,и по мене си садя ,защото кат осе изкапя яко ма кат седя пред компа и пак замисрисва.ЮТва си е естествена миризма

Голям фен
    Град
    Beyond the limits of the mind
    Понякога миризмата се дължи просто на това, че ще ти идва мензисът. Хормони. Понякога просто си мирише човек така - пак хормони. Но понякога, миризмата се дължи на някаква бактериална инфекция - ако е съпроводена с течение - бяло или с по-тъмен цвят, задължително се изследвай, както каза др.Смърф. Ако не си правила секс до сега, едва ли е някоя болест. Трябва да си дадеш сметка, ако си правила, дали миризмата е следтвие на това, или си я имаше и преди това.
    Колкото до интимните гелове - едва ли ще премахнат миризмата. Ако пък ползваш някакъв спрей е много опасно. Просто се мий по-често. Също можеш да използваш ароматизирани ежедневни превръзки. Мисля, че Carefree и Discreet са такива.

Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.

Otidi na ginekolog.. tam shte ti vzemat sekret i she vidish kakvo ti e.. moje da e vsi4ko a i nai malkoto -> bqlo te4enie
    completely dead

I spored men nai dobroto re6enie e da otide6 na lekar za6toto ako ima6 bqlo te4enie s nepriqtna mirizma moje da ima6 gybi4ki ili nqkakva druga takava nepriqtna istoriq. Moq brat obi4a da kazva taka "sirene i P**ka kolkoto i da si gi mie6 vse smyrdqt" s izvinenie za izraza...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си