- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Колко пъти сте гледали Титаник?
Мисля че са 5 но доколкото помня всеки път изпускам нещо.
I'm beautiful in my way....
Някъде около 6 пъти.
Силната любов между Джак и Роуз и просто зашеметяваща.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Ами около 4 пъти
2 или 3 пъти - максимум 4!! НЕ обичам да гледам един и същи филм няколко пъти, а този очевидно е изключение!!!![]()
Животът си е мой и не се нуждая от учители как да го живея!!!
много ве.. аз съм го гледал 1 път и на 2рия заспах по средата.. бахти скуката, честно!
2-3 пъти да съм го гледала,като само първият път беше изцяло..Нещо не ме хвана,не ме впечатли и нямаше въздействието,което явно е оказало върху другите.
И попринцип не обичам да гледам някой филм повторно,книги също не обичам да препрочитам,защото като знам какво се е случило и не е интересно...
Не зная какво толкова му харесвате...Бозич пълен.
3/4 пъти.Като го гледах първия път бях на 8 и много се разчувствах,втория път също ..след тваа ми писна
![]()
Значи още щом за първи път го гледах се разплаках и веднага си го купих на ДВД. До сега съм го гледала около 50-60 пъти, знам репликите наизуст. Просто не омръзва.
тея па
аз съм го гледала към 3-4 пъти.. като 2 от тях не чак толкова изгарях от желание да го гледам.. просто немаше кво да правя![]()
1вия път кат го гледах беше преди 155134 години бе... де да ти помня ревала ли съм..
втория път като го гледах беше щото бях го забравила![]()
![]()
Гледала съм го над 20 пъти този филм е уникат а не само кораба е бил прекрасен и то на първото му пътуване да се сблъска с гадния айсберг :@@ Попринцип съм фен на RMS TITANIC Обожавам го незнам защо нямам си и над представа но този кораб наистина е бил мечта признавам си го и още нещо 2016 година ще има RMS TITANIC 2 Мечтая да се кача там ! Но може би ще бъде след няколко живота ако и тогава не се е одарил... Възхищавам се на Thomas Andrews
![]()