Видях, че няма тема за енфието и реших да пусна, щото напоследък съм му станала фенка![]()
Тва е тютюн за смъркане, не наркотик, даже и бандеролка си има. Има няколко вкусове, но досега съм смъркала само ягода и череша. Мен лично много ме кефят. Имат вкус на мента и ми става много яко на носа
. Иначе удоволствието струва 3,20 с бандерол, но мнооооооо ме радва.
Е, казвайте са, смъркали ли сте?![]()
The Devil Is Back! Beware, Enemies Of The Hell...
Чао, Алекс!
ми не не съм,ама определено имам желание.с наи добрата ми приятелка от 1 година сме навити за това,ама все забравяме да си земем...
начи казваш че е яко...екстра![]()
лошото е че ако родителите ти го намерят в теб кой знае какво ще си помислят че еа то си е един вид като цигарите и си е абсолютно легално... :P
Образът на милото дете,нявга озарило моя праг,в спомена възкръсва-чист и драг-и скръбта расте, расте, расте...
Винаги ще те помним,мила Ани!![]()
за първи път чувам за тва но сигорно вреди .. следователно няма да го пробам понеже живота е 1 път и няма да го хабя нито секунда за глупости !!!
Аз пък бях чувала за такова нещо, но не бих отказала да го пробвам. Айде Криси ти си по тая част, ще намериш от някъде и ще се наШмъркамеПървоначално написано от aBnOrMaL_BaBy
![]()
ne, nqma nikakav efekt! nqma ni6to ob6to s treva i drugi opiatia. prosto si go shmarka6, ako nosyt ti e zapu6en vednaga se opravq i ti e edno svejo takovaПървоначално написано от aBnOrMaL_BaBy
mnogo e gotino, s priatelq mi mnogo obi4ame da si vzimame enfie da shmarkame.
spomnqm si pyrvia oyt, kogato si vzehme, otidohme na daskalo s enfieto...v 4as po4nahme da si redim linii s nego i daskalkata si be6e pomislila, 4e shmyrkame drogaqko e
no ot nego prosto moje6 da se osveji6 malko...ni6to pove4e
No MaN, No CrY!!!
\m/
Ne e vqrno 4e emfieto nqma nikakyv efek. Po princip, kakto cigarite, emfieto trqbva da tonizira, da povdiga duha, no tova stava sled kato izshmurkash ot 7-8 linii navednyj. Emfieto ima mn aromati, za sega na men nai-dobre mi e vlizalo mentata. A ina4e ne e i syvsem bezvredno...kakto amfetkitei emfieto si naranqva ligavicata na nosa, no mislq 4e ne moje da se stigne 4ak do kyrvene ot nosa(kakto pri amfetaminite). Emfieto se prodava (pone v Plovdiv e taka) vyv vsi4ki specializirani magazini za cigari, ne e skupo - do 4 leva e nqkade...
Dobre che ima hora kat tebe da svetnesh foruma.Tva koet kaza si e mnogo vqrno...Първоначално написано от natural
tova puk nikoga nqma da go probvam dori da mi xaresa![]()
Greshka beshe spored tebe,greshka beshe si4ko.mnogo mislesh do v4era drugo kazvashe mi ti mno burzo mai zabravi kak mi se kulneshe 4e bez mene ti ne mojesh nito den ti...
Не съм пробвала. Нямам и особено желание.
Усмихвай се дори когато ти е много мъчно, защото никога не знаеш, кой ще се влюби в усмивката ти.
и азПървоначално написано от Black_Orchid
Интересно мислене щом никога няма да пробваш как може да ти хареса!?Първоначално написано от BAD_GIRL_
![]()
![]()
Death gotta be easy, 'cause life is hard
ПФфф нещо не си падам много по шмъркането...Не ща да си скапвам носа.Иначе даи малко повече инфо.Вреди ли?След като няма никав ефект от него за кво да давам 4 кинта![]()
Аз също...не обичам аз такива раоти..само на цигаркиПървоначално написано от LiNkiN4eTo
![]()
ЖеНиТе , Вятърът и КъСмеТа Се ПроМенят Най - БъРзо ! ! !
Неска смъркахЗа 2.70 си взех 10 грама ментов от магазина за тютюн на Солунска.Добро е
Ама е още по добро ако си надрусаш цигарата с него.Влиза супер.Утре ше пробвам с коз
![]()
ахаПървоначално написано от korn___
![]()
![]()
Емфието е тютюн, т.е. действа като такъв, има същият ефект, като цигарите. Твой си е проблема дали ще даваш пари за емфие или не, не мога да тръгна да те убеждавам да "даваш 4 лв.", а и нямам нито желанието да го правя, нито цел. Това което правя е да ви имформирам. За това въпроси от реда на "за кво ми е да давам?" мисля че са излишни и чесно казано не разбирам с каква цел ги задаваш...Всеки прави това, което му се прави!Първоначално написано от WannaBe
Пфф първо че емфието излиза много по евтино - 2.70 за 10 грама,които може да си ги смъркаш 3 - 4 дена...Второ че от емфието вобще не ми се замаива главата.Даже имам чувството че ме прави по агресивенПървоначално написано от natural
![]()
Наргиле, емфие и такива ориенталски чалъми ми са чужди, но... хората щат-не щат се "покваряват".
Горди сме, че сме пловдивчани и с това, което правим за града си!!!
Admin-Coki:
Големината на снимката в подписа ти е недопустима!
Винаги мога да ги опитам. Е, само ако ми дойде музата.
Горди сме, че сме пловдивчани и с това, което правим за града си!!!
Admin-Coki:
Големината на снимката в подписа ти е недопустима!
Незнам Обаче Помага, Ако Искаш Да Спреш Цигарите... Аз В Момента Съм На "Gawith Apricot Snuff" Ли Кот И Да Е Там... :Р... Обаче Ми Помага...
Да забавно еее
осоебено като гледам етикета на гърба на кутийката
"Този тютюнев продукт води до пристрастяване"
и си мисля,какво ли е да си пристрастен към енфие![]()
Пробвала съм само уж черешка и праскова,но честно казано и двете има един и същи аромат.. на мента![]()
но е яко!
особено като кихаш и смъркаш в градската а хората те гледат с ЕЙЙЙЙЙ такива очи![]()
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
бива го
Pff tfa ne radfa ... tiutiun za smyrkane s aromat na qgodka :P ... mne kefi nikfu deistfie nqa ... ne si li edna golqma debela liniika![]()