- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- mrazq maika si !!!!
ЕЙЙЙ....мразиш майка си???Поредната пуберка....квото и да прави майка ти, го прави, защото мисли, че ти прави добро (ая може и не само да го мисли, но и да го прави), а ти се тръшкаш и не оценяваш нищо - толкова ми е ясно, че направо...
It's not the age that matters - it's the life in your years...
normalno e da ne se razbir6a s maika si,to koi moje da se razbira s neqno te uverqvam 4e ne q mrazi6!za6toto, ako ne dai si boje,i se slu4i ne6to 6te razbere6 kolko q ceni6.gadnoto e 4e ocenqvame stoinostta na ne6tata,4ak sled kato gi zagubim
amm spokoinoo i az ne se rabziram mn mn s maika si naposledka no pak kogato se razbirame se 4uvtsvam strahotno,e verno e 4e kogato se karame balva nai razli4ni gluposti no prosto trqbva da svikne6 s tova...normano e![]()
спокойно, това ще се оправи имах същия проблем преди година , карахме се постоянно с майка ми, не можех да я гледам, но като мина известно време нещата се нормализираха \/
Хубаво, де. Мразиш майка си - ОК.
Игнорирай я.
Представи си, че от утре тя няма да съществува. Оставаш сама, на произвола на съдбата, най-вероятно без доходи и без човек, който да се грижи за теб.
Да, ти си на 17, но майка ти все пак полага някакви усилия, за да ти осигури определен стандарт на живот.
Не можеш да мразиш тази жена, само защото имате проблеми. И аз имам проблеми с моята майка, какво от това?! 99,9% от тийнейджърите имат. Тези, които казват, че се разбират на 100% с родителите си, просто лъжат.
За разрешаването на даден проблем трябва да се говори. Наистина е най-добре и двете да отделите от времето си и да изясните какво дразни всяка една от вас, а после съответно да се опитате да се промените и двете, защото няма само един виновен в ситуацията.
Бай дъ уей, идея нямаш колко грозно изглежда написаното от теб, погледнато отстрани. Мисля, че перфектно знаеш, че всяка една майка обича детето си повече от всичко на света и дори понякога да ти прави скандали, или да те смъмря, тя все пак мисли най-доброто за теб.
Моят случай е почти като твоя, но докато аз не се извиня, може да не ми говори и да ме подминава много време.Да, много е грозно написаното, но те оправдавам, че може да си била много ядосана и да не си се усетила какво пишеш.![]()
Същата като моята![]()
You can stand under my umbrella
Po3uHka
Първоначално написано от bebkata
6TE GO IZRASTNE6 TOVA 4UVSTVO SPOKO
Това не е нищо!Коя майка ще каже на детето си да умре в кофите да го сгази камион или да не се върне от училище и след това ще го замерва с обувки
Това, че в един момент ти крещи, а в друг те целува не означава, че е двулична. Всичко, което правят родителите ни е за наше добро. Жалко, че го осъзнаваме късно.
Fighting for nothing is what you're born for.
Темата е от 2005, стара е, така че и да пишете, и да не пишете, филмът вече е преминал. А аз гащите си залагам, че на авторката й е дошъл акълът, и едва ли вече храни такива чувства към майка си.
И мойта мама е такава ама не я мразя.Свикнах й вече. :P
When You Live Forever,What Do You Live For??
И аз съм така !!! Супер много я мразя тая идиотка дето живее в нас и не мога да я търпя !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Май идиотката у вас... не е майка ти.Първоначално написано от 4eere6ka_kiss
![]()
Знам разбирам теИ аз съм така,не й обръщай внимание
Ти поне имаш още 1/2 години и се махаш..А аз още 4
![]()
![]()
LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..
И аз на моменти не мога да я трая,но все пак си я обичам![]()
Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал![]()
Извинявам се,но каквито и майки да имате не вярвам да ги мразите....Все пак те са ви дали живот![]()
Rest In Peace....We Will Never Forget You
ee are stiga ve4e s tiq ligavshtini .. mrazq maiksa si zashtot se karame blq blq blq ... abe i ti gi drunkash edni gluposti bahmu ligavata istoriq v kraina smetka ne te e izostavila nali? e togava razbiram ako q mrazishe .. ami i az se karam s moqta maika ama tova ne oznachava che q mrazq
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
ee are stiga ve4e s tiq ligavshtini .. mrazq maiksa si zashtot se karame blq blq blq ... abe i ti gi drunkash edni gluposti bahmu ligavata istoriq v kraina smetka ne te e izostavila nali? e togava razbiram ako q mrazishe .. ami i az se karam s moqta maika ama tova ne oznachava che q mrazq
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
Абе всеки минава през такива моменти с родителите си.И аз съм имала такива с майка си периоди в които сме били всякаш от различни планети,но нещата се променят с времето.Проблема е,че тийновете трудно се издържат от хора на средна възраст.Трудно е да няма разпри между две различни поколения.....опитай да поговориш с нея,бъди и приятелка.Аз с майка ми съм точно това,споделям си всичко и най-интимното и дори ни е много весело заедно.Смятам,че просто не знае как да процедира с теб....понякога се случва.