- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Skateboard
Уоу, какви са ти?Моите по принцип са подарък от Corporide - наложи се да си го зема целия скейт от там, за да ми излезе по-евтино.Колелцата обаче са ми жестоки и уникални като самата дъскаПървоначално написано от Alex8
![]()
Oyama, брато, няма как да стане от гардероб, освен ако не си го изкривил навътреС коя си се бил, че си я изкъртил тая врата, а?
![]()
EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE
Хмм има и хубави дъски просто за 70лв...
Не знам...2ма от най-добрите ми приятели бутат и познавам доста от скатерите.НЗ в по-малките градове,но тук в софия 90% е позьорщина...Правят го за да ги гледат с дъска...да им се лепкат мацки...и тн...а пък колко се смеем на скатерките..особено ония с дънките лепнати за задника ама с кецки...Народа дет бута година,че и повече и още само се бута...макс оли да прай...Малко са добрите...независимо от колко време карат.че ко кат дойде тука Кени Рийд...едно такова неразличаващо се от софийските нищота момченце ама разкърти парка.
По темата евала на всички дет го правят от сърце и се самоубиват за каузата (образно казано де...на релсите...)...За другите само мир
Мани мани, на фъкито любовниците се там се крият мамаиим деебааПървоначално написано от morsmordre
.
emi tezi kolelca mi bqxa podaruk za rojdeniq den ina4e nikoga nqma da si kupa kolelca za 120
BIG ФЕН НА the O.C
edinstvenoto ne6to po xubavo ot edna kofa med sa deve kofi med
(me4o PUX)
moje i v basa-toi e na ul. golo bardo-edna prqka na 4erni vrahПървоначално написано от marusha
Ами то Вируската е толкоз.71, ако не са я дигналиПървоначално написано от Jamalska
Но Вирус си е най-добрата българска дъска
![]()
Jamalska, ти хек ли риташ![]()
EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE
Хекъри! Лапайте кожения хек!
And remember, xslapshotx hates you!!!
Have a nice day
izfiniavai 4e sam propusnala da otbeleja neveroiatnia bas.Ae da dobavim i corporade,tfa naistina mi e lubimia magazinПървоначално написано от party_girl
![]()
Лапай го ти А ние ще го ритамеПървоначално написано от xslapshotx
Ми по принцип с хек се занимарам....и още 2-3 нещица по-сериозно...бутането не е сред тях.по едно време страст ми беше агресив ин лайн скейт
Хай, не съм от СФ, но ще те посъветвам нещо - не съм чел 2 и 3 стр. НО за дъската...
Ако искаш евтина - до 60 лева... КУПИ СИ QUEST, всички ги плюят, но са 1000 пъти по-добри от FLY !!!
ако искаш нещо за около 80-90лв...купи си SUGAR, а ако имаш парици... ще те посъветвам GIRL - PAUL RODRIGUEZ(аз обикновено такива карам) - 100-110лв.
Ама защо я пращате в INSOMNIA ??? Corporide e истината - Хан Аспарух 53 - СОФИЯ
АКО ИСКАШ ДА НАПРАВИШ НЕЩО ТЪРСИШ НАЧИН, А АКО НЕ ИСКАШ-ПРИЧИНА