- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Feshuni???
Да, бе типично по женски: "Аз мразя цигани, гаджето ми е мургав, но МАЙ не е циганин.", "Аз мразя комплексари, ама гаджето ми не е такъв де.", "Аз не обичам метросексуални, ама гаджето ми не е такова, само се поддържа.".
що не си направите секта.
нещо като античалга-клан .. = )
Фешъните са неосъзнати педали и селянки....![]()
Дъ бест аватар от галерията
Фешъни/Фешънки правете разлика!
В фешънките няма нищо лошо те са момичета нормално е!
За момчетата е жалко и смешно за мен де!
Light The Universe
Тогава защо на автара ти има фешън?
На автара ми е DJ TIESTO!Първоначално написано от Анонимко
В наше село София го слушаме и знаем, кои е!![]()
Писна ми днес от уникуми като теб!!!![]()
Light The Universe
Никой в София не го знае. Те си слушат чалга звездите или пък метъл, а не някакви измислени.Първоначално написано от Valar
Абе днска само аз ли попадам на Оигофренясали същтества в този форум!!!![]()
Сигурно имам няква магия и ми се лепат!!!!
Почети малко моляте вярвам в теб,че умееш да четеш направи го!
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A2%...81%D1%82%D0%BE
Вече ме е страх да влизам тук днеска направо ме замаяхте!
Дано не съм прихванал нещо!!!![]()
Следващи въпроси да има НЕ съм гей,НЕ съм метал,пънкар също скинар също травестит също!
Давайте все така днешната младеж изумяваите ни малкото по интелигиентни сред вас!!!
Сега е ред някои да ме захапе за Правописа!!!
И този някои(едината от)от тях и без това днеска не е на кеф нещо!![]()
Light The Universe
Стига с тая смотана енциклопедия ако обичаш, не й прави безплатна реклама. То бива да си тъпо лайно, ама това твоето вече на нищо не прилича, спри с чата и пиши по темата. А относно глупостите, които си написал - не ми пука.
Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
Хахаххааха ако за теб той е фйешън, значи ни се разминават доста представите за фешъните![]()
![]()
![]()
Ами на аватара му прилича на Тициано Феро.
По темата - смешно е да се правиш на различен от другите, вътрешно всички хора са еднакви.
Момичето си написа и името вече за да ни плаши!![]()
Не знам какво съм и направил та ме яде така!
Може би е от типа до обяд мрази себе си след обяд околните!![]()
По темата се изказах за реклама като гледам ти дори не си регистрирана за да ме хокаш.
Light The Universe
Като ми пееш Пенке ле...
Пише се иЗказах.
![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Тъй, де, тя не е рег-ната, но аз съм и мога да те хокам.
Нал' тъй ? По твоята невероятна логика.
Един ден си се разхождаме с приятеля ми по улицата им се смеем на всички момчета с пухчетатаПрибира се той в тях и гледа на закачалката яке с пухче
Ххахах Брат му си беше купил такова яке един час по-рано...но това е болна тема за семейството и е забарнено от техниет да се коментира
![]()
![]()
![]()
Тъи,Тъи!!!Първоначално написано от bungle
![]()
Лафовете са моя запазена марка!
НЕ кРАдни!![]()
А Пенка продължава да слуша и да ме проклинна!
Как бях редакторке!!!
Няколко тактически финта и си имам редакторка и то без праи!
Живот здрaвей,здрaвей!!!![]()
Light The Universe
Ами, да, така че не е хубаво все да се плуют фешъните, щото не се знае кой роднина ще наплюеш. А пък и си мисля, че повечето тук плуют по тях, а в живота са кот тях с яке с пухче или пък ходят с таскива като тях. Присмял се хърбел на щърбел е малко. Смешно е някак си.
Зарвей, зарвей, зарзавате мой.
Хора, който се обличат по модата.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Аз съм от София и също "Фешъни" само тук го виждам. Иначе те май се наричат нормални момчета. Просто не се наричат, в смисъл че по-голямата част са такива и нямат нужда от сборно нарицателно.Първоначално написано от х
Аз пък не съм на мнение, че по-голямата част от момчетата в Сф са фешъни![]()
Клетвите ви ме достигат УЖаст!!![]()
Отеглям се прокълнат от вас злобки ЗЛИ!
Редакторке продължаваи да смяташ,че съм невероятен!![]()
Също и да мислиш за мен преди лягане!![]()
Light The Universe
Охо темата е доста стара и застояла ,но ето че скоро се сетих за нея и отново се съживи!Виждам че има доста различни мнения от различни хора и доста спорове,но нека говорим по темата,май изпаднахте в много подробности.Интересно е че всеки възприема Фешъна по различен начин като зна4ение..всеки си има различна представа за него,но какво всъщност е това?
Някои казаха че това са надути и елементарни хора ,които ходят незнам си къде и кълчат гъзове....,със самочувствие без покритие,други изказаха мнението че това са хора ,които следват модните тенденции и няма нищо лошо в това да си модерен и да излгеждаш добре,но дали наистина дадения човек които се облича така изглежда добре?Моето мнение е че всички хора са различни ,всеки си има своята индивидуалност.Един е с права коса,друг е с къдрава,някои са с високи ,други ниски и т.н.Мисля че всеки си възприема модата по различен начин и в краи на сметка не на всички им отиват модните дрехи!За това всеки сам си преценя какво ...Не всичко което излиза на мода е хубаво ,излизат наистина големи изгъзици и комерсиални неща ,но пък като се замислиш ,неможе да няма еднаквост при облеклото,за това казах 4е всеки си преценя как да се облича,фешънски ли ще е ,метълски ли...както му отива и както се 4увства най-добре и удобно..всеки си има свой собствен вкус.За да изглеждаш добре не е нужно да следваш всяка излязла модерна дреха,а да имаш свой собствен стил.Например аз за себе си ,горе долу гледам модата,но не вси4ко ми харесва разбираш ли...за това немога да се нарека фешън,защото не следвам изцяло модата,но все пак се обли4ам добре и знам какво ми отива ,не си копувам току що излезлите нови дънки,които не ми харесват ,но въпреки това са по модата...За това извода е човек да не изглежда глупаво...защото има доста глупави хора,които си мислят че щом е модерно ,то е хубаво,няма собствен стилВсеки човек си е различен и на един му отива едно ,на втори друго,но начина на обличане не е свързан с умствения багаж!!!!
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.