- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какво бихте направили
Какво бихте направили в последния ден от живота си?![]()
siLLy y0u.. whErE aRe yOu GoiNg..??
Bih se zabavlqvala za posledno!![]()
ще пусна същата тъпа тема , ти май това си направила
Ami, voob6te neiskam da znam 4e posledniqt mi den e posleden, no ako slu4aino razbera 6te napravq vsi4ko onova, koeto ako umra 6te syjelqvam 4e n sym napravila!!!![]()
![]()
![]()
celta opravdava sredstvata!
posleden den ... eto tova ne iskam da mi se slu4va ...ili pone ne skoro a ina4e moje bi nqkakva 6turotiika 6te napravq![]()
ще направя всички щуротий за които се сетя а малко преди да умра... просто ще се самоубия![]()
Любовта е най-висшата степен на омразата
6i si go izjivurkam kat horata
!!!PEACE!!!
v posledniq den ot jivota mi bih iskala otnovo da izjiveq nai-gotinite migove ot nego![]()
![]()
![]()
f@nt@zi@
bih izteglil 500,000,000evro i bih napravil sichjko koeto mi hrumne kato pochnem s nqkvi glezotiiki i svarshim s sex za da mogat da obvinqt putkata do men che e e obiola i da vrashta parite![]()
![]()
![]()
![]()
КАЗВАМ ГУ САМУ ДА ЗНИТИ
ДЕМЕК БЕЗ ДА СЕ МАИИТИ /маете/
ДА НЕ КАЖЕТЕ ЧЕ НЕ САМ ВИ ПРЕДОПРЕДИЛ
АКО С НЕЩО САМ ВИ ДОСАДИЛ
ТУИИ Е ЩОТ САМ СЕ НАПИЛ
DEMEK STIHOPLETEC SAM GOLQM
DA ZNAISH IMAM JELANIE DA TE IZQM
Ще изнамеря сички модератори + 1-2 администратори и жална им майка тогава
![]()
И такива разни
![]()
![]()
Баннаха ли те ??Добре дошъл в клуба..
![]()
![]()
Моя подпис е в тази чест.
Какво бих направила ? Бих взривила нещичко![]()
След като 8467945 пъти опитах да вляза и не стана, смених паролата и след още 4373456438 опита... Незнайно как пак съм на линия![]()
Ама тва не отнема гореспоменатото ми желание
![]()
това![]()
и товаПървоначално написано от LP_girl_14
![]()
ще се опитам да ги сместя 2те неща някак сиПървоначално написано от ^npocTo^a3^f^
![]()
Shte prekaram tozi den s nai-liubimite za men sashtestva...parvo s nashte,sled tova s nai-nai priqtelite mi,sled tova s cqlata kompaniq i nai-nakraq s priqtelq mi!
Abe...neshto ne mi se iska da si go predstavqm tozi den![]()
GeT RiCh oR DiE TrYin` ...
щях да си прекарам възможно най добре с лщбимите ми хора ... сичките ми приятели и с човека които обичам и тва е ... а да ... и да послушам корн за последно![]()