- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Feshuni???
ae to celta ne e da se pi6e pravilno prosto zvu4i po dobre i izglejda takaПървоначално написано от TheNightRider
![]()
Do the impossible.
See the invisible.
Fight the power.
Е според повечето мнения тука тряя си супер прост или да си супер курва за да изглеждаш добре и да имаш самочувствие....![]()
всъщност е страхотно да си фешън, но е важно тези хора да си зададат въпроса дали наистина им харесва стилът на обличане, или осъзнават, че изглеждат абсурдно, но се обличат така само заради едната мода, която е доста преходно и обвързващо нещо...
Нещо сте в грешка май ... Чалгата е един от многото фешън-и. Не само "чалгар" значи фешън! За мен ясен пример са и емо-тата *търси иконката, която повръща*, та дори са и по- гнусни от чалгарите ... Не виждам нищо яко в това, да се обличаш като другите само защото е "готино", та дори и да си промениш прическата ...
Ами може би им харесва да се обличат по модата и толкова.Първоначално написано от Xixo
Едно не мога да схвана- в една модна тенденция има толкова много място за импровизации и вариации, и лични интерпретации... ЗЬащо всички са решили, че да се обличаш модерно значи да носиш едно към едно еднакви дрехи със всеки срещнат на улицата , а да носиш черни метълски дрехи примерно, които също са сходни с тези на много други хора, е различно?![]()
Освен това важи и обратното: Всички луди антифешъни из форума наистина ли им харесва да се обличат "антифешън" защото така е вкусът им, или просто се водят от "антифешън вълната", която сама по себе си също е мода, и то доста застъпена...
В едно съм съгласна със Х (която ми е сестра, а вкусовете ни нямат нищо общо)- ще призная някой ,че е антифешън , ако се появаи с потури и цървули, с бална рокля от ренесанса, или като Робин Худ...![]()
Антифешъни, дерзайте...
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
е, аз лично отдавна се присмивам на антифешън въната "мухоморка", но и тяхното е фешън...
аз лично харесвам съчетаването на няколко стила, но въпреки всичко е важно дали харесваш нещата, които носиш, а не да ги обличаш само защото е модерно...
типичен пример са скейтърските кецове- преди години беше модерно да ходиш с маратонки и всички викаха- ей какви са тия грозни кецове, бре... вземи си едни хубави найкове.. а сега всеки втори е с кецове... защо??? не са по-удобни или нещо друго, просто са по- модерни в момента..
дали харесваш нещата, които носиш, а не да ги обличаш само защото е модерно...
Именно... Това, че носиш модерни дрехи, не означава, че ги носиш САМо защото са модерни. Може просто да ти харесват... Същото важи и за "немодерните" фешъни.![]()
И аз обичам да смесвам няколко стила,така няма да съм копие на някой друг примерно...
Колкото до кецовете - аз вече почнах да губя вяра в скейтърските кецове,всеки чифт който съм носил е имал някакъв недостатък.А преди колко Найкове и Адидаски съм носил ииии просто съвършено качество.За тва сега като кецове ме изкушават най-много Nike El Cortez,Adidas Superstar или пък някои модели на Fred Perry(ама са много пари Перитата,дейбаа).
А за антифешъните тип "Мухоморка"...не отричам,че и аз се бях подвел по тия работи и не мога да повярвам,че до преди 6 месеца съм носил изсулени гащи...Сега единствената конкуренция на т.нар. фешънски магазини са скейт-шоповете,тъй че за кво си говорим...
Run your mouth when I'm not around
It's easy to achieve
You cry to weak friends that sympathize
Can you hear the violins playing you song?
Those same friends tell me your every word
Перитата са супер некачествени...
аз сега съм си харесал едни черни суперстарки...
Суперстарките тука в "Адидас"-а са 120 лв.,а в Ийст Бей - 35$...Аз съм си харесал тези:
![]()
Run your mouth when I'm not around
It's easy to achieve
You cry to weak friends that sympathize
Can you hear the violins playing you song?
Those same friends tell me your every word
и аз тези... но тук са по 131 лева![]()
![]()
в нета не ги гледай...
fashion->мода
Не съм съгласен,че да си 'фешън' трябва да се обличаш там в розово(както напоследък не само момичетата) или нещо такова...мода има и при скейтърите и метълите,чалгарите и т.н..сичко е мода независимо за какъв стил става на въпрос.Май повечето тук са против точно определен стил ама тва е друг въпрос.Няма лошо да си от 'фешъните' само трябва да си намериш подходящия за теб стил![]()
Анти-фешъните са най-големите фешъни...
бан по ип и профил
заобикаляне на бан + нови нарушения
Дотук прочетеното ме навежда на мисълта, че всичките антифешъни- метъли, скайтъри, пънкари и всякакви други са на мнение, че всичко, което не изглежда като тях е грешно. Аз не харесвам стила на обличане на тези хора(антифешъните), но не ги плюя- под достойнството и възпитанието ми е. Колкото до фешъните- нека ги има, ако е фешън да се обличаш както искаш и да полагаш грижи за себе си - да аз съм за фешъните. Защо решихте, че фешъните слушат чалга, за Бога?!?!?!? Кога ги опознахте - докато обикаляхте Биат, Син сити и така нататък ли....е нали не слушате такава музика. Аз не слушам чалга, не знам мога ли да се определя като фешън, но всичките фешъни, които познавам са пичове/мацки, които слушат хаус, електронна музика.
P.S:@sk8рите, друго си е да си купиш кецове от инсомния за по 140 лева, блузка от саботаж за 90лева и якенце бъртън нали?
за метъла не съм много на ясно ама например някой може да си купи по скъпи и маркови дрехи от друг и да се каже,че е по-модерен ;]Първоначално написано от TheNightRider
Има разлика между модата на дадена субкултура и субкултурата на модните...
П.П. Смешно прозвуча пъкама си е така.
хъхъ..
Мен лично много ме дразнат тея фешънчетаЦелия Амор е пълен с такива...в 204 секи петък и събота се возя с такива...
![]()
Не ги понасям, ама ич даже.На тея хора опреденело модата им бърка много навътре в здравето
![]()
pove4eto koito poznavam sa nadutiizklu4enie pravi samo edno momi4e ne e naduta nqkva moje da se obshtuva s neq
![]()
Фешъни-Боклюци!
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
Темата е от далечната 2005 година. Абе всичко от 2002 до 2005 не съществува! Значи и фешъните.
фешъните са голямо стадо заблуден народ водещ се по селската мода...
Момичетата си правят черни косите с оная прическа (плешива и бръкнала в контакт)...дънкови ботушки на токчета,късо черно якенце,дънки с цепки на задника и айде в амор да въртим дупетата...
Момчетата пък обличат розовите блузки,взимат гела и си правят прическа тип зализардо,натъпкват дънките в ботушките и айде оп и те в амор да зяпат задниците на селянките...
еми... тва е 70% от младежите днес...
другите 30% шапка им свалям...
90% са такива, включително и онзи с рядката права коса с голямата уста от Мюзик Айдъл.
Някой хора са безлични, други пък са много лични. Личните се забелязват, но безличните успяват. Когато двама лични се скарат третият безличен печели. Някой хора са безлични, други пък са много лични. Безличните са безразлични, личните пък се натрапват даже без да искат. Личните се забелязват, но безличните успяват.
Аз само не мога да разбера, какво жените намират в мъжете? Че те са по-грозният пол, следователно не би следвало да ги харесват, явно просто щото сами не могат да имат деца и затова. Точно затова има метросексуални - опитват се да бъдат ако не красиви, то поне по-малко уродливи хората.
Вчера видях един!
С прозрачно панталонче оранжева зимна шапка,кафяви гуменки,зелен потник!Перкаше така из Витошка!
В първия момента като го киорнах ме изби на садизъм!
После обаче почна да се мляска с една супер мацка!
Как ли става така,че сУмати страници пишете против тях пък излизат с такива дето аз ги санувам!?![]()
Light The Universe