- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Feshuni???
malko e sme6no , 4e vie imate gre6na predstava za teq hora.Az sam dizainer i stilist i rabotq v 4ujbina i mi e sme6no 4e tiq v bg deto gi nari4ate feshan sa si palen seloshan.Nqkoi ot vas da e bil v london, praga,parij, viena ili milano.Tiq v bg ne sa feshan.deto se obli4at po masovata moda v bg ne sa feshan.nqma moda v bg.Feshan sa horata kjoito se obli4at moderno, izpolzvat modata v svoq polza kreativni s ai izpolzvat modata po na4in koito e unikalen.V momenta sam v bg i gi gledam po vito6ka.tiq deto hodqt po ulicite sa sme6ni.Feshan horata tuka n esma po ulicata.tqh moje6 da gi vidi6 rqdko da obikalqt kato muhi bez glavi.te rabotqt super mnogo i ne se obli4at komersialno.vsi4ki te sa moderni no ne sa ednakvi.da si feshan zna4i dasi stilen a ne da si komersialen.zna4i v bg nqma feshani.feshan horata se obli4at mnogo dobre, ka4estveno, mnogo stilno.feshan ne e pridobito umeniq .$ovek se rajda feshan.tva s ahora oble4eni super stilno, moderni ipo to4no izpolzva6ti modata i tendenciite v svoq polza.hodqt po hubavite klubove, 4etat samo novite knigi, piqt novite i modni napitki, zanimavat se s kultura ili pone se interesuvat mnogo, rabotqt mnogo i v bg ne se sre6tat.v bg sa sme6nici. az kato profesionalist moga da vi kaja 4e feshan v bg sa stilistite i dizainerite i to ne vsi4kite.Edinstvennoto spisanie v koeto mojete da vidite fashqan fotosesii i to dobri e v ELLE.A ako iskate da vidite feshan hora to gledaite sex and the city.malko e star seriala no e dobar primer.stilistkata e mnogo dobra.