.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30

Тема: инатът!!!

Hybrid View

Голям фен Аватара на aBnOrMaL_BaBy
    Град
    In The Middle Of Nowhere !
    Аз съм мега голям инат.Никога не отстъпвам.Направо понякога се плаша Ама не мога да кажа, че е положителна черта на характера, нито мога да кажа че е отрицателна.Всичко си зависи от ситуацията - понякога ми е помагал, понякога ми е изигравал лоша шега.

Голям фен
    Град
    Ямбол
    Не съм голям инат и понякога много се дразня на себе си.Именно ината е тази черта благодарение, на която отстояваш мнението и себе си докрай и не позволяваш на другите да те тъпчат, постигаш винаги това, което искаш и т.н.Обаче може да ти изиграе и лоша шега, ако не можеш да разбереш кога трябва да се спреш.Може да се стигне дотам, че да отблъснеш хората около себе си, защотото ще им писне винаги да става това, което ти искаш дори и да не е правилното.Има много примери, които могат да се дадат.Така, че хора внимавайте с това свое качество и се научете да спазвате границите на допустимото, че иначе може да стане лошо

az sum inat i spored men ne e 4ak tolkova losho shtoto triabva da si otstoiavash svoito :P taka 4e niama losho da si inat stiga da ne e prekaleno se pak poniakoga i drugite moje da s pravi

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    az sum edin golqm inat ( se pak sum kozirog ) a v pove4eto puti mislq polojitelno gledam tezi slu4ai da sa pove4e ama ponqkoga mislq i otricatelno koeto nikak ne mi haresva ... ama kakvo da se pravi

инат - БЕЗСМИСЛЕНО упорство.
    мисля, че всички тук казват, че са упорити.това е естествено. но се замислете какво е точно инатът. инатът е БЕЗСМИСЛЕНО упорство. когато е смислено - всичко е наред. и си мисля, че точно това сте се опитали да кажете. но всеки е упорит, ако твъдо вярва в нещо. айде сега си кажете, упорствате ли само заради самото упорство? щото аз никога. за да упорствам тряа да имам причина. а вие?
    ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"

малкият принц

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си