По принцип на хората им трябват пари за по-важни работи... а не за тъй наречените ти "глезотийки" ... майка ти и баща ти работят за да могат да те изхранват, а не за да ти пълнят гардероба с дрехи, повечето от които ще сложиш по 1 път и ще захвърлиш. От поста ти ми стана напълно ясно, че не си над 15 макс 16 години..а пък и не разбрах точно защо пускаш темата.. за да имаш пари, друго освен да се хванеш да бачкаш някъде аз не виждам .. Пък ти тфа и сама си го проумяла .. кфо искаш да ти кажат тука хората.. ограби банка ли ? Еми хващай се да работиш естествено, аз направих именно така. И работя в магазин за дрехи хаха Работа има навсякъде, стига да се съгласят да те вземат и да си намериш навреме. А видях, че някой е писал, че понеже си под 18 няма да можеш .. абе кфо да говоря просто хора дето не разбират няма смисъл да пишат.В България Е ПОЗВОЛЕНО на хора под 18 годишна възраст да работят, стига да имат едно попълнено формулярче, което шефа ти трябва да ти даде ако се хванеш някъде. Забранени са само тежко психическите и физическите професии от вида на тези които напомпания каза - да мъкнеш кашони и каси в складове. Айде стига толкова от мен.