.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41
    Повече от фен
    Град
    sOmEwErE iN mY dReAmS
    Цитирай Първоначално написано от LP_girl_14
    Признавам си,не съм й била кой знае каква фенка,но тази новина наистина ме потресе! Ужасно е да научиш че един млад човек,изпълнен с живот,даряващ постоянно усмивки,излъчваш доброта може да загине по такъв начин!Все пак тя беше едно 19 годишно момиче.Ето такива нещастни злополуки ме карат да се замисля колко кратък е човешкия живот!Поклон пред паметта й!

Повече от фен
    Град
    Ако всичко свърши утре..искам да знаеш,че днес аз те обичам...
    Poklon pred pametta i.
    Na su6tata sutrin nie trugnahme za moreto i vidqhme mqstoto na katastrofata i kolata,no togava neznaehme 4e tq e bila vutre.No be6e dosta gadno Razbrahme 4e tova e neinata kola 4ak kogato na 31 se vru6tahme ot moreto i az go pro4etoh vuv edin jult vestnik,purvona4alno pomislih 4e lujat no kato vidqh i kolata.Mi stana qsno

POKLON

"I`m RiCh You`Re a BiTCh"
    ЦЪкНи ТуК ! {}

Guest
    az su6to ne moa da povqrvam. razbrah go v4era.az ne sum i fenka,no vse pak mi e mn gadno,4e se e slu4ilo.

Az ne sam pochitatelka na tazi muzika,no znaeh koq e Reihan de...Mnogo jalko naistina....Poklon
    GeT RiCh oR DiE TrYin` ...

ujassssss az razbrah dnes!no iskam da kaja-poklon ne samo pred neinata pamet,no i pred pametta na vsi4ki,koito ejednevno zagivat po p1ti6tata.no ne sa izvestni pevci zatova ne se 4uva za tqh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!POKLON PRED VSI4KI!!!!!

Повече от фен
    Град
    nqkade tuk ... ili tam... deaznam
    Цитирай Първоначално написано от THE_GANGSTA_GIRL
    Цитирай Първоначално написано от amy lee
    не съм фенка на чалгата, но...
    да почива в мир
    наистина ми стана гадно като разбрах
    Prisaedinqvam se .... POKLON
    WhEre'D YoU go? I MisS yOU So... SeEmS LIkE It'S BeEn ForeVEr ThAt YoU'vE bEeN GOnE

Не съм и (бях ) някакъв супер фен, но музиката, пък и тя ми харесваше.
    Поклон пред паметта и.

А до простотиите написани от xslapshotx, то правилно си е казано .. Простотията ходи по хората не по животните.
    Навсякъде има поне по 1 "изрод", който не че го интересува темата, а просто дрънка колкото да дразни другите, без даже да се усети за какво говори.
    ПОКЛОН ПРЕД ПАМЕТТА НА РЕЙХАН !!!

Повече от фен
    Град
    Ямбол
    то без да има сякакви караници и заяждания.
    Много ми е мъчно за нея, и много мъчно ми стана тази вечер на концерта в Сливен, защото всички изпълнители излязоха на сцената и почетоха Рейхан с минута мълчание, както и публиката разбира се, а после Люси като изпя тяхната песен и още по тъжно стана на всички. Смятам, обаче, че я изпратихме, както заслужаваше...
    Много хубаво момиче беше, нищо че беше туркиня, а и беше от нашия град...
    In such ugly times, the only true protest is beauty!

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    Ne sum i fenka priznavam si , no be6e mlada krasiva i sir\gurno 6ote t\mnogo drugi ne6ta.Poklon pred pametta i dakota 4etah tova za neq mi se nasulziha o4ite naistina mi e mn gadno

ПОКЛОН!!!
    Не я слушах, не й бях фенка, но случилото се е ужасно. Независимо каква е била не заслужава да си отиде толкова рано от този свят.
    SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!

Супер фен
    Горкото момиче
    Супер е нелено на 19години да си отиде без да е видяла още нищо от света. Най ми става мъчно като разбера, че някой млад човек си е отишал.

P.S не очаквах да има толкова невъзпитани хора.
    Да се радвам на смъртта на някой.
    Но явно ограничените хора вече са общност в този форум. Поне веднъж бадете хора и или замълчете или кажете нещо смислено...иначе само се излагате!!!

Поклон...!
    И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.

Поклон пред паметта й!
    Почивай в мир,Рейхан!
    Грозното го знам добре,но в теб намирам красотата!!!

......

незнам какви бяха тия изказвания!
    Forgive не се пени толкова,остави ги.Как да възпиташ някой,който е изтървал първите 7 годинки

Град
    В един тъп смотан град или с една дума голямо село
    Не й бях голяма фенйа,но ми е гадно.Все пак беше младаичка.Ужассс.Поклон!
    Мога да покоря всички върхове,защото притежавам необходимите качества.

remember

май забравихте за какво е тази тема
    Трябва да отдадем заслуженото уважение на една много добра певица.Няма значение каква е как се казва или
    какъв език говори.Това са тъпотий които само един доста ограничен човек може да обсъжда в такъв момент.Рейхан пееше добре и макар че нямам представа за какво е пяла в песните си знам че е било красиво
    и така е отдала цялото си желание любов и доброта на онези които са слушали песните й.Такъв човек не заслужава да гледа от небето простотийте на хора които се мислят за нещо което не са......
    Най-хубаво е да си печен
    нищо че не си варен

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си