.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Град
    София

Предложение за нови раздели

Според мен сегашните раздели не са достатъчно обхватни за да поберат всичките интереси на хората... Мисля, че трябва да се създадат още 2 раздела:

Спорт - Няма смисъл да се флъдят другите раздели с левски, ЦСКА, и т.н. Много по- лесно щеше да е ако имаше самостоятелен раздел "СПОРТ" или същото с някакво друго име! В сегашната рубрика, след като не съм я чел в продължение на 1 ден, има 20-30 актуални теми... така се разводнява излишно и липсва подредба!

Recycle bin (кошче, кофа, сметище) както искате го кръстете... Така ще се отбиват поривите на редовните спамери да препълват нормалните раздели... Темите вътре да се трият през 1 месец!

Надявам се да вземете предложението на сериозно!
    Е са кво се впрягаш...
    Живота е песен!

Re: Предложение за нови раздели

Цитирай Първоначално написано от SuPeR_Pi4
    Спорт - Няма смисъл да се флъдят другите раздели с левски, ЦСКА, и т.н. Много по- лесно щеше да е ако имаше самостоятелен раздел "СПОРТ" или същото с някакво друго име! В сегашната рубрика, след като не съм я чел в продължение на 1 ден, има 20-30 актуални теми... така се разводнява излишно и липсва подредба!
    Според мен този раздел е излишен,защото няма да има толкова много теми в него или по-рядко ще се пише.
    Примерно за текущите мачове си се пуска тема във Всичко накуп,и хората пишат и тя си седи най-отгоре.Като свърши мача и темата свършва
    Моето предложение,което се не се изпълва е раздел за ПОЕЗИЯ

Голям фен Аватара на aBnOrMaL_BaBy
    Град
    In The Middle Of Nowhere !
    Ами то всъщност форума преди беше именно така - имаше хиляда раздела, имаше спорт, музика, тв , книги и всичко беше поотделно, но след това се претърпяха промяни, бяха изтрити всички стари теми и т.н... не мисля че администраторите ще искат да се връщаме към старите времена

А SmiLe`F защо не пробваш да публикуваш поезиите и т.н. в Полезни линкове ? Щото лично аз така направих а и не съм единствена има и други .. :P

Форум "Спорт" не е нужен. Преди имаше много такива тематични форуми("Изкуство", "Книги" и т.н. и т.н.), но объркването с правилното място на темите беше голямо. Затова сега има "Всичко тийн накуп". А и наистина, когато имаше "Спорт", там се пускаха много малко теми.

Относно "Кошче"-то... не разбирам това изречение: "Така ще се отбиват поривите на редовните спамери да препълват нормалните раздели..."
    Успеваемостта е прaвопропорционална на желанието.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Ollas
    Относно "Кошче"-то... не разбирам това изречение: "Така ще се отбиват поривите на редовните спамери да препълват нормалните раздели..."
    Има не 1 или 2 теми от рода "АУ", "Соръ" и други преднамерени спамове! Всичко което се пише колкото да се убива време и да няма никакъв смисъл се нарича СПАМ!
    Е са кво се впрягаш...
    Живота е песен!

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    НЯМА СМИСЪЛ!

Супер фен
    Град
    The city of Shadows...
    Цитирай Първоначално написано от LiNkiN4eTo
    НЯМА СМИСЪЛ!
    The Devil Is Back! Beware, Enemies Of The Hell...
    Чао, Алекс!

Фен
    Град
    Вкъщи
    Mislq, che nqma da ima dostatachno interes kym razdelite, koito predlagash
    Метална нежност в плътта ми се впива, без кръв, без болка, но убива!!

Мега фен Аватара на machoka
    Аз мисля, че би било полезно да има раздел Кошче, в който да се местят заключени темите, а не да се трият!

Цитирай Първоначално написано от machoka
    Аз мисля, че би било полезно да има раздел Кошче, в който да се местят заключени темите, а не да се трият!
    С това съм съгласна. Наистина ще бъде по-добре.
    Успеваемостта е прaвопропорционална на желанието.

Голям фен
    Град
    големото село софия
    Цитирай Първоначално написано от Ollas
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    С това съм съгласна. Наистина ще бъде по-добре.
    да, и аз съм ЗА..
    ...frustration, domination, feel the rage of a new generation,
    we're livin', we're dyin' and we're never gonna stop, stop tryin' ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си