Цитирай Първоначално написано от х
"Фешъни"- като нарицателно съм го чувала да се употребява само от този форум...нз лафа още май не е започнал масовата си употреба във варна. фешън мадама или момче-да, но по-скоро като прилагателно име...Но това няма особено голямо значение. Незнам защо вЪв форума са се оформили някакви омразни чувства към модните тенденции, но това си е ваша работа...щом някои се чувства по-добре облечен като клошар, или като пънкар, или като метал, ок...но това не е ли фешън? да си направиш косата на гребен в различни цветове е едно от най-смелите фешън решения които съм виждала, да подмениш гардероба си със черни тениски е също много фешън, а да си направиш пиерсинг е последен писък на модата. до колкото знам не се срещат много често мацки с кренолини по улиците, а и мъже с потури например...ВСИЧКО ОКОЛО НАС Е МОДА, И СЪС ИЛИ БЕЗ ДА ГО СЪЗНАВАМЕ ИЛИ ИСКАМЕ, НИЕ СЕ НОСИМ ПО МОДНИТЕ ТЕНДЕНЦИИ, НЕЗАВИСИМО СТИЛА!
Аз съм от София и също "Фешъни" само тук го виждам. Иначе те май се наричат нормални момчета. Просто не се наричат, в смисъл че по-голямата част са такива и нямат нужда от сборно нарицателно.