- Форум
- За ТeenProblem.net
- Предложения, похвали, критики и въпроси към сайта и екипа ни
- Малко въпроси и лека критика
Искам в тази тема да се обърна към модовете и, най-вече, админите. Забелязах някаква мода да се трият и заключват теми, целящи критика в този раздел. Забелязах още, че той се казва "Предложения, похвали, критики и въпроси към сайта и екипа ни". Странно, нали? В тази тема целя да покажа на "екипа ни" по най-учтивия начин, че не са прави в това отношение.
Странно, че в момента, в който бъде забелязана тема от този тип и някой от "кръвожадните" ни админи, веднага й виждат сметката. Не смятам това за правилно! Ето и доводите ми:
1. Потребителите ИМАТ право да изказват мнениота си за "екипа ни", особенно в раздел, в който пише "Предложения, похвали, критики и въпроси към сайта и екипа ни". Не може да сме възпрепятствани от това наше право. И се заключват обикновено с отговор от типа на "Мисля, че темата е приключена". Е, това оправдание ли е? Не! Пише се, защото не може да бъдено измислено правило, което да доказва, че е забранено такова нещо. Ако не ви отърва, мили админи, просто променете заглавието на раздела от "Предложения, похвали, критики и въпроси към сайта и екипа ни" на "Предложения, похвали и въпроси към сайта и екипа ни". Така ще е разбираемо. Иначе се получава глупаво.
2. Когато се покаже мнение, което уличава даден админ или мод, то същщо бива заключвано/изтрито със същото абсурдно обяснение. Това е ЛИЧНО мнение, нали? Или аз нещо съм се объркала, но го пише, че е позволено в заглавието на раздела, нали?
3. Тема, критикуваща отношението на шефовете към нас, бива изтрита, понеже "нарушава правилата". Добре, нарушава ги, но по кое правило? Ако обичате, драги ми админи, обосновявайте се, когато кажете нещо.
4. Искам да попитам, защо драгите ни админи използват своята власт само в този раздел? Да, може да няма модове тук, но много рядко се среща тема, заключена от админ в който и да е друг раздел. Да не би критиката тук да ви пречи? Тогава, дадох едно свое предложение за това, как проблема ще се оправи - смяна на името на раздела.
В тази тема искам ясен отговор от отговорните "власти", а не глупави подмятания от юзърите.
Благодаря, предварително! Вече може и глупави подмятания!![]()
The Devil Is Back! Beware, Enemies Of The Hell...
Чао, Алекс!