.

Виж резултатите на анкетата: Na koi hora spored vas vikat Feshuni?

Гласували
125. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Hora,koito se obli4at po moda

70 56,00%
  • hora,koito imat adskoto 4uvstvo za ego

12 9,60%
  • hora ,koito otdelqt prekaleno mnogo vnimanie na vun6niq si vid.

24 19,20%
  • hipper naduti gadnqri

19 15,20%
Отговор в тема
Страница 2 от 7 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 170

Тема: Feshuni???

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    Добре е , защо човек , който се грижи повече за външния си вид да е "фешън" ? Какво лошо има в това да си добре поддържан ??

Според мен "фешън" наричат хора , които винаги носят дрехи по моментната мода.Не че има нещо лощо в това (според мен) но ми се струва , че тези хора нямат собствен стил,щом се водят винаги по модата... Понякога и аз си купувам модерни дрехи , не мисля че е лошо , стига дрехите да ми харесват и да са удобни , но често излизат на мода големи изгъзици дето никога не бих ги сложила ...
    Абе не знам ся , всеки си има предпочитания , всеки знае за себе си и си носи каквото иска... Все пак живеем в свободна страна и всеки има право на личен избор , пък дали на другите не им харесва си е техен проблем...

Free(My)Style RuLzzzZ

Голям фен
    Град
    Ямбол
    Цитирай Първоначално написано от lina15
    purvoto,ama sa si golemi glupaci!!!
    Хмз ... интересно ми е как реши, че са глупаци?!Познаваш 3-4 такива индивиди и реши, че всичките са такива, познах нали Щом не се води по твоя стил и твоите предпочитания, то той веднага ства глупак, човек без вкус и т.н. ... странна логика
    А според мен въпросните "фешъни" са хора, които отделят повечко време за външният си вид(дрешки, обувки, прически, аксесоари и пр.)И честно казано не виждам нищо лошо в това.

Супер фен
    Град
    The city of Shadows...
    Боже... Глупости пълни!
    1. Използва се само за момичета
    2. Това е момиче което не само се облича по модата, но и се облича с прекалено разголени дрехи, демек курвенско (не се обиждайте и аз така се обличам). Те са обикновено на групички, не стават много за приятелки (ако се потрудиш не е така ест), защото говорят само за момчето и често се фърлят и на настояще гадже на някоя своя приятелка. Общо зето - курвенско държание и обличане
    The Devil Is Back! Beware, Enemies Of The Hell...
    Чао, Алекс!

hahahahah nai pa obi4am e takiva izkazvania na metali punkari i ne gi znam kvi ima oshte .... to4no kato edin ot moia klas ... nekoe mom4e ili momi4e se oble4e spretnato i hubabavo da re4em po modata i toi ili tia ve4e e ... "kifla" , "smeshnik" i siakvi takiva ... a kvo si4ki da se obli4at v 4erno da si pusnem dulgite kosi .... ili da se oble4em kato torba bulhi i da si napravim grebeni , da zaebem sekva li4na higiena da ne ni puka kak izglejdame ... i da otidem na nekoi kontzert deto ne se razli4ava mom4e ot momi4e shtoto si4ki s ednakvi pri4eski i kosmi pod ratzete i ili da si klatim glavata na nekoia "luda jitza" ili da se iztrebem u nekoe "iako pogo" hjahahha printzipno niamam nishto protiv nito metalite nito punkarite nito nikoi no se draznia ...kogato niakoi govori pulni gluposti ... moje i az da sum kazal nekoia glupost za koiato se izviniavam no tova mi e mnenieto a Fashion spored men se vika na 4ovek koito e v krak s modnite tendentzii i estestveno obrushta pove4e vnimanie na vunshnia si vid koeto ne e losho zashtoto tova e 4ast ot li4nata higiena se pak :P az printzipno ne sum 4ovek koito se vle4e po modnata tendentzia no se slu4va ot vreme na vreme da se obleka po taka :P hahah aide stiga tolkova 4e baia stana

Фен
    Град
    Somewhere I Belong
    Hora,koito se obli4at po moda колкото и глупава да е тя...
    Усмихвай се дори когато ти е много мъчно, защото никога не знаеш, кой ще се влюби в усмивката ти.

Голям фен
    Град
    големото село софия
    тфа са безмозъчни същественца, които нямат собствен вкус и се водят по тва което е 'модерно'. точно и стриктно.
    ...frustration, domination, feel the rage of a new generation,
    we're livin', we're dyin' and we're never gonna stop, stop tryin' ...

Голям фен
    Град
    Къде има шоколад? О.о
    'fe6yni' spored men sa horata koito opredelqt stila si na obli4ane spored tova koq modna vyna v momenta e zalqla magazinite i ostanalite hora-tazi godina be6e zeleniq cvqt...'ciganskite' drehi(poli na volani i t.n....li4no az ne se obli4am po tozi na4in-nablqgam na tymni cvetove-4erno, tymno sinio e ponqkoga i bqlo i tva otkrai vreme i ne moga da kaja 4e se obli4am kato baba mi-bih kazala 4e se obli4am momderno, no samo tova koeto mi haresva i imam nqkakyv svoi stil...nqmam ni6to protiv 'fe6ynite' daje imam 2 takiva priqtelki koito haresvat vsi4ki komersialni dre6ki no kato hora sa mn pe4eni i sa mi mn blizki taka 4e ne biva da sydim 4ovek po drehite, stiga toi da izglejda normalno

If people can't make you fly, they'll make you fall faster

Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.

Tova sa horata,koito se oblichat spored modata...taka mislq az
    GeT RiCh oR DiE TrYin` ...

фешъните са навсякаде, те са лигьовци, които благодарение на техните се обличат със скъпи дрешки, ходят по детските дискотеки и се правят на най-великите, или пък отишъл на фитнес и си тренира по някво потниче (да си покаже кокалчетата), ама има такова огромно самочувствие, че ще се пръсне...

П.С. Това ми е мнението по темата
    Не е важно да си пръв, важното е да си единствен

Супер фен Аватара на Shadow_Walker
    За мен фешъните са хора без собствено мнение, следващи сляпо това, което е на мода.Кефещи се на най-комерсиалната музика (чалга, мазни денсчета...), обличащи се лигаво,изрусени и наконтени...
    Също мислещи се за много важни, за готини и велики, без всякакво покритие на това самочувствие.
    хъхъ..

Град
    Олимпико,Герена и разбира се - ст.Васил Левски
    Ще кажа само - Fasion=Мода
    Сама се сити за какво говорим

Цитирай Първоначално написано от Soul^Fly^F
    mi fe6ynki sa 4algarkite, koito prekaleno mnoo sa obli4at po modata...dneska vidqh edna v centyra cqlata v rozovo-o4ilata, obicite, grivnite, grima, gerdan nqkyv, grivna, prysten, lastik za kosa, bluza, 4ehli, pantalon, 4anta, dori i prezramkite na sutiena i bqha rozovi....e, tva ve4e e sme6no

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    Фешъни са хора, които се обличат според модата. Няма нищо лиошо в това...

Ако приемем , че "фешъни" са хора, следващи някакъв дрес код, обличащи се почти едналво (определение, с което не съм съгласна), то тогава и метълите, и пънкарите, и скейтърите са фешъни... И те се движат на групички, облечени сходно един с друг... И това е вид "униформа", мода...

В природата на човека е да показва някаква принадлежност чрез облеклото си- дали ще е към по-масовата мода, или към някаква субкултурна "мода", няма разлика... В рамките на някаква тенденция има доста място за собствен вкус и индивидуалност.
    Така че не виждам нищо лошо.
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Повече от фен
    Град
    Lovech Hardcore
    Сега е много фешън да си анти-фешън мада факааа...
    Run your mouth when I'm not around
    It's easy to achieve
    You cry to weak friends that sympathize
    Can you hear the violins playing you song?
    Those same friends tell me your every word

Guest
    Ммм повечето разсъждавате прекалено филосовски на нещата...А поне аз като се обърна и кажа "тъп/а фешънка/фешън"(естествено казвам "тъп"само за хора,които познавам лично и съм се убедила,че са ебати малоумните животни) обикновено става въпрос за човек облечен като повечето хорица на улиците.Дори и да е банално вече : еми като овце са мамка му!Видели нещо от някой и хоп!всички така...Леле като видя няква мадама с пантофки,къси дънчици и неква блузка,два километра гердан омотан по цялото и тяло,а нагоре задължително с права коса и още по-задължително -с лента с панделчица така врътната на една страна...майкооо е как да не му кажеш " фешънка"на тва девойче нИзнам...А,то да беше само едно...много са мамка им.
    @nekaduren,аве мааму деа,я ми обясни как подяволите съумявам аз хем да откачам на "некоя здрава жица",хем пък да няам косми "под ръцете"(ебати )и на всичкото отгоре да се къпя абсолютно всеки шибан ден?Деа,хора кат теб ме дразнят...Имам предвид тва,че примерно познаваш 1-2-3-4 маааксимум 5 метъла и още горе-долу толкова пънкара и вече всички под един знаменател?
    За мен фешъните са хора без собствено мнение, следващи сляпо това, което е на мода.Кефещи се на най-комерсиалната музика (чалга, мазни денсчета...), обличащи се лигаво,изрусени и наконтени...
    Също мислещи се за много важни, за готини и велики, без всякакво покритие на това самочувствие.
    Евалла.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Snade
    на тия дето се мислят за най-яките пичове и пички щом са си накупили модни дрешки от илиенци или витошка(се едно).
    Почти всички слушат чалга и нямат нищо против педерасите..
    Не смеят да направят нищо незаконно неетично или просто откачено.
    За тях спортове от рода на ск8 сноу бмх bl8 са просташки и най-голямото им удоволствие е да се напият в някоя кръчмарница след това да отидат някаде да изчукат за 5 мин некоя пияна фешънка и да заспят и след тва да не помнят нищо!!!

Snade
    ...Само с разликата че те самите се мислят за фешъни..а другите не ги възприемат така

Повече от фен
    Град
    Lovech Hardcore
    Изводът е,че фешъните са кежуъли.
    Run your mouth when I'm not around
    It's easy to achieve
    You cry to weak friends that sympathize
    Can you hear the violins playing you song?
    Those same friends tell me your every word

Супер фен Аватара на evil_lady_in_black
    Град
    извън всякаква реалност
    Човек може да нарече себе си фешън когато се облича модно , но не според българската мода /защото тя е отврат/ ами по някоя от световните модни фирми

Guest
    MRETE FE6ANI

!!!!!!!!ANTI FE6AN KOALICIQ!!!!!!!!

Голям фен
    Град
    MarSsS....е хуу де...БуРгАСсС де
    абеее мани ги тея бе...да им пикая и на простите хора.....немоа ги коментирам..прекалено са ужасни... не заслужават дори шарените ми убиди..

п.п:ТЪПИ ФЕШЪНИ
    п.п2:МНОГО ТЪПИ ФЕШЪНИ...

наЛ' тъй?
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на снимка в подпис
    / широчина/.

"Фешъни"- като нарицателно съм го чувала да се употребява само от този форум...нз лафа още май не е започнал масовата си употреба във варна. фешън мадама или момче-да, но по-скоро като прилагателно име...Но това няма особено голямо значение. Незнам защо вЪв форума са се оформили някакви омразни чувства към модните тенденции, но това си е ваша работа...щом някои се чувства по-добре облечен като клошар, или като пънкар, или като метал, ок...но това не е ли фешън? да си направиш косата на гребен в различни цветове е едно от най-смелите фешън решения които съм виждала, да подмениш гардероба си със черни тениски е също много фешън, а да си направиш пиерсинг е последен писък на модата. до колкото знам не се срещат много често мацки с кренолини по улиците, а и мъже с потури например...ВСИЧКО ОКОЛО НАС Е МОДА, И СЪС ИЛИ БЕЗ ДА ГО СЪЗНАВАМЕ ИЛИ ИСКАМЕ, НИЕ СЕ НОСИМ ПО МОДНИТЕ ТЕНДЕНЦИИ, НЕЗАВИСИМО СТИЛА!
    Ако е в моите ръце, то е мое
    Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
    Ако строя нещо, то всички части са мои.
    Ако изглежда като мое, значи е мое.
    Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
    Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.

Град
    на границата между доброто и злото
    Цитирай Първоначално написано от х
    "Фешъни"- като нарицателно съм го чувала да се употребява само от този форум...нз лафа още май не е започнал масовата си употреба във варна. фешън мадама или момче-да, но по-скоро като прилагателно име...Но това няма особено голямо значение. Незнам защо вЪв форума са се оформили някакви омразни чувства към модните тенденции, но това си е ваша работа...щом някои се чувства по-добре облечен като клошар, или като пънкар, или като метал, ок...но това не е ли фешън? да си направиш косата на гребен в различни цветове е едно от най-смелите фешън решения които съм виждала, да подмениш гардероба си със черни тениски е също много фешън, а да си направиш пиерсинг е последен писък на модата. до колкото знам не се срещат много често мацки с кренолини по улиците, а и мъже с потури например...ВСИЧКО ОКОЛО НАС Е МОДА, И СЪС ИЛИ БЕЗ ДА ГО СЪЗНАВАМЕ ИЛИ ИСКАМЕ, НИЕ СЕ НОСИМ ПО МОДНИТЕ ТЕНДЕНЦИИ, НЕЗАВИСИМО СТИЛА!
    Ъм, изоставате. В Русе 'фешън' се употребява главно в 'ъндърграунд' средите, където модните куклички (от мъжки и женски пол), заедно с готините си очилца, дрешки и 'лафчета', не са на почит.
    Какво са фешъните ли? Гадни чалгарчета/рапърчета с изключително високо самочувствие (в 99% от случаите без покритие), такива, дето са много 'в час с нещата', или с други думи, са 'гъзета', а всъщност не са нищо повече от едни задръстени мухозоли, целящи да се харесат на измислената си 'компания' от лицемерни хорица...
    Може би затова съм антифешън... И не, не се нося по модните тенденции. Който мисли различно, може да поспорим по въпроса. :P

[quote="VirtualReality"
    Може би затова съм антифешън... И не, не се нося по модните тенденции. . :P[/quote]

...колкото и много да се гордееш от факта...ами ок- гола ли ходищ.??? нали все нещо трябва да носиш. ще ти повярвам че не е модерно, само ако си го свила от гардероба на баба, въпреки че и тогава може да е модерно, т.к. модата се връща...
    Ако е в моите ръце, то е мое
    Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
    Ако строя нещо, то всички части са мои.
    Ако изглежда като мое, значи е мое.
    Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
    Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    КО се правите, бе....
    Както някой каза няма нищо по- фешън от това да си "антифешън".

И въобще... Абе вие личен живот нямате ли си? Само човек без работа би се интересувал с какво се обличат хората...
    Ако бяхте толкова "антифешън", колкото се представяте, нямаше да ви пука кой как се облича. Нито вие как се обличате и дали е "фешън" или не...

Има много хубав английски израз по темата:

Get A Life!
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Голям фен Аватара на n1ght_shadow
    Град
    там някъде
    Цитирай Първоначално написано от rosskata
    Get A Life!
    I dont need "get life".I`m A gamer.I have lots of lives.
    Do the impossible.
    See the invisible.
    Fight the power.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си