.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    Фен
    Град
    In The MiDdLe Of NoWhEre

Moderated byBSG:Момчета,колко време ви трябва за да свършите

Момчета, колко време ви трябва преди да свършите? Защото имам един приятел, който свършва за около час и половина и това ми се стори много

Точка 7 от правилника
    Благодаря
    Moderated by BABY_SEXY_GIRL
    siLLy y0u.. whErE aRe yOu GoiNg..??

haha ko darja 1 4as sam napravo super besigurno do max 30 min ,ama ako se samozaduvolqvam ot porqdakan a 5 -7 min.

Повече от фен
    Град
    Просто един Аспаруховки противен тип! ;]
    Като се самозадоволявам най-много за 7-8 минути, което много радк осе случва

it's like a kiss; it's like a joke; it's like a miss to feel the smoke; it's like a dream but it is green; it's like the missing point and this is JOINT

Мега фен Аватара на machoka
    Зависи само и единствено от момичето

Фен
    Град
    In The MiDdLe Of NoWhEre
    Е ок ама все пак час и половина не е ли прекалено МНОГО?

MM 6tastlivka si.kefi se 4e te e bol tolkova vreme

Минимум 10 мин.
    Макс 30

tc tc tc
    Guest
    minimum 3 maximum 7

Супер фен
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    ne e taka!
    zavisi ot obstanovkata i naglasata na mom4eto
    nz dali 4as i polovina e mn ama ako seki put svur6va za tolko ve4e moje da se pritesni6
    koe e ob6toto mejdu belota I sexa? Ako nqma6 dobur partnior dano pone ima6 dobra ruka

...

Този въпрос е тъп... как така за колко време сме били свършвали... това зависи само и единствено то това с какъв мъж си, защото има такива, които и за 2 минути могат да накара една жена да свърши...

Фен
    Град
    In The MiDdLe Of NoWhEre

Re: ...

Цитирай Първоначално написано от dudeto_sy
    Този въпрос е тъп... как така за колко време сме били свършвали... това зависи само и единствено то това с какъв мъж си, защото има такива, които и за 2 минути могат да накара една жена да свърши...
    Vaprosa ne mi be6e za kolko vreme mujete mogat da nakarat edna jena da svur6i, a za kolko vreme te svur6vat

Guest
    Е па аз ако искам мога и за 18 часа да свърша. Ма ебането ще е некво като на слоу моушън сико си зависи от скоростта естествено и мъжествеността има значение ма час и половина е увлечане според мене.

Голям фен Аватара на lina15
    Град
    София
    emi pri vsqko mom4e e razli4no,to e qsno,nqkoi za 5 minuti i ve4e sa istiskani kato limon ,xaxa,drugi durjut i po pove4e ot 4as,imala sum gadje koeto vednuj 2 4asa,durje6e.Ama to kato se menkat pozite mom4etata pove4e durjut...

Това зависи от много неща:
    1.) При дълго "въздържание" нормално е първият път да свършиш доста бързо. Но тогава обикновено имаш енергия за още поне няколко пъти Аз съм имал случай, когато след няколко седмици далеч от приятелката ми съм свършвал буквално за 3-4 минути след като ми докосне хуя с ръка.
    2.) Ако "времето ви притиска" - също може да доведе до бърз финал. Например ако нямате време и нарочно го правите бързо.
    3.) При нормален акт продължителността е много относителна. Случвало ми се е да издържам по 20-25 минути - без да слагаме предварителната подготовка.
    4.) Правило ми е впечатление, че ако предварителната игра е по-кратка издържам повече време. А когато момичето се заиграе много с ръка или уста и след това доста по-малко издържам в нея.
    5.) А има и друг вариант - например, на един купон преди 2 вечери се забивахме с едно момиче - малко по-малка е от мен и когато си легнахме се стараех много да издържа повечко (все пак първото впечатление е важно ) и се съсредоточавах върху други неща - извън чисто и просто чукането. На задна, например, докато бяхме й се наслаждавах на стегнатото дупе, на дългите крака, докато ме "яздеше" я оставях да спре за няколко секунди и да се наведе към мен - да се целуваме, милваме. И така хем беше много по-готино изживяване от един обикновен секс на купон, а и доста дълго продължи...
    Та зависи от случая, от човека, от целта на занаятието
    Ето така би изглеждала сексуалната ми мечта:
    http://www.redtube.com/9860

Мега фен
    Точка 7 от правилника
    Благодаря
    Moderated by BABY_SEXY_GIRL

Taa ква е и за какво се бори?

Мега фен
    Град
    Utopia..
    това е нещо ново

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    Цитирай Първоначално написано от NaSty GiRl
    Е ок ама все пак час и половина не е ли прекалено МНОГО?
    Не ние наща компания сме яко диви, тва го правим като минимум ... няма жена която да не се е оплакала, че се е изморила ... скъсваме ги ... 2-3 часа без почивка ... След тва се хвалят, че ги е ебал дракон ... правят ни реклама и идват следващите жертви ...
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

Свършвам само на ръка защото ми трябва поне час за да свърша а за повече нямам сили както и приятелката ми. Явно имам някакъв проблем

+1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си