.

Виж резултатите на анкетата: Na koi hora spored vas vikat Feshuni?

Гласували
125. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Hora,koito se obli4at po moda

70 56,00%
  • hora,koito imat adskoto 4uvstvo za ego

12 9,60%
  • hora ,koito otdelqt prekaleno mnogo vnimanie na vun6niq si vid.

24 19,20%
  • hipper naduti gadnqri

19 15,20%
Отговор в тема
Страница 7 от 7 ПървиПърви ... 34567
Резултати от 151 до 170 от общо 170

Тема: Feshuni???

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Ctrl+Alt+Del
    хм... за мен фешъните са противни, превзети, неориентирани, прикриващи тъпотата си с лъскави дрешки, лапенца. около мен такива бол и да ви кажа, един смислен разговор от тях не съм чула, само повърхностни и лаишки елементарщини. слушайки кво си говорят двама такива 'екземпляри' бая съм се чудила просто ебават ли се или наистина са такива примитивни... но както и да е, много 'зех да задълбавам... идеята ми беше, че квито и да са, са надути и прости, ако някой познава фешънче, чиито разговори се въртят около теми, по-различни от 'утре ши са иба с еди кой си!, мн ма накъдри тоя и оня кючек!, оня пич/пу*ка е много як/а!, искам да го пецкам в амора!, ебати яките дрешки видях на витошка, докат са разхождах с муцката!, тва телефонче има мноу екстри и мноу зарибенко!', евала му. аз ли съм предубедена вече до такава степен или то си е факт - ама никой друг не се държи така тъпо като 'розовото стадо'.

но като се замисля, искрено казвам :се пак добре е да ги има - тряя да се учиш къв да не ставаш. за мен тва не са хора, колкото и брутално да ви звучи, а отпадъци, втори сорт говеда, с тях не може да се проведе един нормален диалог. ако щат фешънчетата в тоя форум да ми запискат, пикам им. жалки са.
    Ами много хора мислят така и за метълите и разните там алтернативни, но не си избиват комплексите във форума, нали?

н а м а й к а т и г а щ и т е с а к о м п л е к с и р а н и , я с н о ? ?

Guest
    хъх... разконспирираха ме, йе, йе!
    виж, драги ми Смехурко, ако някой избива комплекси, значи завижда. а на тия измети няма кво да им завиждам за плиткия гнусен, изпълнен с лой животец. тва, че си изказвам мнението крайно, не значи, че се комплексирам от некво стадо, ми, че са ми гнусни. и казах що. така че някъде у лево с некомпетентните неподготвени изказвания, че такиа нещо напоследък мноу срещам и ми присяда малко така... аре.

и да, тъпак такъв, научи се да боравиш със сложните думички, че е смешно да се изказваш така. алтернатива е нещо, което е само 1 като възможност след първия вариант, а освен чалгарската има и мноооого други субкултури, не е само метълска. и да, във връзка с тва - не само метълите мразят фешъните.
    Тъпак ми викаш? Явно ти си комплексиран щом ръсиш обиди. Моето поне беше забележка, а ти направо обиждаш!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    хъх... разконспирираха ме, йе, йе!
    виж, драги ми Смехурко, ако някой избива комплекси, значи завижда. а на тия измети няма кво да им завиждам за плиткия гнусен, изпълнен с лой животец. тва, че си изказвам мнението крайно, не значи, че се комплексирам от некво стадо, ми, че са ми гнусни. и казах що. така че някъде у лево с некомпетентните неподготвени изказвания, че такиа нещо напоследък мноу срещам и ми присяда малко така... аре.

и да, тъпак такъв, научи се да боравиш със сложните думички, че е смешно да се изказваш така. алтернатива е нещо, което е само 1 като възможност след първия вариант, а освен чалгарската има и мноооого други субкултури, не е само метълска. и да, във връзка с тва - не само метълите мразят фешъните.
    Тъпак ми викаш? Явно ти си комплексиран щом ръсиш обиди. Моето поне беше забележка, а ти направо обиждаш!
    Аз казах, че си комплексар, но не ти казах по-обидната дума тъпак нали? А ти направо обиждаш с квалификации като тъпак и идиот. Еми, извинявай но слабите хора нападат с псувни и обиди.

Guest
    Да, но определения като "идиот" и "глупак" са много силни. Хубаво, че аз на провокаторите не обръщам внимание. Пълен игнор!

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    Ctrl+Alt+Del ,във връзка с мнението ти- че не си чул смислени разговори между "фешъните"... ...какво общо има това със стила им на обличане
    Тук става въпрос за възпитание,култура,интерес и и т.н. ...
    Има си хора и хора
    Не всички представители на "не-фешъните"(не мога да повярвам,че използвам такива думи хахахах )водят смислени разговори,нали
    Просто си гледай живота и бъди щастлив....ако мразиш хората,доникъде няма да стигнеш..

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    всеки, който изказва гледна точка без да си пести определенията, е комплексар?
    интересно становище.
    ... и не толкоз.

Всеки, който почва да псува и обижда хора, които не познава, и то без да се обоснове, за мен е такъв.
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Обикновено така наречените "фешънчета" имат много високо мнение за себе си.. за мен това са хора без вкус. Ако утре стане модерно чували да се носят и те ще ги носят. Или пък купят си някоя по-скъпа дрешка и си навирят носа. А и ня тях би им било трудно да проумеят, че човек не се преценява по това, което носи, а това което е.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от rosskata
    всеки, който изказва гледна точка без да си пести определенията, е комплексар?
    интересно становище.
    ... и не толкоз.

Всеки, който почва да псува и обижда хора, които не познава, и то без да се обоснове, за мен е такъв.
    И аз съм на това мнение!

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    Цитирай Първоначално написано от second_heartbeat
    Обикновено така наречените "фешънчета" имат много високо мнение за себе си.. за мен това са хора без вкус. Ако утре стане модерно чували да се носят и те ще ги носят. Или пък купят си някоя по-скъпа дрешка и си навирят носа. А и ня тях би им било трудно да проумеят, че човек не се преценява по това, което носи, а това което е.
    "Или пък купят си някоя по-скъпа дрешка и си навирят носа. "...И ти ги преценяваш,че са надути,само,защото имат по някоя друга "скъпа дрешка"... .... Не усещаш ли,че съдиш за тях по дрехите им ???? А ги обвиняваш в същото.....Как да бъдат дружелюбни към теб,след като ти имаш такова отношение към тях (Хайде да не си ти,ами да е някой друг ..примерно )
    На мен често ми подвикват разни непознати хора в някое заведение като мина... нещо от сорта на "Надути хораа...надутиии..."... а аз дори не ги познавам ...как решиха пък,че съм надута ..Аз съм отишла на тва заведение с моите приятели и се веселим,не гледаме хората около себе си,смеем си се,държим си се дружелюбно с персонала и т.н. и по едно време на излизане чувам тва зад гърба си...пффф... ... Нямам думи..

Цитирай Първоначално написано от e_l_i_z_a
    Цитирай Първоначално написано от second_heartbeat
    "Или пък купят си някоя по-скъпа дрешка и си навирят носа. "...И ти ги преценяваш,че са надути,само,защото имат по някоя друга "скъпа дрешка"... .... Не усещаш ли,че съдиш за тях по дрехите им ???? А ги обвиняваш в същото.....Как да бъдат дружелюбни към теб,след като ти имаш такова отношение към тях (Хайде да не си ти,ами да е някой друг ..примерно )
    На мен често ми подвикват разни непознати хора в някое заведение като мина... нещо от сорта на "Надути хораа...надутиии..."... а аз дори не ги познавам ...как решиха пък,че съм надута ..Аз съм отишла на тва заведение с моите приятели и се веселим,не гледаме хората около себе си,смеем си се,държим си се дружелюбно с персонала и т.н. и по едно време на излизане чувам тва зад гърба си...пффф... ... Нямам думи..
    Абе всякакви хора има ,недобронамерени всякакви!На такива най-често не обръщам внимание

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

Rzarektor
    Guest

Фешънки

Аз пък мога да ви кажа, че съм скейтър от доста време вече и нищо не ме кефи повече за чукане от някоя натокана пу*ка с къса поличка, токчета-мокчета, поддържана, лъсната, фешънка дет се вика. Пък че били прости,тъпи,ограничени, не знам си кво, въобще не ме вълнува, нито искам шах да играя с нея,нито да водим задълбочени интелектуални дебати и дискусии по дадена тема. Къде къде по-добре за чукане някоя фешънка, отколкото някой батал, дето 8 ракии са му малко. Ние така оценяме грозотата на жена, колко ракии ше ти трябват да и се навиеш, колкото повече-съответно толкова по-грозно е създанието. А има същества, батко, дето никой не може да изпие толкова... хахах

Супер фен Аватара на brain_stew
    Град
    [Мразим кифли ООД]
    Цитирай Първоначално написано от Lady Death
    Цитирай Първоначално написано от brain_stew
    И имате мноу странна логика!Защо пък веднага решихте, че завиждаме?!Аз не завиждам на някоя фешънка навряла дънките в ботушките, с изрусената косичка и тоновете грим, кълчеща се на масата под звуците на тва нещо чалга!
    Не че не можем да си позволим дрехите, просто...не ги харесваме и не ги носим!Това няма нищо общо със завистта!
    Хахах... твоята логика е далеч по-странна.
    Не всички фешъни не слушат чалга/защо ли изобщо го свързвате?!/, а техно и хаус...
    зависи кво разбираш под "чалга"...аз имам доста широко виждане за "чалгата"....в тва определение (за мен) не слагам само бгпоп-фолка....защото чалгата е вид комерсиална музика!Каквато в момента са техно, хаус, транс, габа...поп....имо....хип-хоп,рап,дори има и рок/"метъл" групички, които са вид "чалга"!Но мисля, че това ти много добре го знаеш!
    Tell me ya lie on your bed of nails
    Tell me you're losing control
    Nightmares in ecstacy ya need
    A razorlike crown of thorns

Мега фен Аватара на quench
    Аз мисля,че понякога много зацикляте на някоя тема.... Борбата не е между фешъни и различни,а между...

.... ТАРАЛЕЖИ и ЯЗОВЦИ!!! Но Язвоците ще победят! Ще видят тея Таралежи къде зимуват раците! На оръжие, братя,напрееееед!

Мисля,че схващате паралела - ако ли не,то си е проблем на IQ-то....
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Град
    [Мразим кифли ООД]
    Цитирай Първоначално написано от quench
    Аз мисля,че понякога много зацикляте на някоя тема.... Борбата не е между фешъни и различни,а между...

.... ТАРАЛЕЖИ и ЯЗОВЦИ!!! Но Язвоците ще победят! Ще видят тея Таралежи къде зимуват раците! На оръжие, братя,напрееееед!

Мисля,че схващате паралела - ако ли не,то си е проблем на IQ-то....
    хахахахах!Ами айде "всички на оружие"!

^Това е фразата \m/
    Боговете да са с нас \m/

Град
    [Мразим кифли ООД]
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    ^Това е фразата \m/
    Боговете да са с нас \m/
    и нека Рогатия ни пожали!

ТРАШ!\m/O.O\m/

АА чек, на мен ми се забранява траш, щото тогава издивявам...ставам пациент, не че не съм принципно
    P.S. \m/ (>.<) \m/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си