Брейии, писнало му било Я се виж бе, от два месеца е тук и вече започнаха претенциите!На мен кво трябва да ми дреме, че на теб страницата ти е половината от монитора - купи си по-голям монитор За тази работа си има админи и модове, които решават дали някой да му бъде изтрит аватара или не Вместо да флуудиш, по-добре прати едно ЛС на Алекс или Цоки и го обсъди с тях Щом знаеш, че е имало такива теми, нормално е да постъпиш правилно, а в тази ситуация правилното е да пишеш до някой админ.Да не мислиш, че админите имат мн време да ти гледат тъпите теми Като не ти харесва, знаеш къде е вратата
"Брейии" ти за много отворен ли се имаш? Вратата ще ми показва. Ти кой си ? Никой ! За кво се бориш и ти не знаеш, ама тръгнал да се прави на отворен. Не можеш да знаеш от колко време съм тук, може и от преди да си се родил да съм във форума, просто да не съм бил регистриран. Не пиша до админи, защото стана ясно,че не може на всеки да му гледат аватара, пиша тук защото искам да го кажа на потребителите,не е нужно да гледам уолпейпъри за аватари. Така, че си затваряй устата и като нямаш кво смислено да кажеш недей да пишеш!