.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    bati 6ita
    Guest

Бръснене при акне

zna4i problema mi e takuv: imam pupki, no i trqbva da se brusna...ve4e 2 meseca brusna samo mustacite 6oto tam nqmam akne, no bradi4kata e obsipana s kosmi...naprao ujas! tam na bradi4kata mi e nai golemiq masiv ot pupki i vednij napravih gre6kata da go obrusna i kato minah sus samobrusna4kata si4kite vruh4eta(ne bqha gnoini) gi otrqzah i se udvoiha!
    na 16 sum...pro4etoh temite protiv akne...no sum izpolzval tolkova mnogo metodi 4e prosto neznam kvo da pravq...v posledno vreme hodq na kozmeti4ka(ebasi i rabotata-da stiska6 pupki)...iz4istiha se malko...no ve4e sme i nalqli ima nqma 300 leva na taq a tq vika da hoda i da hoda, vmesto da preporu4a ne6to za tretirane v ku6ti, bqh i na dermatolog- tq mi izpisa imeks i nqkva zelenikava te4nost koqto trqbva da mi sedi prez no6ta, ni6to drugo...slu6am tuka za nqkvi tetraciklini 6a6mi, takova ne6to ne sum izpolzval..preporu4aite ne6o!

Голям фен
    Град
    Къде има шоколад? О.о
    ACNE OUT ACTIVE struva kym 7lv ima go v po4ti csqka apteka i sym po4ti 100% sigurna 4e 6te ti pomognee...a s/u belezi ako ima6-contraktubex-12lv pak ot aptekite....osven tva e nujno da se snbdi6 i s nekvi po4istva6ti sredstva katu naprimer gel za lice maski ala bala eksfolianti, ma ti si mom4e nz kolko 6e ti se zanimava ama misla 4e moje6 da sledva6 slednoto ne6to:
    1.sutrin si po4istva6 liceto s po4istva6 gel(antibakterialen e nai-dobre) sled tova se maje6 s acne out i taka....
    2.ve4er sy6toto
    ako ti se izsu6i kojata tvyrde mn-ima i krem ot seriqta acne out-pitai v aptekata ve4e ne sym go polzvala...
    3.1-2 pyti v sedmicata s exfoliant si 4isti6 liceto-nai-dobre e exfolianta da e sys salicilova kiselina, za6toto izliu6tva po-dobre gorniq sloi na kojata, prepory4vam ti aroma pure-nai-mn mi ponasq tozi exfoliant
    4.sled exfolianta slga6 maska-pak ti prepory4vam aroma pure maskata a moje i na avon nqkakva

vse pak ti re6ava6 dali 6te me poslu6a6 ili ne
    Uspeh dano i drugi da ti pomognat

If people can't make you fly, they'll make you fall faster

Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.

Guest
    zinerit PI4 13 KINTA MA ZA 34 DENA NQMA6 PAPKI I POVE4E NQMA DA IMA6

Guest
    Зинерита ТРЯБВА ДА ТИ ГО ПРЕПОРЪЧА ЛЕКАР-ДЕРМАТОЛОГ. Ако си го купиш само погледни какви са страничните действия!!! Консултирай се!!!

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    NormaDerm na Vichy - 21 lv,ama pomaga
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Пич що не проаш да ги СКУБЕШ ?
    Мисля, че ще ти помогне...
    То ако не си се бръснал от доста време те ще са станали като КОСА..
    Пробай...Не мисля, че ще боли...

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    NormaDerm na Vichy - 21 lv,ama pomaga
    Определено
    ей ти снимка даже
    "Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    Това мляко на Виши действително помага

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си