- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Колко пъти сте гледали Титаник?
Около 10 пъти.Този филм и още 10 пъти по 10 да го гледам ще ми е интересен и![]()
Гледала съм го три-четири пъти, но... нито веднъж целияДемек като го хвана по телевизията - хващам началото, но не го догледам, после няколко пъти края
... А бе голям срам
![]()
![]()
Преди малко го изгледах за 11 или 12 път,не знам точно кой.Много го обичам тоя филмМога с дни да го гледам и няма да ми омръзне.За мен си остава най-великият за всички времена.
![]()
Към 5-6 пъти.....вече наизуст го знам...ама като го гледам внимателно винаги плача накрая
x
аь ус ефь пьтнсше
Първоначално написано от Chery
Най - неочаквано ... ТОЙ се завръща!
НО ....Къде беше, когато болеше?!
Къде беше...
Samo 1 put ot-do... ne mi haresva toq film prosto.![]()
**
много пъти съм го гледала,не съм си поставяла за цел да ги броя,но мисля, че са над 10![]()
4 или 5 пъти съм го гледала - невероятен е, иначе ревах на 1вия и 2рия път, когато го гледах.
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
достатъчно че да ми стане банален.. ами има 7 8 пъти
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
Страшно много пъти съм го гледала, вече спрях да ги броя. Наистина е велик![]()
нЯма кфО Се прОбвАш С мЕн..нАй-мНоУ мА имАш За ЕдИн дЕн ! сЪрцетУ ми Е нА хилЯдА ПърЧенцА...зАРадИ нАкОнтЕни моМчЕнцА...И пРосТу разбЕрИ , нЯма дА имА с Кфо тЕ обичАм и зА мАлКо доРи !!!
Много.Може би са над 10![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
3-4 май
Did you ever hear what I told you? Did you ever read what I wrote you?!
сиг. 6-7 ..![]()
По-добре неуспешен опит, от колкото пропусната възможност !
минимум 10![]()
Sometimes people cry not because they’re weak. It’s because they’ve been strong for too long...!
Като се замисля може би около 5 пъти,но това няма значение филми като този си заслужават всяко едно гледане.![]()
Искрена усмивка и топла прегръдка,може да те накара да забравиш за всичко!
Ми гледал съм 1 от 1996 и този от 1997 към 3-4 пъти не знам може и повече да са