- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Поклон пред паметта на Рейхан
Рейхан е починала тази сутрин в 5 часа.
Поклон пред светлата й памет!
Ще останеш завинаги жива в сърцата ни!Почивай в мир...
KVO???????? OT DE ZNAE6 BE KUDE GO PI6E KAK E STANALO?? PFFFFFFFF Q KAJI SI4KO PLS.... BOJEEE UJAS..... NE SUM I FEN AMA TVA E GADNO! POKLON![]()
![]()
![]()
Molia,no kak nali se be6e opravila,ima li niakade statia???
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
POKLON![]()
Първоначално написано от sweezy_girl
Смъртта победи Рейхан
След тежко боледуване, причинено от автомобилна катастрофа, днес почина Рейхан. Смъртта е настъпила в ранните часове на деня.
Певицата катастрофира край Севлиево на 23 юли. Тогава на място почина приятелят й Кезо и пътуващия на предната седалка музикант от орк. "Кристал".
Рейхан бе с тежка черепно-мозъчна травма, счупен таз, разкъсан пикочен мехур и голяма белодробна травма. Веднага бе настанена в болницата в Севлиево в състояние на кома и апаратно дишане. В Габровската болница на певицата бяха направени поредица от операции, които стабилизираха състоянието й. Това позволи Рейхан да бъде преместена в "Пирогов", където лечението й продължи. Певицата се стабилизира и излезе от кома, но лекарите я поддържаха в медикаментозна наркоза.
Преди няколко дни Рейхан бе преведена в Правителствена болница в относително стабилно състояние. Надеждите на лекарите бяха големи и жизнените показатели на певицата се стабилизираха. Но тази нощ състоянието й внезапно се влошило. Крехкият организъм не е издържал на травмите и въпреки активната реанимация към 5 часа настъпил фаталния край. Музикална компания "Пайнер" и телевизия "Планета" тъгува за младата певица.
Вестта за смъртта на Рейхан завари екипът на националното турне "Планета Прима 2005" на път за Сливен. Режисьорът Людмил Иларионов – Люси не можа да скрие сълзите си и сподели, че твърдо е решен да заснеме последната си дуетна песен с Рейхан. "Обичай ме" ще се появи на видео, а в него Рейхан ще присъства със свои снимки и кадри от видеоклипове.
Утре вечер концертът в Сливен ще започне с минута мълчание в памет на 19-годишната певица, отишла си така рано от този свят.
Телевизия "Планета" благодари на многобройните фенове на Рейхан, които през дните на нейното боледуване не преставаха да я подкрепят, да й вдъхват сили и да обичат песните й. Рейхан ще продължи да живее в сърцата на приятелите на модерния фолк с песните, които е изпяла и с видеоклиповете, които телевизия "Планета" ще излъчва.
Поклон пред паметта й!
Аз разбрах още рано сутринта...Потресена съм!
Мир на праха й! Завинаги ще остане в нашите сърца!
Naistina ujasna novina az pro4etoh po planeta za slu4iloto se i se po4ustvah mn zle!Poklon pred pametta i!
![]()
ОбИчаМ Те И пАк Ще Те ОбИчаМ СъРцЕтО Ми ВсЕ За ТеБ Ще ТупТи ДоРи И в АдА Да ОтИдА НиКoЙ нЯмА Да Ни РаЗдЕли
nemoga da povqrvam na o4ite si?!?!naistina li
Poklon
za6to horata trqbva da si otiva po tozi gfaden na4in.... tq be6e izkliu4iterlno mlada....
naistina e ne6to neo4akvano no ponqkoga smartta e takava. Gadnoto i bolnoto e 4e si otide mlad 4ovek palen s jivot
Poklon pred 4oveka i tvoreca Reihan![]()
![]()
![]()
Shte te obicham moje bi vednaj s lubov kakvato samo v sanishtata ima. Za teb shte buda topal leten dujd dori navan da bude liuta zima!!!
leleeeeeeeee shokirana sum..........mnogo neochakvano,na nikogo ne pojelavam tova prez koeto e preminala Reihan.Poklon!
UJAS mnogo sajylqvm za tva![]()
![]()
az znaeh 4e e pretyrpqla katastrofa no mi kazaha 4e se e opravila
tav e ujasno ne sym i fen no sym potresena
![]()
![]()
poklon dano po4iva v mir
![]()
![]()
![]()
Признавам си,не съм й била кой знае каква фенка,но тази новина наистина ме потресе!Ужасно е да научиш че един млад човек,изпълнен с живот,даряващ постоянно усмивки,излъчваш доброта може да загине по такъв начин!Все пак тя беше едно 19 годишно момиче.Ето такива нещастни злополуки ме карат да се замисля колко кратък е човешкия живот!Поклон пред паметта й!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Naistina ujasno , napravo ...nqmam dumi, za6to trqbva da si otivat ot tozi svqt tolkova mladi hora , na koito jivota tepurva e predstoql ..Poklon pred pametta i !!!
Господи,не мога да повярвам!Никога не съм и била фенка,нито съм се кефела на нейни песни,но ми е мъчно за нея,просто ми беше симпатичнаДори незнаех,че е катастрофирала...а сега и това!На мен ми емъчно,да не говорим за феновете и.R.I.P,Рейхан!
![]()
![]()
![]()
Много е тъжно това. Поклон пред паметта на Рейхан. Не искам да мисля как се чувстват близките и. Преди време сестрата на Рейхан също почина в катастрофа.![]()
Гадно е, когато си отиват такива хубави хора!
Поклон пред паметта й!
OT CQLOTO SI SURCE SUJELQVAM...tq be6e mnogo 4arovna i sladka...ima6e i hubav glaskolko gaden e jivota ponqkoga
![]()
![]()
![]()
не съм фенка на чалгата, но...
да почива в мир
наистина ми стана гадно като разбрах
Любовта е най-висшата степен на омразата
Първоначално написано от Саня
Починала ли е?Аз четох в едно списани че е катастофирала и е в тежко състояние , но не знаех че е починала...Не харесвам такава музика,но се пак мога да изкажа и своите съболезнования.Тъжно,много тъжно за феновете и близките и...Колко тежък е живота понякога...Ти откъде разбра че е починала,защото преди два дена ми казаха че била преместена в правителствена болница и положението било под контрол.
ПОКЛОН!
Бъди такъв какъво си,а не какъвто другите искат да бъдеш!!!
az go razbrah kat stanah pusnah si planeta i otdolu pisheshe poklon pred raihan ili neshto takova
POKLON
КАЗВАМ ГУ САМУ ДА ЗНИТИ
ДЕМЕК БЕЗ ДА СЕ МАИИТИ /маете/
ДА НЕ КАЖЕТЕ ЧЕ НЕ САМ ВИ ПРЕДОПРЕДИЛ
АКО С НЕЩО САМ ВИ ДОСАДИЛ
ТУИИ Е ЩОТ САМ СЕ НАПИЛ
DEMEK STIHOPLETEC SAM GOLQM
DA ZNAISH IMAM JELANIE DA TE IZQM
Първоначално написано от amy lee
Олелее ужас, изобщо не знаех за случая. Бог да я прости, това беше най красивата туркиня която бях виждал.
![]()
![]()
ujasna novina...Jivota e tolkova gaden ,prosto neznaesh kakvo shte ti se sluchi utre.Ne sam bila ot nai-golemite pochitatelki na Reihan,no mi haresvaha pesnite i,momicheto imashe talant a da si otide po tozi nelep nachin
POKLON PRED SVETLATA I PAMET !!!
![]()
![]()
![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!