.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Какъв подарък бихте искали да получите?

• Какъв подарък бихте искали да получите?

Ami az bih iskal dosta podaryci
    No ne6toto ot koeto se nujdaq nai-mnogo e:
    Edno dynkovo qkence koeto si haresah v4era no e dosta skypi4ko spored moite vyzmojnosti... :/
    Преди живеех срещу затвора,
    сега живея срещу нас

Супер фен
    Град
    София
    Ако говорим за чисто материални неща...ужасно много бих се зарадвала на цифров фотоапарат

Правила на форума: http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=802

Guest
    Така една хонда,една къща на плажа...базикам се

Еми плюшено мече и много блузи и ластици може би...

Фен
    Град
    Sofia
    mi mn bix se zaradvala na kitara no ako za podaruk ot priqtel bix iskala super mn manista 4e da si praq grivni4ki :P

Цитирай Първоначално написано от Tiffany
    Ако говорим за чисто материални неща...ужасно много бих се зарадвала на цифров фотоапарат
    И аз така М/у другото и мп3 плейър си нямам все още )

Фен
    Град
    Вкъщи
    iskam kola
    Метална нежност в плътта ми се впива, без кръв, без болка, но убива!!

Голям фен
    Град
    Къде има шоколад? О.о
    mn 6e se radvam na mp3 player i nekfa qka presa za kosa 4e moita izdava bagaja e i cifrov fotoaparat moje drugo...nqkvo golqmo pliu6eno me4eee mn obi4am me4eta-banalno ma sa mi strast

If people can't make you fly, they'll make you fall faster

Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.

Амиии искам искааам... моето момче да е при мен всеки ден
    Don't ever leave the one you love for the one you like, because the one you like will leave you for the one they love!

Цитирай Първоначално написано от An4e
    Амиии искам искааам... моето момче да е при мен всеки ден
    Това за мен ще е също най-големият подарак.

Не е важен смисала на живота, а чувството, че живеем.

Искам една гривна с много висулки по нея, убих се да натискам хората от магазина да ми я докарат (тъй като ме изпревариха и я купиха), ама те все ме лъжат, че ще докарат и ще ми звъннат НЕВЕРОЯТНА Е...Има на нея висулки детелинка с циркони, числото 13, подкова с циркони, и 3 големи квадратчета и триъгълниче от розов циркон...леле...имам ги парите, а гривната я няма, пукам се от яд
    ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!

Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!

Фен
    Град
    ch.city
    Една хубава Нокийка няма да е зле...

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    мп3 плеър да мога да си слушам яка музика навсякъде , нов телефон щото моя вече ми омръзна и нещо малко от сърце от любим човек

Фен Аватара на MyCuHkA
    Град
    хотел "Хилтън" ап.1 :)
    За подарък искам... много щастие.. и любов...
    А ако говоря за нещо материално искам едно БМВ з4 и един 500 кубиков пистов мотор
    Научи се да живееш всеки момент щастливо и никога да не си зает да даваш или получаваш любов...

♥R.I.P LOVELY ANNA♥

ами не бих искал нищо материално, защото предпочитам да си купя материалните неща сам. а каквото и да е - тряа да е от сърце. това би ме зарадвало.
    ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"

малкият принц

Супер фен

:)

ами колкото и страно да звучи ... си имам сичко е верно нямам си самолет ... ама ще го приживея но най много искам от тоя живот само да има човек до мен които да ме обича нищо друго

Голям фен
    Град
    Stara Zagora
    ми....бих се зарадвала на някои готин парфюм щото моя свършва...ама това е нещо от което се нуждая,а какво наистина желая : цифров фотоапарат щото съм много суетно човече и обичам да си правя снимки,а и не е ли добре да запечаташ някой готин момент,човек,място завинаги

*ThE~WorLd~Is~MinE*

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    ami podarykyt na koito nai mnogo 6te sa izkefa e mom4eto koeto obojavam da me obi4a za sega o6te nqma rezultat ama nadejdata umira posledna [/u]
    f@nt@zi@

Повече от фен
    Град
    На Гъзъ На Курабията
    exkurziq za 2-ma do Palma De Maiorka

Повече от фен
    Град
    Ямбол
    Ох, аз какво ли искам...всичко искам аз. Няма да откажа нищо Играчки, дрешки, козметика, книги, мобилен телефон, телевизор, уредба, ново СиДи, че мойто е развалено, мп3 плейър, цифров фотоапарат, цифрова камера, нова кола - като за мен едно пежо 206 цц, а за татко и батко 307, ам и някоя готина ексукрзийка не бих отказала, бижута също тях ги обожавам, а и бельо амм май не са много малко нещата Аз споменах ли система за домашно кино а и може би една спретната къщурка може и в Ямбол да е, ама повече бих се зарадвала ако е на морето хихихихи

П.П. Аз съм голяма материалистка :P
    In such ugly times, the only true protest is beauty!

Супер фен
    mi bih se zaradvala na edni efektni PRA6KI 6te me izkefi i da polu4a nqkoi ekstravaganten potnik (razgolen) ili nqkoq interesna bluzka...
    nooo mnogo bih se zaradvala na grimove (osobeno na spirala)

всъщност,аз го исках това,вече не го искам щото е прекалено късно
    ами искаХ(а може би все още го искам) едно фриендче да ми подари наши снимки(ако изобщо имахме) подредени яко в някое албумче,преди да замине....и да не го виждам толкова много време((
    Искам и голяма хубава опакована кутия,вътре пълна с някакви цветни хартийки намачкани и като ги махна всички посредата да има някоя мъника кутийка с нещо символично,като онези мъничките,но все пак ценни,книжки за приятелите,мечтите и т.н...
    Искам за рд-то ми(а то наближава)да чуя наживо една от любимите ми песни,и може би някой,който наистина ме обича и аз го обичам да ме поздрави с нея)
    Или пък някой друг любим човек да е подбрал песните които обожавам и да ми подари си ди с тях...))
    Или пък някоя интересна книжка,защото сега нямам парички за такава,а много ми се иска

или пък...някоя рамка за снимки,ама готина и вътре някоя яка снимка с мен и някой друг..
    а най голямия подарък,нещото,на което ще се израдвам най-много,това би било моята голяма,истинска любов(не е от бг ) да се появи на вратата ми с голям букет цветя(може рози:Р) и да ми се извини и да каже че ме обича)

тва е

Голям фен
    Град
    Beyond the limits of the mind
    За нематериално няма да говоря, понеже всички искаме здраве и любовта да ни е споделена.
    Иначе материални - и малко ми стига - примерно интересна книга. Отдавна не съм чела нещо, което така да те заинтригова, че да не си доспиваш, за да четеш. Също бих искала и да си имам своя кола, но не сега, а догодина, като се върна пак в къщи - вярвайте, в голям град като Варна за човек от краен квартал си е голяма благинка! Иначе не държа на скъпите неща. Примерно мобилният ми телефон не държа да има разни екстри като камера или мр3 плейър. Стига да е малък и да му държи батерията. Ей такива неща харесвам - практични и които си заслужава да купиш.

Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.

Фен
    Град
    в отвъдното
    golqm 4eren motor
    !!!PEACE!!!

Голям фен Аватара на lina15
    Град
    София
    Ami edna hubava kusa poli4ka,4erna.AAA i da se zapoznaq s MATHEW PERRY,ako nqkoi moje da mi oredi vtoroto mi iskane 6te go napravq zlaten!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си