.

Виж резултатите на анкетата: Смъркали ли сте енфие?

Гласували
65. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да, много ме радва

12 18,46%
  • Да, но не ме изкефи

4 6,15%
  • Не, но ще го пробвам

7 10,77%
  • Не, но нямам и желание

21 32,31%
  • К'во е т'ва?

21 32,31%
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Тема: Енфие

Супер фен
    Град
    The city of Shadows...

Енфие

Видях, че няма тема за енфието и реших да пусна, щото напоследък съм му станала фенка
    Тва е тютюн за смъркане, не наркотик , даже и бандеролка си има. Има няколко вкусове, но досега съм смъркала само ягода и череша. Мен лично много ме кефят. Имат вкус на мента и ми става много яко на носа . Иначе удоволствието струва 3,20 с бандерол, но мнооооооо ме радва.
    Е, казвайте са, смъркали ли сте?
    The Devil Is Back! Beware, Enemies Of The Hell...
    Чао, Алекс!

Супер фен
    Град
    I live in dream....
    ми не не съм,ама определено имам желание.с наи добрата ми приятелка от 1 година сме навити за това,ама все забравяме да си земем...
    начи казваш че е яко...екстра
    лошото е че ако родителите ти го намерят в теб кой знае какво ще си помислят че е а то си е един вид като цигарите и си е абсолютно легално... :P
    Образът на милото дете,нявга озарило моя праг,в спомена възкръсва-чист и драг-и скръбта расте, расте, расте...
    Винаги ще те помним,мила Ани!

Голям фен Аватара на aBnOrMaL_BaBy
    Град
    In The Middle Of Nowhere !
    Честно казано чувала съм го, но дори незнаех точно какво представлява. Мерси че ме вкарахте вътре в нещата. Епа що да не пробвам, нямам нищо против, дори имам желание ама .. от къде мога да си го набавя ?

Супер фен

:)

за първи път чувам за тва но сигорно вреди .. следователно няма да го пробам понеже живота е 1 път и няма да го хабя нито секунда за глупости !!!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от aBnOrMaL_BaBy
    Честно казано чувала съм го, но дори незнаех точно какво представлява. Мерси че ме вкарахте вътре в нещата. Епа що да не пробвам, нямам нищо против, дори имам желание ама .. от къде мога да си го набавя ?
    Аз пък бях чувала за такова нещо, но не бих отказала да го пробвам. Айде Криси ти си по тая част, ще намериш от някъде и ще се наШмъркаме

Голям фен Аватара на aBnOrMaL_BaBy
    Град
    In The Middle Of Nowhere !
    А има ли някакви ефекти от него ? Или просто ти става яко на носа ?

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от aBnOrMaL_BaBy
    А има ли някакви ефекти от него ? Или просто ти става яко на носа ?
    ne, nqma nikakav efekt! nqma ni6to ob6to s treva i drugi opiatia. prosto si go shmarka6, ako nosyt ti e zapu6en vednaga se opravq i ti e edno svejo takova mnogo e gotino, s priatelq mi mnogo obi4ame da si vzimame enfie da shmarkame.
    spomnqm si pyrvia oyt, kogato si vzehme, otidohme na daskalo s enfieto...v 4as po4nahme da si redim linii s nego i daskalkata si be6e pomislila, 4e shmyrkame droga qko e no ot nego prosto moje6 da se osveji6 malko...ni6to pove4e
    No MaN, No CrY!!!
    \m/

natural
    Guest
    Ne e vqrno 4e emfieto nqma nikakyv efek. Po princip, kakto cigarite, emfieto trqbva da tonizira, da povdiga duha, no tova stava sled kato izshmurkash ot 7-8 linii navednyj. Emfieto ima mn aromati, za sega na men nai-dobre mi e vlizalo mentata. A ina4e ne e i syvsem bezvredno...kakto amfetkite i emfieto si naranqva ligavicata na nosa, no mislq 4e ne moje da se stigne 4ak do kyrvene ot nosa(kakto pri amfetaminite). Emfieto se prodava (pone v Plovdiv e taka) vyv vsi4ki specializirani magazini za cigari, ne e skupo - do 4 leva e nqkade...

Голям фен
    Град
    Tam kydeto ne moje da stypi choveshki krak...
    Цитирай Първоначално написано от natural
    Ne e vqrno 4e emfieto nqma nikakyv efek. Po princip, kakto cigarite, emfieto trqbva da tonizira, da povdiga duha, no tova stava sled kato izshmurkash ot 7-8 linii navednyj. Emfieto ima mn aromati, za sega na men nai-dobre mi e vlizalo mentata. A ina4e ne e i syvsem bezvredno...kakto amfetkite i emfieto si naranqva ligavicata na nosa, no mislq 4e ne moje da se stigne 4ak do kyrvene ot nosa(kakto pri amfetaminite). Emfieto se prodava (pone v Plovdiv e taka) vyv vsi4ki specializirani magazini za cigari, ne e skupo - do 4 leva e nqkade...
    Dobre che ima hora kat tebe da svetnesh foruma.Tva koet kaza si e mnogo vqrno...

tova puk nikoga nqma da go probvam dori da mi xaresa
    Greshka beshe spored tebe,greshka beshe si4ko.mnogo mislesh do v4era drugo kazvashe mi ti mno burzo mai zabravi kak mi se kulneshe 4e bez mene ti ne mojesh nito den ti...

Фен
    Град
    Somewhere I Belong
    Не съм пробвала. Нямам и особено желание.
    Усмихвай се дори когато ти е много мъчно, защото никога не знаеш, кой ще се влюби в усмивката ти.

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    Цитирай Първоначално написано от Black_Orchid
    и аз

Цитирай Първоначално написано от BAD_GIRL_
    tova puk nikoga nqma da go probvam dori da mi xaresa
    Интересно мислене щом никога няма да пробваш как може да ти хареса!?
    Death gotta be easy, 'cause life is hard

ПФфф нещо не си падам много по шмъркането...Не ща да си скапвам носа.Иначе даи малко повече инфо.Вреди ли?След като няма никав ефект от него за кво да давам 4 кинта

Град
    Пловдив - - - - -
    Цитирай Първоначално написано от LiNkiN4eTo
    Цитирай Първоначално написано от Black_Orchid
    и аз
    Аз също...не обичам аз такива раоти..само на цигарки
    ЖеНиТе , Вятърът и КъСмеТа Се ПроМенят Най - БъРзо ! ! !

Неска смърках За 2.70 си взех 10 грама ментов от магазина за тютюн на Солунска.Добро е Ама е още по добро ако си надрусаш цигарата с него.Влиза супер.Утре ше пробвам с коз

Повече от фен
    Град
    sOmEwErE iN mY dReAmS

Re: :)

Цитирай Първоначално написано от korn___
    за първи път чувам за тва но сигорно вреди .. следователно няма да го пробам понеже живота е 1 път и няма да го хабя нито секунда за глупости !!!
    аха

natural
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от WannaBe
    ПФфф нещо не си падам много по шмъркането...Не ща да си скапвам носа.Иначе даи малко повече инфо.Вреди ли?След като няма никав ефект от него за кво да давам 4 кинта
    Емфието е тютюн, т.е. действа като такъв, има същият ефект, като цигарите. Твой си е проблема дали ще даваш пари за емфие или не, не мога да тръгна да те убеждавам да "даваш 4 лв.", а и нямам нито желанието да го правя, нито цел. Това което правя е да ви имформирам. За това въпроси от реда на "за кво ми е да давам?" мисля че са излишни и чесно казано не разбирам с каква цел ги задаваш...Всеки прави това, което му се прави!

Цитирай Първоначално написано от natural
    Цитирай Първоначално написано от WannaBe
    Емфието е тютюн, т.е. действа като такъв, има същият ефект, като цигарите. Твой си е проблема дали ще даваш пари за емфие или не, не мога да тръгна да те убеждавам да "даваш 4 лв.", а и нямам нито желанието да го правя, нито цел. Това което правя е да ви имформирам. За това въпроси от реда на "за кво ми е да давам?" мисля че са излишни и чесно казано не разбирам с каква цел ги задаваш...Всеки прави това, което му се прави!
    Пфф първо че емфието излиза много по евтино - 2.70 за 10 грама,които може да си ги смъркаш 3 - 4 дена...Второ че от емфието вобще не ми се замаива главата.Даже имам чувството че ме прави по агресивен

Фен
    Град
    taina maina
    Наргиле, емфие и такива ориенталски чалъми ми са чужди, но... хората щат-не щат се "покваряват".
    Горди сме, че сме пловдивчани и с това, което правим за града си!!!
    Admin-Coki:
    Големината на снимката в подписа ти е недопустима!

Фен
    Град
    taina maina
    Винаги мога да ги опитам. Е, само ако ми дойде музата.
    Горди сме, че сме пловдивчани и с това, което правим за града си!!!
    Admin-Coki:
    Големината на снимката в подписа ти е недопустима!

Единака
    Guest

...

Незнам Обаче Помага, Ако Искаш Да Спреш Цигарите... Аз В Момента Съм На "Gawith Apricot Snuff" Ли Кот И Да Е Там... :Р... Обаче Ми Помага...

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    Да забавно еее
    осоебено като гледам етикета на гърба на кутийката
    "Този тютюнев продукт води до пристрастяване"
    и си мисля,какво ли е да си пристрастен към енфие
    Пробвала съм само уж черешка и праскова,но честно казано и двете има един и същи аромат.. на мента
    но е яко!
    особено като кихаш и смъркаш в градската а хората те гледат с ЕЙЙЙЙЙ такива очи
    Plans are nothing; planning is everything.
    Dwight D. Eisenhower

Град
    OUT OF SPACE
    бива го

Pff tfa ne radfa ... tiutiun za smyrkane s aromat na qgodka :P ... mne kefi nikfu deistfie nqa ... ne si li edna golqma debela liniika

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си