.
Отговор в тема
Страница 2 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 143
    Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    2 ili 3 qko filmche e obache nakraq vinagi se razchuvstvam kato Leo se davi
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Град
    В леглото на майка ти
    Разбира се, че веднъж. От приятелки бях разбрал, че накрая Лео се дави. Когато отидох на кино помолих момичето до мен да ме събуди когато Лео започне да се дави. Помня че сънувах много готин сън, само дето ме събудиха ама гледката си струваше. Мазния педал се потопи във водата! Докато другите плакаха, аз истерично се смеех и плясках във възторг. Само заради тази сцена прощавам на Джеймс Камерън, че е направил такъв долнопробен chickflick филм. Не е ли си Терминатор 1 и 2...
    And remember, xslapshotx hates you!!!

Have a nice day

Guest
    Цитирай Първоначално написано от xslapshotx
    Разбира се, че веднъж. От приятелки бях разбрал, че накрая Лео се дави. Когато отидох на кино помолих момичето до мен да ме събуди когато Лео започне да се дави. Помня че сънувах много готин сън, само дето ме събудиха ама гледката си струваше. Мазния педал се потопи във водата! Докато другите плакаха, аз истерично се смеех и плясках във възторг. Само заради тази сцена прощавам на Джеймс Камерън, че е направил такъв долнопробен chickflick филм. Не е ли си Терминатор 1 и 2...
    И той нема талант нали бе агенг такъв? Само ми кажи ти ми ли си дупето щото те очаква наказание .

Голям фен
    Град
    Beyond the limits of the mind
    1/2 пъти. Като го даваха по ТВ го гледах от половината почти до края. И при това само заради Леонардо ДиКаприо. Който твърди, че той няма талант може да си захапе ******* и да го изяде.
    Тоя актьор е страхотен. Ако не сте сигурни, гледайте "Хвани ме, ако можеш", "Бандите на Ню Йорк" и "Авиаторът". Тоя човек, колкото и да е смотан филма ще го направи касов хит. То и точно заради него Титаник стана. Да не мислите, че Кейн Уинслет е толкоз талантлива.

Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.

Голям фен
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от Bimper-ska
    1/2 пъти. Като го даваха по ТВ го гледах от половината почти до края. И при това само заради Леонардо ДиКаприо. Който твърди, че той няма талант може да си захапе ******* и да го изяде.
    Тоя актьор е страхотен. Ако не сте сигурни, гледайте "Хвани ме, ако можеш", "Бандите на Ню Йорк" и "Авиаторът". Тоя човек, колкото и да е смотан филма ще го направи касов хит. То и точно заради него Титаник стана. Да не мислите, че Кейн Уинслет е толкоз талантлива.
    absolutno si prawa, Leo ne mi e sred lubimcite, no v "hvani me, ako mojesh" naistina me vpe4atli aktiorskata mu igra. Mejdudrugoto naistina mnogo hubav film

Фен
    Град
    Tar Valon,The White Tower
    може би са към 10 пъти, първия път на кино, а сега си го имам на пс-то и си го гледам, когато искам. много готино филмче
    Ако любовта беше избор, кой би избрал толкова изтънчена болка?
    Чуй как още твойта нежност плаче в мен....

Супер фен

:)

ми май 3 пъти филма не е лош

Фен
    Град
    в отвъдното
    gleala sym go 2 pyti
    !!!PEACE!!!

Повече от фен
    Град
    Просто един Аспаруховки противен тип! ;]
    Гледал съм го 0 пъти и мога да го гледам още толкова

it's like a kiss; it's like a joke; it's like a miss to feel the smoke; it's like a dream but it is green; it's like the missing point and this is JOINT

Фен
    Град
    sofia

Re: :)

Цитирай Първоначално написано от korn___
    ми май 3 пъти филма не е лош
    i az taka...klasika

Фен
    Град
    Вкъщи
    Mi men pyk filma ne mi haresa.. Malko bozichka mi se stori.. 1 pyt go gledah i ne mi beshe osobeno interesno.. nqma da povtorq
    Метална нежност в плътта ми се впива, без кръв, без болка, но убива!!

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Filmat e velik!
    Za tezi,koito kazvat,4e e boza,moga da kaja,4e mnogo jestoko se barkat!Zna4i samata istoriq za Rouz i Dowson ne e deistvitelna,no vsi4ko drugo e.
    Filmat e tolkova izpipan,4e nqmam dumi!
    Parvo-zapo4va s dokumentalni kadri-izpra6taneto na koraba e ot realniq "Titanik"
    Vtoro-rejisiorat se e postaral vsi4ko da e 1:1 s realniq korab.Daje priborite v stolovata sa proektirani ot sa6tite mesta,koito sa pravili na istinskiq korab.
    Geroite-kapitana,orkestara,Izmei(onzi,koito naredi vapreki ledovete korava da se zasili),vsi4ki aktiori sa taka podbrani,4e da saotvetstvat na istinskite!
    Az samata sam gledala snimki na po4inalite ot Titanic i izbranite aktiori.Mnogo dobre e podbrano vsi4ko!
    Nai-vpe4atlqva6tite momenti za men sa,kogato Leo zastava na nosa na koraba ,razperva race i kazva"Az sam kralqt na sveta!!!",nqkak si kato gleda6 i si predstavq6,4e si ti tam,se 4uvstva6 svoboden,6tastliv...
    ili po kasno s Rouz bqha na sa6toto mqsto,toi q nakara da si zatvori o4ite i se celunaha za parvi pat...
    sa6to me kefi kogato se razdelqt,tq se ka4va v lodkata,no ne iska da tragne bez nego i ska4a!
    A nakraq toi i kaza,4e tq 6te umre v sanq si,6te jivee dalgo i to4no taka stana Strahoten film!
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Голям фен Аватара на Axel_f
    Град
    Хогуортс
    Хммм мразя такива филми...дето завършват с масово унищожение...и все пак съм го гледала сигурно 10 пъти!Накрая все рева
    "Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел

Повече от фен
    Град
    nqkade tuk ... ili tam... deaznam
    I az sam go gledala 5 puti...Ami tova koeto me raz4uvstva be6e samata tragediq 4e tolkova mnogo hora sa zaginali ... natajih se malko...
    WhEre'D YoU go? I MisS yOU So... SeEmS LIkE It'S BeEn ForeVEr ThAt YoU'vE bEeN GOnE

Фен Аватара на The-WishmasteR
    Град
    Middle Earth
    okolo 30
    You motherfuckas just leave me be
    Ya could never give me cure for the pain I feel inside!
    I believe in armageddon, I've been baptised in alcohol
    I'm embodyment of antichrist
    I'm living for my own demise

Голям фен
    NAD 100 PYTI.FILMA GO IMAH NA KASETA I GO GLEDAH PO NQKOLKO PYTI NA DEN.NEVEROQTEN FILM I VINAGI SE RAZ4UVSTVAH KOGATO LEONARDO DI KAPRIO UMIRA6E.. ADSKIQ FILM !!! ISKAM PAK DA GO GLEDAM
    Keep smilin'

ami az tozi fiml mnogo go haresvam i mnogo puti sum go gledala

[size=10][b]

Фен Аватара на The-WishmasteR
    Град
    Middle Earth
    a samo da uto4nim za titanik s leanordo di kaprio li stava vypros???za6toto ima nqkolko versii na titanik mislq 4e sym gledal i nemskata versiq no ne mi haresa osobenno
    You motherfuckas just leave me be
    Ya could never give me cure for the pain I feel inside!
    I believe in armageddon, I've been baptised in alcohol
    I'm embodyment of antichrist
    I'm living for my own demise

gledala sum go 13 puti no moga i o6te bezbroni mn puti da go gledam.Tva e jestok film i mn me radva

gledala sum go 7-8 puti i vseki put plakah ot 6tastie 4e leonardo di kaprio umira
    So never mind the darkness, we still can find a way
    'Cause nothin' lasts forever even cold November rain...

Голям фен
    Град
    Somewhere in Pavlikeni
    откакто излезе на касетка
    веднага си го купих..гледала
    съм го безброй пъти
    плаках на него..когато Джак
    умира..

Супер фен
    Град
    Baaaah! Vsi4ki sa pisali "In Hell"! E, kak ne sme se zasi4ali?!
    Цитирай Първоначално написано от пор
    като го гледах в един фрашкан кино салон преди 100 години, пуснах няколко сълзи. но преди известно време го даваха по ТВ-то и незнайно защо ме напуши смях. така че 2 пъти ... за бозава история като тази и тва ми е много.
    Su6tata istoriq pri men... Kato go gledah za purvi put na okolo 10, revah (detska mu rabota). Sa kato go gledah predi izvestno vreme mi se stori tolkova zabaven. Izklu4itelno mn me zaradva smurtta ma Leo!!! Okolo men poznati revqha pregurnali vuzglavnici, a az si zapu6vah ustata s vuzglavnica, za da ne izbuhna v sustoqnie na isteri4en smqh i da im prekusna stradanieto... xex

I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Цитирай Първоначално написано от LP_girl_14
    Наистина има много по-хубави филми от този,но "Титаник" си е класика в жанра.Харесва ми въпреки всичко и няма да ми омръзне да го гледам!

И аз така мисля , иначе съм го гледала 3 пъти и успява да ме разчувства

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Фен
    Град
    On the moon...
    2 пъти съм го гледала...и всъщност не ми харесва кой знае колко много.
    Because you know just what to say
    And you know just what to do
    And I want to tell you so much
    I love you

Повече от фен
    Град
    В СьРчИцеТо На Fuelman :P {}
    am gledala sum "Titanik" prekaleno mnogo puti i ne bih otkazala pak da go gledam.Naprotiv imam jelanie pak da go gledam.A za putite neznam kolko sa ne sum gi broqla no ne sa po malky ot 15-20.

He e Ba}|{Ho DaJlu Me MpA3u|_|_| iJli Obu4a6 -Ba}|{HoTo e 4e u B DBaTa CJlu4e9| Cu MuCJlu6 3a MeHe!{}:P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си