- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Radio City VS Radio 1
Sporixme s edin priqte i toi kazva 4e radio 1 e nai predpo4itanoto radio v bulgaria a radio city ne e izvestno i malkko xora go slushat, koeto spored mene ne e vqrno, za6toto as li4no sum golqm fen na radio city.
Vie koe predpo4itate?
BIG ФЕН НА the O.C
edinstvenoto ne6to po xubavo ot edna kofa med sa deve kofi med
(me4o PUX)
Ami Radio City est. 0ba4e mai tfa radi0 e Star0zag0rsk0 i se slu6a sam0 v STZ PLD i Burgas ... Abe de da znam az ne6t0 tak0fa sym 4uvala :}
Ne e vqrno tova...az go slusham v Sofiq1Ima go v cqla Bulgariq!Eto vi i oficialniq sait ako se interesuvate ot neshtoПървоначално написано от zElEnA^mAsLiNkA
:
www.radiocity.bg
moje da go slushate onlain ot saita.Oba4e za sujelenie mene s Media Pleyer ne i trugva i izpolzvam tupiq winap
BIG ФЕН НА the O.C
(me4o PUX)
Радио сити е по известно и се слуша от пове4е хора защото се пуска предимно нова,модерна музика а радио 1 е радио само за класи4еските хитове от 70 до сега то се слуша от по-малка алдитория хора който са по стари4ки и си падат по ретрото е поне според мен .
И двете си ги бива,но аз предпочитам Сити![]()
ами аз радио рядко слушам и съм най-вече на БГрадио, защото просто в моята стая сигналът е слаби трябва да местя антената, а не ми се занимава.
ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"
малкият принц
Ами... Мисля, че радио Сити е по- хитово, въпреки, че и 1 си го бива![]()
V stz Radi0 1 na k0q 4ist0ta e ?
дамз по Сити само едно и също пускатПървоначално написано от *DeaTHri-BacK*
![]()
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
Много ми е интересно,защо се задават такива теми,поне да пишеше"защо предпочиташ това или онова радио"!!!
И ПО РАДИО 1 - СЪЩО ПУСКАТ ЕДНИ И СЪЩИ ПЕСНИ!!!Първоначално написано от vra4ka
emi pishete i za6to mene me kefi siti shtoto puskat moderna muzika, v radio edno ima samo nqkolko par4eta koito sa qki dr sa pulna glupost
BIG ФЕН НА the O.C
(me4o PUX)
И двете са много яки! Обаче малко повече ми харесва радио City
no coment
Първоначално написано от Forgotten
![]()
![]()
предпочитам ситито...как радио сити ще е неизвестно![]()
Радио Сити![]()
![]()
![]()
Да мина да те взема или да взема да те мина?!:РрР~
CITY
![]()
GeT RiCh oR DiE TrYin` ...
brao samo CITY![]()
BIG ФЕН НА the O.C
(me4o PUX)
aide i az da se prisyedinq kym po4itatelite na city, makar 4e ne slu6am radio
!!!PEACE!!!
Абе и двете радиа са доста известнички в България, няма спор, но определено мисля че Сити се слуша от много повече хора от Радио 1.И на мен лично повече ми харесва Сити![]()
Обаче много по-добри според мен са Emotion, Витоша, Мая ии Фреш. Особено Мая е най-доброто ! Незнам дали сте го чували, но пускат всякакви песни, всякакви стилове и само хитове.. и почти никога не повтарят песните.Абе просто е върха.. така че ако имаше едно от тези определено щях да гласувам за тях:P