.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 41
    Голям фен
    Град
    Beyond the limits of the mind

S - цигари с аромат на шоколад

Вчера на една позната и помирисах цигарите и о, чудо! Не воняха на гадния тютюн, а на шоколад. S класа каза, че се казват. Това ме накара да си задам въпроса защо не правят всички цигари с някакъв по-приятен аромат? е пушачи, кажете дали ви е приятно да пушите цигари от този тип. И ако не - какво точно не одобрявате? Аз като непушач много се зарадвох - поне няма да се омирисвам до дъното на костите си на тютюн Чувала съм, че цигарите с ментол били много гадни на вкус, затова не се пушат масово. А за тия с шоколад тва момиче каза, че били приятни даже. Вие бихте ли пушили такива цигари? ПП: Каза че стрували 1,30лв - не мисля, че са скъпи, ама не знам и дали са хубави Все пак аз не пуша и нищо не разбирам от цигари.

Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.

да те светна!!!така миришат листчетата на цигарите!!от край време има такива цигари-Ориент Експрес,само че са мноого силни иначе са 1,6 лв!!!преди поне толкоз бяха!!

Фен
    Град
    ch.city
    какво ли няма да измислят
    не мисля ,че ще започнат да се пушат масово,
    абе не...нещо не ми харесва това
    -------

всъщност знаеш ли ,че в магазините продават детски цигари и вместо тютюн слагат дъвка ти като не разбираш може да те е метнала

Фен
    Град
    Предградие 13
    Те с апо вредни и от нормалните цигари поради причината,че за да се придобие подобен аромад се обработват с химикали.Същите като цигарите с вкъс на мента.Най-добрите и качествени цигари са Мелник.
    Живота е такъв квкъвто си го направим ние.
    Стремя се да открия правилният въпрос а не неговият отговор.
    Който не ме харесва и понася да се изнася.

csdfcs
    Guest
    az po princip pu6a po edno vreme po4nah da gi pu6a teq s-klsata 6toto sestra mi kaza 4e bili mn hubavi i kat si kupih edna kutiq mn gadni super gadni pak na tebe kva ti e kiriqta 4e miri6at na 6okolada kato te miri6at taka predi da sa zapaleni samiq dim ot cigarata si miri6i normalno mene ne me kegfqt gadni4ki sa

Пушила съм 2 пъти такива и нито миришеха, нито имаха вкус на шоколад. Като нормални цигари са си.

Голям фен
    Град
    sofia
    gadi mi se ot tqh, ne moga nito s class dapusha nito orient 4ak v mnogo kriti4na situacia moje i da se jertwam

Град
    Sofia \Tolstoi
    Zna4i ne iskam da se xvalq no po4ti nqma cigari koito sum pu6i i ako nqkoi iska da pu6i cigari s vkus na 6okolad i kato se oblige6 ose6ta6 6okolad se nari4at CapitanBlack {4erniq kapitan}zna4i moge da si gi namerite v podleza na NDK sre6to 10 lvl. 20 cigari s filtur 80S ne sa 100S no ni6to!Ne sa i tegki nikotin 0.7 katran 12otnosno S-klasa kato gi pu6ix ne mi xaresaxa i ne usetix da imam vkus na 6okolad moge da e bilo marcipanNe me kefqt tazi marka ot seriqta slims
    Desert Rose... написа:
    Na myjete ne im trqbvat lubovni izliqniq,tr im sex,za da se chuvstvat obichani.

Град
    Sofia \Tolstoi
    Цитирай Първоначално написано от Kill Zone
    Те с апо вредни и от нормалните цигари поради причината,че за да се придобие подобен аромад се обработват с химикали.Същите като цигарите с вкъс на мента.Най-добрите и качествени цигари са Мелник.
    Man nema cigari koito da trovqt mnogo pove4e ot normalnite si4ki trovqt i imat nekvi xim.smeski!
    Desert Rose... написа:
    Na myjete ne im trqbvat lubovni izliqniq,tr im sex,za da se chuvstvat obichani.

Повече от фен
    Град
    Ако всичко свърши утре..искам да знаеш,че днес аз те обичам...
    Predi dve sedmici si bqh kupila takiva S-klasa za 1.30.AMi az ne usetih 6okolad.E aide ima6e mn lek aromat

"I`m RiCh You`Re a BiTCh"
    ЦЪкНи ТуК ! {}

Голям фен
    auu, e ta tva sa vyzmojno nai-otvratitelnite cigari
    slu4i mi se 2 pyti(e to baq 4esto mise slu4va de) da nqmam cigari i edna priatelka mi dade ot neinite cigari. a neinite sa to4no takiva, OTVRAT sa!!!
    za men nai-dobroto si e Victory ultra
    No MaN, No CrY!!!
    \m/

Супер фен Аватара на ycMuBkaTa
    Град
    Beyond the door, there`s peace, I`m sure,and I know there`ll be no more...tears in heaven
    Пробвала съм ги тези, но не ми харесаха сториха ми се по-гадни от другите и по-силни...блааааах
    ...На колене той моли я,
    не зная как да ти го обясня.
    Става дума,че не искам нищо повече от това
    да остарея заедно със теб,
    да ме направиш по-добър човек!
    Тръгваме боси,пътят не е лек,
    но сега ще бъдеш мое слънце,
    аз пък-слънчоглед!

Фен
    Град
    Nqkyde blizo dalech do vkyshti
    Tiq cigari sa prosto gazariika.Kupih si da gi probvam...biqt na shokolad ama syvsem leko,vse pak sa cigari,obache mn vyrvqt,edva si namerih i kato si namerih povecheto mi priqteli si vzeha da gi probvat

Guest
    az pu6a ot mnogo maluk sega sum na 14 a az pu6a ot 7 godishen i sega imam rak i mi e mnogo gadno i utre 6te mi pravqt operaciq pojelaite mi uspeh i pi6ete na email noobsaiboot@abv.bg s ota ne nuli

Голям фен Аватара на aBnOrMaL_BaBy
    Град
    In The Middle Of Nowhere !
    Който иска такива изгъзици , нека си купи шоколадови пури..

MiIi PusHILa SaM aMa .. ToChNo LaIna S IzViNeNie Mn sa GaDni .. PrOsTo PraAt FpeCHaTLeNie ShToT sA DrUg cFqT I PREDI dA sE zApAlQt MiRisHaT maLkY Po PrIqTnO Ot DrUgIte
    YoU LiEd To Me , YoU LiEd BeFoRe aNd NeXt TiMe YoU`LL Be OuT ThE dOoR .. PaCk YoUr BaGs AnD GeT To FuCk , YoU`LL NeVeR LiE To Me No MoRe !! -> ThE eXpLoiTeD RuLeZzZz ;]

Град
    Sofia
    Тея цигарки наистина нямат вкус на шоколад и не знам как другите го усещат ама са си голяма гъзарийка,100% ще почнат да се купуват много заради цвета на самата цигара и черната кутийка.Аз лично не мисля да сменям ММ слимс за тея "шоколадови" цигари
    Живей за удоволствието,защото си направен от него!

Tova sa normalni cigari :P moje da mirishat na shokolad i kakvo ako mirishat tova e xubavoto
    Greshka beshe spored tebe,greshka beshe si4ko.mnogo mislesh do v4era drugo kazvashe mi ti mno burzo mai zabravi kak mi se kulneshe 4e bez mene ti ne mojesh nito den ti...

Ааааа мн са гадни тея с вкус на шоколад. Нямат вкус,само така миришат,а пък като дърпаш в устата ти остава отвратителен вкус,не ги препоръчвам.А пък Orient-а са мн силни..аз пуша "Seven hills",Синьо Victory или бял "Средец" ...

Онова, което ни се струва основание за живот, всъщност е прекрасно основание за смърт.

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    мен пак ме кефят ..вапреки 4е аз квода и да е пу6а ... ама не мири6ат на 6околад на цигари си мири6ат и си имат вкус на такива !

Голям фен
    Град
    Tam kydeto ne moje da stypi choveshki krak...
    Ako iskate aromat i KACHESTVO vzemete si puri...Jestoko e izjivqvaneto...Imat vkus tochno na kvot si pi6e i mnogo meko vlizat

Повече от фен
    Град
    HELL
    cigarite sa super qki , ve4e samo takia si vzimam ......... a i ponqkoga i ORIENT EXPRESS si vzimam ama tfa e samo pri po-specialni slu4ei

Супер фен
    Град
    Baaaah! Vsi4ki sa pisali "In Hell"! E, kak ne sme se zasi4ali?!
    Ne sa lo6i, ama sa qko po- vredni ot obiknovenite... Ina4e sa vkusni4ki. Az do Orient Express ne sum stignala, te me udrqt v mozuka... Ne6to ne mi ponasqt. Nqkoy da e pu6il Orient Express bez filtur? (((:

I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...

otkakto izlqzoha samo takiva pu6a-super sa qka guzariika puk i sa mi po vkusni ot drugite!!!preporu4vam vi gi

Град
    у нас
    И аз съм пушила такива цигари,ама въобще не ми харесват,Въобще...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си