Цитирай Първоначално написано от alien_f
Цитирай Първоначално написано от Sportexz
Жоро Ивиев,човекa,които беше начело на целия незаконен бизнес в бг беше гръмнат вчера!
Много е цинично часове след смъртта на даден човек(та който и да е той) да почне да бъде обсъждан в някакъв форум и разни тийнчета, които си нямат и идея за какво става въпрос в живота да го обсъждат.
И ти да не си го познавала, че пишеш Жоро Илиев. Имайте малко съвест като говорите за покойните!

И защо си мислиш, че знаеш кой е начело на незаконния бизнес... стига с тези малоумни изказвания - т'ва кой кой е в незаконния бизнес в БГ могат много малко хара да го кажат в БГ, и със сигурност некоя малка пикла като теб няма и ни най-малка предства.

С това убийство започва една война,чийто край скоро няма да научим!
Тази така наречена война започна много оттавна. Не е мястото тук да споменавам имета, но има поне 10 подобни показни разстрела и двойно повече опити за покушения.
pi4 ako ne vijda6 az sum na negova strana!i ne me interesuva kakvo e pravil a tova 4e vse pak e 4ovek i nikoi ne zaslujava da umre taka!i da moje da se kaje-pusni si tv-to!bat ti boiko go davat cql den !I tova za voinata-taka e tq zapo4na mnogo otdavna,no toi be6e nai-izvesntata li4nost sred vsi4ki i to4no za tova sega ne6tata 6te se uslojnqt,za6toto 6te zapo4nat da se raz4istvat smetki!A otnosno tova dali sum go poznavala- ne ti vliza v rabotata! ne iskam da se zaqjdam i da govorq protiv murtvite,prosto iskam da vidq kakvo mislite!peace!

Poprincip sym syglasna, vajnoto e 4e e 4ovek, a ne tova koeto e pravil, az dori ne go znam koi e i kakyv e, no ako naistina e otnemal jivoti,nevijdam za6to da ne byde otnet i negoviq, vqrno az ne sym gospod za da kazvam koi da umre i koi ne. pone si zaslujava nakazaniqta(ne da umre razbira se) ako e pravil i pri4inqvai takiva gnusotii!