.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Hybrid View

роко
    Guest

странен секрет

имам проблем след като се изпикая и малко след това от пениса ми излиза ниакакъв секрет които е безцветен и мазен не урина,ниакои мойе ли да ми кайе от какво е това

Супер фен
    Град
    Sofia
    А свързано ли е това състояние по някакъв начин с възбуда, ерекция или маструбиране?
    Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts

роко
    Guest

ами

незнам дали то4но е свързано ако съм мастробирал или правил секс пак след като уринирам се полу4ава това нещо някой път пък след ерекция ми се пикае много а пикаиа по малко

Супер фен
    Град
    Sofia
    след като си бил по-дълго време възбуден и без да си уринирал има ли го секрета или не? Ако си онанирал без да си стигнал до края има ли го ? И ако просто си се възбудил в автобуса появява ли се? Питам все за случаи в които не си ходил по малка нужда.
    Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts

роко
    Guest
    ами ако съм бил възбуден и несъм свършил мисля че не се получава забелзал съм го само след уриниране ,нещо като последна капка се полу4ава от 1 до 10 мин след като съм уринирал само дето не е урина ами нещо като мазга (безцветно е)

роко
    Guest
    май като се замисля се е повявало и нкой път след като съм се изпразнил(свършил)

ololo
    Guest
    tova be6e nqkav sekret koito se otdelq sled testisite , mejdu testisite i penis-a , i se otdelq pri vuzbuda no ne se izhvurlq samostoqtelno a sus druga te4nost nezavisimo dali e sperma ili urina , dokolkoto znam sluji na tqloto za dezinfekciq ili ne6to ot sorta , ako iam6 u4ebnik za 9-ti klas po biologiq zemi pogledni tam ima6e si opisanie , 4e az moite u4ebnici gi prodadoh otdavna

Дядо ВИ
    Guest

Нямаш проблеми, не си въобГъзявай!

Този секрет идва от простатната жлеза и служи за овлажняване при секс, принципно не е проблем, но по-добре да се консултираш с лекар вместо да питаш наборите си, които хал хабер си нямат. Имаше и някакво име, но точно когато реших да ти отговарям го забравих - писал съм защо в името си.
    Няма смисъл да продължаваш дискусията тук - нямаш проблем, млад си и доколкото разбирам не само ти става, а успяваш и да свършваш, а и да пикаеш ...

НЕ СЕ ВПРЯГАЙТЕ МНОГО В ЖИВОТА - НИКОЙ НЕ Е ИЗЛЯЗАЛ ЖИВ ОТ НЕГО

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си