- Форум
- За ТeenProblem.net
- Предложения, похвали, критики и въпроси към сайта и екипа ни
- Moderated by machoka: Grupa Savetski u4eni
От: Grupa Savetski u4eni
До: мечтател
Пуснато на: Нед Авг 28, 2005 5:04 pm
Заглавие: ANKETA
Pravim li4na anketa,rezultatite ot koqto 6te badat izvestni samo na u4astvalite v nea.
Kolko vi e golqm analnia procep?
S uvajenie Grupa Savetski u4eni
ето това беше съдържанието на ЛС до мен от тия лигави келеши. нека администраторите да си свършат работата
Moderated by me
т. 1 от правилата
Благодаря!
ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"
малкият принц
xax toq e ebati skicata...kolko vi e golqm analniq procep? tva e kato: Kolko kvadratni santimetra e skrotumyt Vi?, Kato si bruknete v pupa, koi organ bocvate s prust nai-napred? aide sega da ne se otplesvam![]()
И аз съм си писал със същия...тоя е пълен идиот и напълно неадекватен....чак кеф ти даа да си пишеш с него
NA6IA NALI4EN SASTAV USTANOVI 4E PO4TI VSI4KI LAMETA PI6E6TI V TOQ SITE SA ANALNOPODATLIVI.OSOBENO.ME4TATEL,BABY SEXY GIRL I COKI
S UVAJENIE:GRUPA SAVETSKI U4ENI
P.S.![]()
![]()
![]()
Напълно съм съгласен, товарищи!
ХАХХАХА тц тц тц Ти нещо да не Си предозирал,АПървоначално написано от Grupa Savetski u4eni
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Кефи ме този юзер!ХаХаХа![]()
Цепите мрака, пичове!Първоначално написано от Grupa Savetski u4eni
The Devil Is Back! Beware, Enemies Of The Hell...
Чао, Алекс!
ти анално податлив знаеш ли кво е? това е нещо като теб, само че в по-лек стадий. айде е***е се взимно и отървете форума от присъствието си.Първоначално написано от Grupa Savetski u4eni
без уважение към вас: мечтателя
ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"
малкият принц
AWE NE ME ZANIMAVAI S GLUPOSTI WE
Ще извикам Дон КарлеонеПървоначално написано от Grupa Savetski u4eni
Доколкото видях е некъв пич, дето се разправя с хора като теб точно както биха направили ФЕбЕрЕтО
![]()
EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE
az sam profesor Urii Navan4uk, priqtno mi e![]()
S uvajenie
karti mivkiПървоначално написано от Grupa Savetski u4eni
![]()
Считам темата за неактуална, поради което ще я заключа!
Да знаеш как да печелиш е първата стъпка, но освен това трябва да знаеш и как да извличаш полза от победите.
Правила на Форума http://www.teenproblem.net/f/pravila.html