.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35

Тема: Skateboard

Голям фен Аватара на morsmordre
    Град
    На майна-си-райна
    Цитирай Първоначално написано от Alex8
    As si vzex edin za 27 i se razglobixa kolelcata, kpix si novi za 120lv vnos ot america i ve4e dve godini ne sa mrudnali vupros na ka4estvo!
    Уоу, какви са ти?Моите по принцип са подарък от Corporide - наложи се да си го зема целия скейт от там, за да ми излезе по-евтино.Колелцата обаче са ми жестоки и уникални като самата дъска

Oyama, брато, няма как да стане от гардероб, освен ако не си го изкривил навътре С коя си се бил, че си я изкъртил тая врата, а?
    EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Хмм има и хубави дъски просто за 70лв...
    Не знам...2ма от най-добрите ми приятели бутат и познавам доста от скатерите.НЗ в по-малките градове,но тук в софия 90% е позьорщина...Правят го за да ги гледат с дъска...да им се лепкат мацки...и тн...а пък колко се смеем на скатерките..особено ония с дънките лепнати за задника ама с кецки...Народа дет бута година,че и повече и още само се бута...макс оли да прай...Малко са добрите...независимо от колко време карат.че ко кат дойде тука Кени Рийд...едно такова неразличаващо се от софийските нищота момченце ама разкърти парка.
    По темата евала на всички дет го правят от сърце и се самоубиват за каузата (образно казано де...на релсите...)...За другите само мир

Guest
    Цитирай Първоначално написано от morsmordre
    Цитирай Първоначално написано от Alex8
    As si vzex edin za 27 i se razglobixa kolelcata, kpix si novi za 120lv vnos ot america i ve4e dve godini ne sa mrudnali vupros na ka4estvo!
    Уоу, какви са ти?Моите по принцип са подарък от Corporide - наложи се да си го зема целия скейт от там, за да ми излезе по-евтино.Колелцата обаче са ми жестоки и уникални като самата дъска

Oyama, брато, няма как да стане от гардероб, освен ако не си го изкривил навътре С коя си се бил, че си я изкъртил тая врата, а?
    Мани мани, на фъкито любовниците се там се крият мамаиим деебаа .

Град
    Sofia-Ov4a kupel 2
    emi tezi kolelca mi bqxa podaruk za rojdeniq den ina4e nikoga nqma da si kupa kolelca za 120
    BIG ФЕН НА the O.C
    edinstvenoto ne6to po xubavo ot edna kofa med sa deve kofi med
    (me4o PUX)

Цитирай Първоначално написано от marusha
    ima da...dosta sa daje imsomnia 1 i 2;boardshop malkia i golemia malkia e na ndk,golemia e do 7mo, nai-dobre oba4e otidi v goliamata insomnia tia e na popa sreshtu gradinkata s curkvata,cikula :P
    moje i v basa-toi e na ul. golo bardo-edna prqka na 4erni vrah

Голям фен Аватара на morsmordre
    Град
    На майна-си-райна
    Цитирай Първоначално написано от Jamalska
    Хмм има и хубави дъски просто за 70лв...
    Ами то Вируската е толкоз.71, ако не са я дигнали Но Вирус си е най-добрата българска дъска

Jamalska, ти хек ли риташ
    EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE

Град
    В леглото на майка ти
    Хекъри! Лапайте кожения хек!
    And remember, xslapshotx hates you!!!

Have a nice day

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от party_girl
    Цитирай Първоначално написано от marusha
    ima da...dosta sa daje imsomnia 1 i 2;boardshop malkia i golemia malkia e na ndk,golemia e do 7mo, nai-dobre oba4e otidi v goliamata insomnia tia e na popa sreshtu gradinkata s curkvata,cikula :P
    moje i v basa-toi e na ul. golo bardo-edna prqka na 4erni vrah
    izfiniavai 4e sam propusnala da otbeleja neveroiatnia bas.Ae da dobavim i corporade,tfa naistina mi e lubimia magazin

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Цитирай Първоначално написано от xslapshotx
    Хекъри! Лапайте кожения хек!
    Лапай го ти А ние ще го ритаме

Ми по принцип с хек се занимарам....и още 2-3 нещица по-сериозно...бутането не е сред тях.по едно време страст ми беше агресив ин лайн скейт

Хай, не съм от СФ, но ще те посъветвам нещо - не съм чел 2 и 3 стр. НО за дъската...
    Ако искаш евтина - до 60 лева... КУПИ СИ QUEST, всички ги плюят, но са 1000 пъти по-добри от FLY !!!
    ако искаш нещо за около 80-90лв...купи си SUGAR, а ако имаш парици... ще те посъветвам GIRL - PAUL RODRIGUEZ(аз обикновено такива карам) - 100-110лв.
    Ама защо я пращате в INSOMNIA ??? Corporide e истината - Хан Аспарух 53 - СОФИЯ
    АКО ИСКАШ ДА НАПРАВИШ НЕЩО ТЪРСИШ НАЧИН, А АКО НЕ ИСКАШ-ПРИЧИНА

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си