- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- APOCALYPTICA
Има ли тук фенове на Apocalyptica?
Какво мислите за тях и това, което правят? Харесва ли ви?
Кой албум ви допада най-много? Кои песни са ви любими?
Абе изобщо пишете каквото се сетите за тях!![]()
Аз от известно време насам много съм се запалила по тях и мисля че наистина правят нещо различо и уникално! Вие как мислите?
Mi da kajem 4e i az mislq taka!
Да кажем, че не струват.
A az vikam da kajem,che si pravqt mnogo qka muzika...
GeT RiCh oR DiE TrYin` ...
С една дума -велика са
Мога да покоря всички върхове,защото притежавам необходимите качества.
по принцип си падам по "творби" с текст, но въпреки това Апокалиптика имат вълшебни неща. факт!
но в това няма нищо странно ... все пак те са финландци![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
добри са
кавъра на Nothing Else Matters е много добър и да си призная понякога ме кефи повече от оригинала. но само понякога
а иначе от новите им песни знам само Bittersweet & Path. Bittersweеt става, ама не ме кефи, омръзна ми. докато Path просто я обожавам, като я чуя ЛУДВАМ![]()
Любовта е най-висшата степен на омразата
Obojavam Apocalyptica osobeno pesenta im sys Sandra Nasic - Path. Naistina pravqt neveroqtna muzika
Метална нежност в плътта ми се впива, без кръв, без болка, но убива!!
но не по-добър от оригинала на МеталикаПървоначално написано от amy lee
да харесват ми въпреки че ги слушам много много редко...повече си падам по музика с текст
![]()
Heh ami Apocalyptica sa super grupi4ka ... kefi me "Path Vol. 2" parcheto :0 inache te stanaha izvestni s kavyrite koito napraviha kym parcheta na MetaLLiCa![]()
![]()
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
men APOCALIPTICA me kefat i zatova glasuvah 4e gi haresvam![]()
![]()
f@nt@zi@
Велики са. Концертът в софия беше невероятен!!!Няма тяхна песен, която да не обичам (:
За да остане природа
//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;
Хмм, тази тема е отпреди година, а и освен т'ва си имаме друга тема за Apocalyptica, в която обсъждаме всичко, най-вече простотии с Boot и пор, така че викам да я локнете! (а онази може да стане направо важна
)
беааааааа!!! ууууу
Ти беше малко глезено дете и ти трябваше играчка.Аз ти дадох моето сърце,но ти в играта си го смачка!