- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- 10 съвета за това как да го забравим
Супер сладка тема!През цялото време,докато я четях си представях как правя някои от тези неща...
3. Истерия. Можеш да си го позволиш. Обясни на всички, че си в тежък житейски период, в криза на душата. И викай от балкона, ридай, танцувай на стари записи. Поживей си един ден, прави всичко, което ти се иска, бягай в автобусите, чети книги отзад напред, ходи вкъщи по нощница, приказвай с бившите си съученици в пет часа по телефона на английски, топи корабчета в тоалетната чиния, спъвай се по улиците, за да си направиш уникална колекцея от калдаръм. Обясни се в любов на някой случаен минувач, в крайна сметка. Само че се наблюдавай – истериите свършват, а последствията могат да бъдат различни.
тва си е много лудашко и смятам,че трябва да се прави не само ако искаш да забравиш "оня там"![]()
Хора,винаги,когато ви се танцува танцувайте,скачайте,викайт е,дори и това да е няпонятно за другите и те да ви гледат изпод вежди! Правете си шоуто винаги,когато ви хрумне няква лудорийка...така със сигурност ще сте по-често усмихнати...сега съм самичка у нас...чудя се кво да правя,но тая тема искрено ме развесели,затова си пущам плейлиста със всичките ми 258 любими песни и започвам да пея с пълно гърло и да ТВОРЯ( да нижа мъниста за герданчета) и да правя каквото си искам,защото съм сама и никой не може да ми държи сметка,за това което правя!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
*ThE~WorLd~Is~MinE*