Цитирай Първоначално написано от e_l_i_z_a
Цитирай Първоначално написано от second_heartbeat
Обикновено така наречените "фешънчета" имат много високо мнение за себе си.. за мен това са хора без вкус. Ако утре стане модерно чували да се носят и те ще ги носят. Или пък купят си някоя по-скъпа дрешка и си навирят носа. А и ня тях би им било трудно да проумеят, че човек не се преценява по това, което носи, а това което е.
"Или пък купят си някоя по-скъпа дрешка и си навирят носа. "...И ти ги преценяваш,че са надути,само,защото имат по някоя друга "скъпа дрешка"... .... Не усещаш ли,че съдиш за тях по дрехите им ???? А ги обвиняваш в същото.....Как да бъдат дружелюбни към теб,след като ти имаш такова отношение към тях (Хайде да не си ти,ами да е някой друг ..примерно )
На мен често ми подвикват разни непознати хора в някое заведение като мина... нещо от сорта на "Надути хораа...надутиии..."... а аз дори не ги познавам ...как решиха пък,че съм надута ..Аз съм отишла на тва заведение с моите приятели и се веселим,не гледаме хората около себе си,смеем си се,държим си се дружелюбно с персонала и т.н. и по едно време на излизане чувам тва зад гърба си...пффф... ... Нямам думи..
Абе всякакви хора има ,недобронамерени всякакви!На такива най-често не обръщам внимание