.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39

Тема: NE na chalgata!!!

Hybrid View

Град
    В леглото на майка ти
    Чалгата е супер яка музика. Аз слушам само Black Chalga - Кондьо - това е една доста социална група. Пее се за ежедневните ни проблеми и липсата на финансови средства "Доко, Доко" и "Мъни, Мъни"
    And remember, xslapshotx hates you!!!

Have a nice day

Guest
    http://www.teenproblem.net/f/viewtop...ighlight=4alga
    Da pod4ertaia poslednoto e anti4algov sait,ne za6toot slu6am 4alga,a prosto sam dala linkove kam tei sait4eta
    Aide stiga ve4e s tia temi de...

Голям фен
    samo iskam da se izvinq za bezsmisleniq flood ot v4era, osobeno sega, sled kato razgledah i teq link4eta..

Супер фен
    Град
    Ups & Downs

Re: NE na chalgata!!!

Цитирай Първоначално написано от marusha
    Nadiavam se da ima takiva koito da me podkrepait,zashtoto z\nam 4e s tova neshto niama borba niama.Mislia tozi stil e lishen ot sikuv smisul,edno i sushto vuv vsiaka edna pesen.Lubov,surceto mi bla bla,ne me obichash,az te obicham,izneveri mi i tnDa ne govorim za pevicite-ot gore do dolu silikon i grim,vinagi peiat ne pleibek i ako moje da se sublekat goli nai-dobre she e
    Sega e vash red...i po4itatelite da ne se obijdat
    P.S.slushaite istinskite neshta kato DnB i hard technoto koito mogat da se po4uvstvat
    когато сме обсъждали 100 такива теми , къде си бляла

Повече от фен
    Град
    Sofia

Re: NE na chalgata!!!

Цитирай Първоначално написано от LiNkiN4eTo
    Цитирай Първоначално написано от marusha
    Nadiavam se da ima takiva koito da me podkrepait,zashtoto z\nam 4e s tova neshto niama borba niama.Mislia tozi stil e lishen ot sikuv smisul,edno i sushto vuv vsiaka edna pesen.Lubov,surceto mi bla bla,ne me obichash,az te obicham,izneveri mi i tnDa ne govorim za pevicite-ot gore do dolu silikon i grim,vinagi peiat ne pleibek i ako moje da se sublekat goli nai-dobre she e
    Sega e vash red...i po4itatelite da ne se obijdat
    P.S.slushaite istinskite neshta kato DnB i hard technoto koito mogat da se po4uvstvat
    когато сме обсъждали 100 такива теми , къде си бляла
    ne sum bliala bila sam na morie hahah

Фен Аватара на The-WishmasteR
    Град
    Middle Earth
    v byrgas ima takova bar4e kazva se Yes i pi6e ne na 4algata a za podkrepata mi ima6 q
    You motherfuckas just leave me be
    Ya could never give me cure for the pain I feel inside!
    I believe in armageddon, I've been baptised in alcohol
    I'm embodyment of antichrist
    I'm living for my own demise

Град
    В леглото на майка ти
    Абе чалгата е супер виртуозна музикааа! Не се ибавайте!
    And remember, xslapshotx hates you!!!

Have a nice day

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от The-WishmasteR
    v byrgas ima takova bar4e kazva se Yes i pi6e ne na 4algata a za podkrepata mi ima6 q
    e mnogo ti blagodaria

Фен Аватара на The-WishmasteR
    Град
    Middle Earth
    Цитирай Първоначално написано от xslapshotx
    Абе чалгата е супер виртуозна музикааа! Не се ибавайте!
    ole da be 4algata e syper muzika to4no i koe to4no i e syper?moje bi ima smisleni tekstove i hubava muzika li?daje pevicite ne si pi6at muzikata a im q davat i q peqt!a vij drygite grypi(pone pove4eto)Si pi6at i muzikata i teksta.a v 4algiqta hvanali nqkva p*tka ot ulicata slojili i silikonovi cici i aide pei..davat i tekst kazvat i da si klati dypenceto i tva e !nikoi ne e 4yval nqkoq 4alga pesen predi da i izleze klipa.za6to li???
    da ne govorim 4e v tazi "super qka" muzika se pi6e samo za iznevqra ne spodelena lubov i t.n ili kato cqlo lubov tekstovete po4vat da stavat banalni!6to li si igraq da pi6a sigyrno ve4e ima 3298423747234 mneniq kato moeto ))i ako nqkoi mi kaje 4e nqkoi 4alga izpylnitel koito i da e pravi muzika zaradi samata muzika az 6te se grymna !)
    You motherfuckas just leave me be
    Ya could never give me cure for the pain I feel inside!
    I believe in armageddon, I've been baptised in alcohol
    I'm embodyment of antichrist
    I'm living for my own demise

Цитирай Първоначално написано от GeRyTo
    Добре де може ли да сте толкоз тъпи и задръстени бе мама му стара?!?!?!?!
    Ми не ви харесва - окей, мразите я направо - пак окей, ама стига сте флъдили форума с античалгарски теми...
    Сякаш някой от нас, които слушат тоя стил музика е тръгнал да пуска само теми "НЕ НА МЕТАЛА", "НЕ НА ХАРДРОКА", "НЕ НА ХАУСА", "НЕ НА ТЕХНОТО", "НЕ НА РАПА", "НЕ НА НЕЗНАМСИКВО"...
    Ми мислете малко...по тоя начин обиждате...
    Правилно вече се изнервям!Всеки си има собствено мнение и стил, който да харесва и слуша!Нищо няма да промените като пускате теми от рода на "Античалга","Антиметъл"...
    To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!

Guest
    А мене питаш ли ме, като тия насрани рап кучки обиждат всичките ми приятели и приятелки които слушат тая музика дори и аз да не я слушам имам усещането че някой ще си изяде шамарите на следващата тийн среща .

Vseki sam si izbira kakva muzika da slu6a.Na koito ne mu haresva 4algata da ne q slu6a!

Голям фен
    samo da se samoza6titq, az kazvam 4e tfa ne e muzika, ne govorq za fenovete, makar4e se podrazbira, ama sorry ako sam ubidila nqkoi! aide nqma pak da potklajdam ogynq..

Голям фен
    Град
    Fucked World !
    HE HA TAnAHaPuTe !!! ne namiram... y-to
    we'll die alone like a stone ^^

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си