- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Поклон пред паметта на Рейхан
Първоначално написано от LP_girl_14
Poklon pred pametta i.
Na su6tata sutrin nie trugnahme za moreto i vidqhme mqstoto na katastrofata i kolata,no togava neznaehme 4e tq e bila vutre.No be6e dosta gadnoRazbrahme 4e tova e neinata kola 4ak kogato na 31 se vru6tahme ot moreto i az go pro4etoh vuv edin jult vestnik,purvona4alno pomislih 4e lujat no kato vidqh i kolata.Mi stana qsno
POKLON
az su6to ne moa da povqrvam.razbrah go v4era.az ne sum i fenka,no vse pak mi e mn gadno,4e se e slu4ilo.
![]()
![]()
![]()
![]()
Az ne sam pochitatelka na tazi muzika,no znaeh koq e Reihan de...Mnogo jalko naistina....Poklon
GeT RiCh oR DiE TrYin` ...
ujassssssaz razbrah dnes!no iskam da kaja-poklon ne samo pred neinata pamet,no i pred pametta na vsi4ki,koito ejednevno zagivat po p1ti6tata.no ne sa izvestni pevci zatova ne se 4uva za tqh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!POKLON PRED VSI4KI!!!!!
Prisaedinqvam se .... POKLONПървоначално написано от THE_GANGSTA_GIRL
![]()
WhEre'D YoU go? I MisS yOU So... SeEmS LIkE It'S BeEn ForeVEr ThAt YoU'vE bEeN GOnE
Не съм и (бях) някакъв супер фен, но музиката, пък и тя ми харесваше.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Поклон пред паметта и.
А до простотиите написани от xslapshotx, то правилно си е казано .. Простотията ходи по хората не по животните.
Навсякъде има поне по 1 "изрод", който не че го интересува темата, а просто дрънка колкото да дразни другите, без даже да се усети за какво говори.
ПОКЛОН ПРЕД ПАМЕТТА НА РЕЙХАН !!!
![]()
![]()
![]()
![]()
то без да има сякакви караници и заяждания.
Много ми е мъчно за нея, и много мъчно ми стана тази вечер на концерта в Сливен, защото всички изпълнители излязоха на сцената и почетоха Рейхан с минута мълчание, както и публиката разбира се, а после Люси като изпя тяхната песен и още по тъжно стана на всички. Смятам, обаче, че я изпратихме, както заслужаваше...
Много хубаво момиче беше, нищо че беше туркиня, а и беше от нашия град...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
In such ugly times, the only true protest is beauty!
ПОКЛОН!!!![]()
Не я слушах, не й бях фенка, но случилото се е ужасно. Независимо каква е била не заслужава да си отиде толкова рано от този свят.![]()
SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!
Горкото момиче![]()
Супер е нелено на 19години да си отиде без да е видяла още нищо от света. Най ми става мъчно като разбера, че някой млад човек си е отишал.
P.S не очаквах да има толкова невъзпитани хора.
Да се радвам на смъртта на някой.
Но явно ограничените хора вече са общност в този форум. Поне веднъж бадете хора и или замълчете или кажете нещо смислено...иначе само се излагате!!!
Поклон...!
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
Поклон пред паметта й!
Почивай в мир,Рейхан!![]()
![]()
![]()
Грозното го знам добре,но в теб намирам красотата!!!
......
незнам какви бяха тия изказвания!
Forgiveне се пени толкова,остави ги.Как да възпиташ някой,който е изтървал първите 7 годинки
![]()
Не й бях голяма фенйа,но ми е гадно.Все пак беше младаичка.Ужассс.Поклон!
Мога да покоря всички върхове,защото притежавам необходимите качества.
май забравихте за какво е тази тема
Трябва да отдадем заслуженото уважение на една много добра певица.Няма значение каква е как се казва или
какъв език говори.Това са тъпотий които само един доста ограничен човек може да обсъжда в такъв момент.Рейхан пееше добре и макар че нямам представа за какво е пяла в песните си знам че е било красиво
и така е отдала цялото си желание любов и доброта на онези които са слушали песните й.Такъв човек не заслужава да гледа от небето простотийте на хора които се мислят за нещо което не са......
Най-хубаво е да си печен
нищо че не си варен
mir nad praha i![]()