- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Feshuni???
Ами много хора мислят така и за метълите и разните там алтернативни, но не си избиват комплексите във форума, нали?Първоначално написано от Ctrl+Alt+Del
н а м а й к а т и г а щ и т е с а к о м п л е к с и р а н и , я с н о ? ?
Тъпак ми викаш? Явно ти си комплексиран щом ръсиш обиди. Моето поне беше забележка, а ти направо обиждаш!Първоначално написано от Ctrl+Alt+Del
Аз казах, че си комплексар, но не ти казах по-обидната дума тъпак нали? А ти направо обиждаш с квалификации като тъпак и идиот. Еми, извинявай но слабите хора нападат с псувни и обиди.Първоначално написано от Анонимко
Да, но определения като "идиот" и "глупак" са много силни. Хубаво, че аз на провокаторите не обръщам внимание. Пълен игнор!
Ctrl+Alt+Del ,във връзка с мнението ти- че не си чул смислени разговори между "фешъните"......какво общо има това със стила им на обличане
![]()
![]()
![]()
Тук става въпрос за възпитание,култура,интерес и и т.н. ...![]()
Има си хора и хора![]()
Не всички представители на "не-фешъните"(не мога да повярвам,че използвам такива думи хахахах)водят смислени разговори,нали
![]()
Просто си гледай живота и бъди щастлив....ако мразиш хората,доникъде няма да стигнеш..![]()
Първоначално написано от Ctrl+Alt+Del
Всеки, който почва да псува и обижда хора, които не познава, и то без да се обоснове, за мен е такъв.
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Обикновено така наречените "фешънчета" имат много високо мнение за себе си.. за мен това са хора без вкус. Ако утре стане модерно чували да се носят и те ще ги носят. Или пък купят си някоя по-скъпа дрешка и си навирят носа. А и ня тях би им било трудно да проумеят, че човек не се преценява по това, което носи, а това което е.
И аз съм на това мнение!Първоначално написано от rosskata
![]()
"Или пък купят си някоя по-скъпа дрешка и си навирят носа. "...И ти ги преценяваш,че са надути,само,защото имат по някоя друга "скъпа дрешка"...Първоначално написано от second_heartbeat
![]()
.... Не усещаш ли,че съдиш за тях по дрехите им ????
А ги обвиняваш в същото.....Как да бъдат дружелюбни към теб,след като ти имаш такова отношение към тях
(Хайде да не си ти,ами да е някой друг ..примерно
)
На мен често ми подвикват разни непознати хора в някое заведение като мина... нещо от сорта на "Надути хораа...надутиии..."... а аз дори не ги познавам...как решиха пък,че съм надута
..Аз съм отишла на тва заведение с моите приятели и се веселим,не гледаме хората около себе си,смеем си се,държим си се дружелюбно с персонала и т.н. и по едно време на излизане чувам тва зад гърба си...пффф...
...
Нямам думи..
![]()
Абе всякакви хора има ,недобронамерени всякакви!На такива най-често не обръщам вниманиеПървоначално написано от e_l_i_z_a
![]()
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
Аз пък мога да ви кажа, че съм скейтър от доста време вече и нищо не ме кефи повече за чукане от някоя натокана пу*ка с къса поличка, токчета-мокчета, поддържана, лъсната, фешънка дет се вика. Пък че били прости,тъпи,ограничени, не знам си кво, въобще не ме вълнува, нито искам шах да играя с нея,нито да водим задълбочени интелектуални дебати и дискусии по дадена тема. Къде къде по-добре за чукане някоя фешънка, отколкото някой батал, дето 8 ракии са му малко. Ние така оценяме грозотата на жена, колко ракии ше ти трябват да и се навиеш, колкото повече-съответно толкова по-грозно е създанието. А има същества, батко, дето никой не може да изпие толкова... хахах
зависи кво разбираш под "чалга"...аз имам доста широко виждане за "чалгата"....в тва определение (за мен) не слагам само бгпоп-фолка....защото чалгата е вид комерсиална музика!Каквато в момента са техно, хаус, транс, габа...поп....имо....хип-хоп,рап,дори има и рок/"метъл" групички, които са вид "чалга"!Но мисля, че това ти много добре го знаеш!Първоначално написано от Lady Death
![]()
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
Аз мисля,че понякога много зацикляте на някоя тема.... Борбата не е между фешъни и различни,а между...
.... ТАРАЛЕЖИ и ЯЗОВЦИ!!! Но Язвоците ще победят! Ще видят тея Таралежи къде зимуват раците! На оръжие, братя,напрееееед!
Мисля,че схващате паралела - ако ли не,то си е проблем на IQ-то....
хахахахах!Ами айде "всички на оружие"!Първоначално написано от quench
![]()
и нека Рогатия ни пожали!Първоначално написано от ScionOfStorm
ТРАШ!\m/O.O\m/
АА чек, на мен ми се забранява траш, щото тогава издивявам...ставам пациент, не че не съм принципно
P.S. \m/ (>.<) \m/