- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Feshuni???
Да, бе, ти луда ли си. Качи се в ГТ и виж - всеки втори е фешън и всяка втора - фешънка.Първоначално написано от shadow4e
Малко е повърхностно, хора, които се правят на много либерални да обсъждат държанието на хора, които в този форум са по-малък процент и не могат да се защитят. Абе, това е свободна държава и всеки ще си носи каквото си иска.
Първоначално написано от пор
Евалааааааааааа!![]()
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
Малко е повърхностно, хора, които се правят на много либерални да обсъждат държанието на хора, които в този форум са по-малък процент и не могат да се защитят. Абе, това е свободна държава и всеки ще си носи каквото си иска.
malko e sme6no , 4e vie imate gre6na predstava za teq hora.Az sam dizainer i stilist i rabotq v 4ujbina i mi e sme6no 4e tiq v bg deto gi nari4ate feshan sa si palen seloshan.Nqkoi ot vas da e bil v london, praga,parij, viena ili milano.Tiq v bg ne sa feshan.deto se obli4at po masovata moda v bg ne sa feshan.nqma moda v bg.Feshan sa horata kjoito se obli4at moderno, izpolzvat modata v svoq polza kreativni s ai izpolzvat modata po na4in koito e unikalen.V momenta sam v bg i gi gledam po vito6ka.tiq deto hodqt po ulicite sa sme6ni.Feshan horata tuka n esma po ulicata.tqh moje6 da gi vidi6 rqdko da obikalqt kato muhi bez glavi.te rabotqt super mnogo i ne se obli4at komersialno.vsi4ki te sa moderni no ne sa ednakvi.da si feshan zna4i dasi stilen a ne da si komersialen.zna4i v bg nqma feshani.feshan horata se obli4at mnogo dobre, ka4estveno, mnogo stilno.feshan ne e pridobito umeniq .$ovek se rajda feshan.tva s ahora oble4eni super stilno, moderni ipo to4no izpolzva6ti modata i tendenciite v svoq polza.hodqt po hubavite klubove, 4etat samo novite knigi, piqt novite i modni napitki, zanimavat se s kultura ili pone se interesuvat mnogo, rabotqt mnogo i v bg ne se sre6tat.v bg sa sme6nici. az kato profesionalist moga da vi kaja 4e feshan v bg sa stilistite i dizainerite i to ne vsi4kite.Edinstvennoto spisanie v koeto mojete da vidite fashqan fotosesii i to dobri e v ELLE.A ako iskate da vidite feshan hora to gledaite sex and the city.malko e star seriala no e dobar primer.stilistkata e mnogo dobra.
и де пута мадре нарко трафиканте 69,6000 марки...![]()
No mercy for what we are doing
No thought to even what we have done
We don't need to feel the sorrow
No remorse for the helpless one
principno se vodi 4e fe6unite sa tezi hora koito sa "v krak s modata", no v bg fe6anite se obli4at absoliutno komersialno i sme6no. ok obli4ai se moderno, no zapazi svoq stil! osobeno mom4etata "fe6ani" sa mi mn protivni. ako gajeto mi se poqvi s rozova bluzka, manikiur i pri4eska vav fe6an stil takav 6amar 6te mu zavartq 4e nqma da znae na koi svqt se namira!![]()
Без свинщина няма купон бе, човече
за т'ва ще я правим с пълен замах,
какво от това, че купонът отече
та ние сега сме напушени в смях.
нищо против освен розовите блузки и онея бутушки - сештате се
едно ми е интересно аз и някаде другаде го написах
този който е с по-фешън прическа го дава по отворен
иначе големите цаки мн ме кефят тея шерифските
то тва да видиш "момче" с такава коса...очила колкот гъзъ ми...едни прилепнали дънчици...и в ботушите...ЕБАСИ ГРОЗОТИЯТА !!!!!
Мани, мразя ги тия.Първоначално написано от ShannonLarkin
Между другото сядам до едно момиче, което може да се води фешънка...кат се облече в едни фешън дрешки е много смешна![]()
Иначе самата тя си е пекана.
хъхъ..
Защо модните дрехи ви се струват гадни?Защото не можете да си ги позволите?Защото завиждате на хората,които ги обличат,за фигурите им?И че имат самочувствието да ги носят?...както и да е...
Все пак това са дрехи!(и аксесоари ест)...Всеки има право какво да облича.Дрехите изразяват личността на човека
Ако той се чувства добре във "фешън" дрехи,защо да не ги носи
?!?!?!?!?
Носи бензин и тва еПървоначално написано от exploitedteen
Точно щото Дизела дето те го купуват е много скъп ... от рода на 5-10 лева блузката и 15-20 лева дънкитеПървоначално написано от exploitedteen
Кво като ходят с некфи смешни цайса и прически и се правят ама иначе като му се озвериш и мълчи и насира... бахти смешниците честно ... Даа и тея на фитнес дето ходят ... да запълват блузката хъх смешници
Music is... a higher revelation than all wisdom and philosophy.
а!точно така!Първоначално написано от e_l_i_z_a
чак в гъза ме жегна,собено първата част
А ние като не се чувстваме добре във фешън дрехи значи завиждаме.. тъй ли стана работата..?Първоначално написано от e_l_i_z_a
![]()
аха,добре...
dammm vsi4ki deto ne sme fe6uni sme drebni, debeli, urodlivi s6testva, koito sa tooooooooolova bedni 4e ne mojem da si pozvolim dori da se dokosnem do tezi sve6teni odejdiПървоначално написано от e_l_i_z_a
![]()
![]()
абсолютно!пхахахахах!Първоначално написано от special_girl_SS
Няма лошо да се обличаш модерно!Никак даже!Но..според мен малко трябва да се подбират дрехите..а не да навлечеш 5 парцала, с които изглеждаш смешно, но си модерееен!Щото с тия пухченца и розовките блузки....ийл!розовото е цвят за момичета...
Има и добри комбинации...розова риза със сив костюм например...амааа не от онуй гадното розово, некво по-меко!(и го казва човек, който ненавижда цвета!)
И имате мноу странна логика!Защо пък веднага решихте, че завиждаме?!Аз не завиждам на някоя фешънка навряла дънките в ботушките, с изрусената косичка и тоновете грим, кълчеща се на масата под звуците на тва нещо чалга!
Не че не можем да си позволим дрехите, просто...не ги харесваме и не ги носим!Това няма нищо общо със завистта!
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
Мразя фешъните, защото всеки, имащ глупостта да даде пари, за да се превърне в ходещ билборд, заслужава моето презрение.
слизам от тавана, бейбе, слизам от тавана
писна ми вече от тези беди
три коли мухи изяде и не се убеди,
че горе, на тавана, има само греди...
Пак ще кажа само-въпрос на избор!!!И въпрос на вкус!Всеки човек си е строго индивидуален,но е хубаво да може да определя какво му отива и кво не!
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
Като чета постовете по мой адрес,започвам да си мисля,че нещо бъркате понятията....![]()
Не говоря за обличане тип "розово и пухчета"....![]()
Говоря за обличане тип рокля Morgan с обувки и чантичка Bobo Zander ..примерно...![]()
Другото,което искам да кажа е,че аз не тръгвам да обиждам хората,които се обличат по-различно от менТъпо е...всеки си има право на избор...
![]()
този тип обличане е подходящо за колкогодишни жени??Първоначално написано от e_l_i_z_a
6-13![]()
Всеки има право да носи това което харесва с което се 4увства добре и да му стои добре разбира се ..
Немога да разбера на разбера за6то като някои не харесва не6то по4ва да обийда и псува хората,които ги харесват .. но явно тука пове4ето хора си избиват комплексите..всеки си има собствен стил(по4нах да се повтарям) и да носи това което му харесва а дали 6те е фе6ан или не това си е въпрос на избор ..![]()
Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy
изнервям се вече от глупаците дето нон стоп повтарят за тея комплекси...оня комплексиран тоя комплексиран...на вас всички ви завиждат естествено...
da razbira se i az smqtam 4e e dobre da se obli4a6 moderno no dumata fe6an principno e stanala sinonim na hora koito se obli4at "po posledna moda" s drehi zakupeni na edro ot ilienci sa4etani po osobeno (po moe mnenie) bezfkusen na4in. razbira se 4e e hubavo da si v krak s modata, no vse pak da zapazi6 svoq stilПървоначално написано от e_l_i_z_a
![]()