- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Колко пъти сте гледали Титаник?
Кажете?
Оня ден ми се сбъдна една отдавнашна мечта да си го имам тоя филм на DVD :P
Иначе аз съм го гледала 5 пъти
И още едно въпросче:
ако случайно сте се разчувствали на този филм.Защо?
Аз съм го гледала само 4 пъти, но мога да го гледам още 44, просто тоя филм е класика![]()
as sum go gledal 22 putii vse o6te mn me kefi
BIG ФЕН НА the O.C
edinstvenoto ne6to po xubavo ot edna kofa med sa deve kofi med
(me4o PUX)
az sym go gledala samo 3 pytino moga da go gledam vseki den po 50 pyti prosto tva e lubimiqt mi film
![]()
![]()
![]()
Аз едва го бях изгледал на кино преди много години. Мноо дълъг ми се виде и не спрехме да се смееме като нек'ви се разцивриха по едно време. Абе тоя филм е една касова пародия изградена върху паметта на много загинали.
Death gotta be easy, 'cause life is hard
Ми той филма не е документален.Първоначално написано от Sportexz
Това ми е един от любимите филми...но не мога да отрека,че на някои места ДиКаприо преиграва...както всеки филм си има и други кусури.Но инче е страхотен филм.като съм го гледала винаги съм се разревавала,но не заради историата,а заради други неща
![]()
Xexex, едвам го издържах и един път. Честно по някое време взех яко да се отегчавам. А накрая когато една баба по бяла нощница (остарялата Роуз) взе да пристъпва по палубата на един кораб като самодива в бяла премяна и "драматично" мята въпросното бижу...леле смях ви казвам...съжалявам но нямаше нужното въздействие в/у мен. Лигавото присъствие на Лео, не особено привлекателната Кейт, а ве нещо не ме изкефи. За нищо на света не бих го гледала пак.
Истинските принцеси не се познават по скъпоценните камъни, а по благородството, което носят в сърцата си!!!
Имам го на видео още от когато излезе.На кино съм го гледала 1 път и по ТВто около 3 пъти.Филмът е велик!
To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!
като го гледах в един фрашкан кино салон преди 100 години, пуснах няколко сълзи.но преди известно време го даваха по ТВ-то и незнайно защо ме напуши смях. така че 2 пъти ... за бозава история като тази и тва ми е много.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
абе недей казва нищо. ко ти дам 100 лв. ще го гледаш сигурен съм. аз няма да ти ги дам, ама ако се намери някой ...Първоначално написано от Barbarona
![]()
а иначе филма си беше слаб. гледах го 1 път и няма да повторя. единствено масовите сцени ставаха. ама и те... но изпълнението на Ди Каприо си беше лигаво. абе нищо особено. изкефи ма но къде-къде по-хубави филми съм гледал... но не е това темата. а аз го казах - 1 път.
ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"
малкият принц
гледала съм го 5-6 пъти и накрая все се случва така да пусна по някоя и друга сълзичка.Нещо ме избива на чувствата!Наистина има много по-хубави филми от този,но "Титаник" си е класика в жанра.Харесва ми въпреки всичко и няма да ми омръзне да го гледам!
![]()
filma e prekaleno tup naso4en predimno kam hora sklonni da gledat sapunki
gledah go vednyj kogato izleze v na4aloto i vedyj po tv-to...pyrviq pyt-dobre ma vtoriqne moga da kaja 4e mi haresva osobeno
![]()
If people can't make you fly, they'll make you fall faster
Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.
Към 5-6 пъти (ама след сблъсъка с айсберга. Другото н мъ кефи)![]()
2 пъти..повече не заслужава засега !![]()
Mda...i az taka vikam :PПървоначално написано от Forgive
GeT RiCh oR DiE TrYin` ...
zna4i go ima na DVD-super. a ina4e sum go gledala 8-9 puti, oooo strajoten e![]()
a ina4e lubimite mi momenti sa, kogato ka4vat Rouz na edna lodka, a Jack ostava na koraba, lujeiki q 4e 6te se ka4i v sledva6tat lodka, NO tq sliza awe nqma k'vo da obesnqvam-TRQBVA DA SE VIDI
![]()
Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!
да ама то един приятел ми го подари,и филма не е от България и съотвентно разбира се няма и БГ субтитри.Първоначално написано от Dharma
mi gledala sum go 2puti i posledniq put pusnah nqkolko sulzino neiskam pak da gledam toq film 6toto e mnogo tejuk i si provalqm celiq den (edno takvoz tujno mi e pla4i mi se...) neiskam da si trovq jivota i ne biih go gledala pak...
i vse pak...filma si e klasika![]()
5 pati.Emi raz4ustva me nai-ve4e kak umira leonardo...![]()
![]()
4 puti nai-mnogo me izkefiha muzikantite, kogato korabut potuwashe![]()
абе един път съм го гледала
не ме кефи много, става, ама... тоя лео като го видя ми се драйфа![]()
Любовта е най-висшата степен на омразата
О този филм съм го гледала толкова много пъти че вече загубих бройката.Винаги ме е разчувствал и много съм плакала на него.Филма си е класика и много го харесвам.А и песента на Celin Dion-My heart will go on е изключително хубава.И на нея съм плакалаПък и Леонардо Ди Каприо си е сладур.
![]()
Бъди такъв какъво си,а не какъвто другите искат да бъдеш!!!
I az taka a na video sum go gledala adskii mnoogoo puti i az nz kolko..No sa nad 10 sus sigurnost 4esto okolo 10-20 nz dali pove4e ma tam nqkade!Първоначално написано от summer_love
Tva mi e nay-nay libimiq mi film na si4ki vremena naistina e VELIK!!!I estestveno 4e me e raz4uvstval..Ta to koi nqma da se raz4uvstva...
I am the substance and the one who has no substance.
poveche ot 10 nqkade
КАЗВАМ ГУ САМУ ДА ЗНИТИ
ДЕМЕК БЕЗ ДА СЕ МАИИТИ /маете/
ДА НЕ КАЖЕТЕ ЧЕ НЕ САМ ВИ ПРЕДОПРЕДИЛ
АКО С НЕЩО САМ ВИ ДОСАДИЛ
ТУИИ Е ЩОТ САМ СЕ НАПИЛ
DEMEK STIHOPLETEC SAM GOLQM
DA ZNAISH IMAM JELANIE DA TE IZQM