Цитирай Първоначално написано от Анонимко
Karat vi da jivete v djujbina za6toto tuk nqmate bude6te. Bulgariq zatuva vs izminal den vs po-nadolu.Politici ni mamqt i kradat. I taka vs kat trugne na nqkude bg nqma bude6te ili trqbva da se hvanem v ruce i da napravim ne6to burzo!!!
Da ne govorq za zamursqvaniqta na nai-hubavata strana za vs bulgarin-rodinata.Kak naroda vruzva dvata kraq s posledni sili.S Pensiite ne moje6 da plati6 vs rejiini, a pak kak da kupi6 hrana i drehi e mn trudno.a v dne6en den vs poskupno.Bulgario bulgario sega nakude???
Първо: Научи се да пишеш ПРАВИЛНО и на кирилица(ако се пишеш толкова голям българин).
Второ: Кой ни кара да живеем в чужбина?Тоя хал на който сме в момента кара почти всеки втори българин да си търси работа извън България.Аз исках да остана в България,ама не исках всеки ден да ме лъжат и мамят,защото сега е точно така - лъжат,че нямат пари,за да ти платят заплатата,не знам си какво ..на мен ми е писнало да ме ИЗНУДВАТ за пари.В моето училище на два месеца ни искаха по 10 лв.(а някъде другате може и да искат по повече) и ако не им ги дадеш ти правят разни заплахи от рода,че ще те изкючат и т.н.И това не е нищо ..да речем бях останала,ми то народа си го е казал "Една птичка пролет не прави".То самото мислене на българина е някакво сбъркано.България не може да се оправи бързо,трябва време,но с тия дето са в парламента и сто години да минат няма да има промяна.Не може само заради красивата природа младите хора да остават,след като няма почва за развитие на младежта.Аз тия не ги разбирам много много,но отлично знам,че на този етап няма какво да ме задържи в България(само приятелите,които сега страшно много ми липсват).Иначе аз съм си българка и се гордея с това и сигурно някой ден ще се върна пак.