.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема: Пантофи?!?!

voila
    Guest

Пантофи?!?!

искам да си купя от ония пантофи с пухчетата дето са като животинки,ама незнам горе-долу каква цена са,иначе на илиянци предполагам,че ги има,вие какво ще кажете по въпроса?!!?

Аз имах такива пантофи преди, но ми бяха подарък. Не те съветвам да си купуваш такива. Не са скъпи, но са много некачествени. 1 месец и ще трябва да ги хвърлиш.
    Успеваемостта е прaвопропорционална на желанието.

Супер фен
    Град
    Stara Zagora
    daa g0lemi sa b0kluci

ако са ти само за у вас и не държиш на подметките - ок. и не са скъпи. 2-3 лв.
    ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"

малкият принц

Повече от фен
    Град
    sOmEwErE iN mY dReAmS
    Цитирай Първоначално написано от Ollas
    Аз имах такива пантофи преди, но ми бяха подарък. Не те съветвам да си купуваш такива. Не са скъпи, но са много некачествени. 1 месец и ще трябва да ги хвърлиш.
    така е
    аз имах Немо...издържа половината зима..и вече са за буклука..ама ме е жал за тях

Ще ти кажа ,че няма смисъл.Сладинки са но адски
    бързо се преебават

Фен
    Град
    Somewhere I Belong
    Няма смисъл. Сладки са,но не са качествени!
    Усмихвай се дори когато ти е много мъчно, защото никога не знаеш, кой ще се влюби в усмивката ти.

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    По килограмите
    Преди имах такива, но нови незнам дали ги продават, а и ако ги има ще са някви боклуци

Фен
    Град
    в отвъдното
    az zimata si kupih nqkvi takia okolo 20tina leva bqha i sym dovolna ot tqh...ni6to osobeno ne sa de
    !!!PEACE!!!

Супер фен Аватара на Momchence
    Град
    София
    Абе чшшшш ей вие как така ше говорите за пантофите животни! Малко уважение! Аз имам едни кученца и са си много качествени, и топлят, и са сладички...само дето не джафкат Не знам от къде са, подарак са ми от една китайка в холандия. Принципно много ме кефат такива сладурски неща евала за темата :P
    Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!

Супер фен

:)

http://concord.dir.bg/e-shop/home.php тва е най голямия сайт за козметика общо .. избери си нещо от тука и после го потърси по някои по голям магазин

айде и успех

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Цитирай Първоначално написано от Momchence
    Абе чшшшш ей вие как така ше говорите за пантофите животни! Малко уважение! Аз имам едни кученца и са си много качествени, и топлят, и са сладички...само дето не джафкат Не знам от къде са, подарак са ми от една китайка в холандия. Принципно много ме кефат такива сладурски неща евала за темата :P
    mnogo qsno,we Dimo
    az puk imam edni mnogo qki pantofi - ku4enca
    ama sa prosto strahotni,no i bqha dooosta skupi ...
    ammm 20-30 kinta,ama da ne vi kazvam kak qko toplqt i ve4e 2 godini si gi nosq i sa kato novi(edvam gi opazvam ot ku4eto mi,za6toto to obi4a da gi qde ) i 6te produljavam da si gi nosq o6te :P :P
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Град
    Sofia-Ov4a kupel 2
    golemi boluci skusaxa se za nqkolko dena
    BIG ФЕН НА the O.C
    edinstvenoto ne6to po xubavo ot edna kofa med sa deve kofi med
    (me4o PUX)

Цитирай Първоначално написано от мечтател
    ако са ти само за у вас и не държиш на подметките - ок. и не са скъпи. 2-3 лв.
    хахаха откъде си ги намерил за 2-3 лева? Аз имах некви пилета весели бяха 14-15 лева. Ако те кефят си вземи няма лошо, няма да те разубеждавам.

pulni bokluci ne si zaslujava da si vzima6 iva4e ne sa mnogo skupi
    jivei dnes,za6toto v4era mina,a utre moje da nqma!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си