Първоначално написано от
Ctrl+Alt+Del
хм... за мен фешъните са противни, превзети, неориентирани, прикриващи тъпотата си с лъскави дрешки, лапенца. около мен такива бол и да ви кажа, един смислен разговор от тях не съм чула, само повърхностни и лаишки елементарщини. слушайки кво си говорят двама такива 'екземпляри' бая съм се чудила просто ебават ли се или наистина са такива примитивни... но както и да е, много 'зех да задълбавам... идеята ми беше, че квито и да са, са надути и прости, ако някой познава фешънче, чиито разговори се въртят около теми, по-различни от 'утре ши са иба с еди кой си!, мн ма накъдри тоя и оня кючек!, оня пич/пу*ка е много як/а!, искам да го пецкам в амора!, ебати яките дрешки видях на витошка, докат са разхождах с муцката!, тва телефонче има мноу екстри и мноу зарибенко!', евала му. аз ли съм предубедена вече до такава степен или то си е факт - ама никой друг не се държи така тъпо като 'розовото стадо'.
но като се замисля, искрено казвам :се пак добре е да ги има - тряя да се учиш къв да не ставаш. за мен тва не са хора, колкото и брутално да ви звучи, а отпадъци, втори сорт говеда, с тях не може да се проведе един нормален диалог. ако щат фешънчетата в тоя форум да ми запискат, пикам им. жалки са.