- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Още един си отиде
Ne misli apo detski am islia kato chovek koito chesti ima vzemane - davane sys sydebnata sistema i znam che podobni del anikoga ne bivat specheleni ot dyrjavata a ot tozi koito si kupuva deloto. A i ne proiaviavai ti naivnost kato govorish za proisvoiavane na chasti ot negovite pari pri dokazano prestyplenie - ta nali vischkite imoti, koli, vlogove i firmi se razpredeliat na chlenove ot semeistvoto s cel da se zapazi kolkoto se moje povehce, da niamat problemi s danychnite (pone ne golemi) i da ne izlgejda mnogo symnitelno. Ako na jena mu niakoi e podaril 3 hotela - idi ia godni - podaryk sa si, a koi i kak gi e postoril ne e se interesuva zakona, vajnoto e da si plashta danycite za tiah. Ta nali i kosfotv niama sobstvena lichna fondacia... za tova sega jena mu razsledvat![]()
Na4i as bqh v sy6tata ve4er v sl. brqg jivotyt tuka prodyljava dori i sled smyrta mu -> prestypnosta 6te se uveli4i za6to li ?! za6toto moje bi balansyt sled smyrta na tozi boss mnogo hora 6te zapo4nat da se usmelqvat da pravqt kakvi li ne raboti si4ko kot si iskat4esno kazano si4ki nie 6te postradame ot tazi smyrt za6toto toi be6e ne6to kato kantara na BG-prestypnosta a sq nego go nqma
ujas 4esno kazano typo ot negova strana da se razkarva bez ohrana po plajnata aleq
no as go mrazq tozi 4ovek za6toto e razvalil tolkova deca i vyzrastni sys svoite podzemni turgovii ve4e e v
ada
ne moje da se vyrneeeeeeeeeee
Mnooo me kefi da gi raztrelvat tiq pomqri "GANGSTERITE" kato ku4eta
respect snaiperisti go go
mnoo efektno gi pra6tat v ada![]()
Смърт за тия нещастници!![]()
![]()
Your own personal Jesus
Someone to hear your prayers
Someone who cares!!!
Reach out and touch faith!
Жоро Илиев беше ЧОВЕКЪТ, беше КРЪСТНИКЪТ! Слава богу, че някоя още по-голяма утрепка от него се е погрижила за него. Да не говорим, че този нещастник е лежал 7 години в затвора за групово изнасилване на малолетно момиче. Тъй, че не ми говорете за ТРАГИЧНАТА му смърт. Този шибаняк си получи заслуженото.
Нека мрът!!!Не заслужават да жиеят,поне не така както го правят сега,в раскош......на гърба на нас,обикновените хора.ТЪПИ МУТРИ ГОРЕТЕ В АДА!!!!!!
Sportexz,ne mi se pravi na golemiq losh batko,znaeme kakva si mishka...hamster,trugnal da za6titava ne kogoto trqbva.Ti si edin GUZOLIZEC!Ei takiva kato teb,koito se pravqt na takiva kakvito ne sa sa mi nai sme6ni,prosto si lichi ot kilometri che si nqkakva smeshka,koito se opitva da go mislim za gangster,no ne stava.Sedql do separeto na Joro Iliev...e i kvo?!i svikrki da si mu pravil,mnogo vajno.Ako beshe VIP,nqmashe da kesish tuk po cql den,a shteshe da si brumchish s G-classa po centara s nqkoq manekenka vutre,a ne da se pravish na golemiqt spec v foruma na teenproblem.net.
Е тфа е истинатаПървоначално написано от xD
!
emi mnoogo si prav !Първоначално написано от Анонимко
Sportexz , kak ne ti pisna be!pylna tragediq..
ama kakto i da e...
1.NE mislq , che tozi , koito vkarva narkoticite v BG e vinoven za typacite , koito gi izpolzvat!Narkomanite sami i si izbirat da vzimat droga!te taka sa si reshili prosto!
2.Iliev ne vladeeshe tolkova golqma chast ot 'biznesa' v BG , da ne zabravqme , che..oh ne mi se pochva ot Poli Pantev , za tva direktno na Samokoveca..ottam naslednikyt beshe Miltenov !toi poddyrjashe po-golqmata chast ot 'biznesa' , kato si otide ...i sq i Jori iliev...
interesno koi ostanaha-mitio ochite ..tam Zlatko baretata i koi oshte!doktora?loshoto e , che idvat novi na tqhno mqsto i sega dokato ne se zarvyrdi nqkoi , koito da sedi naai-gore , shte ima mn ubiistva i t.n.
3.Tolkova mn takiva hora poznavaH , veche stranq ot tqh ...znam kakva shte im e sydbata!
4.mnogo se draznq nqkoi kato pochne da mi govori kolko mi e bilo hubavo taka..nooo..povqrvaite mi tva d aimash dori poznati mutri e napravo strashno spored men...i kolko mnogo prosti hora ima deto tva im e kato fiks ideq!napravo ujas!
5. REST IN PEACE , Georgi Iliev!
(nali taka iskashe da go narichame , sportexz?)