.
Затворена тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: Lepten ?!?

Ne mnogo pup4asal
    Guest

Lepten ?!?

Ima li efekt tova 4ydo???
    Imam pupki, ne sa mnogo, no me draznat i gi stiskam i stava edna... Obi4am vsi4ko da e perfektno, a sega zaradi 3-4 pupki ne izlizam ot nas

Ta, nqkoi probval li go e i struva li si ???

4ista si liceto sus spirt i po4istva6t gel

Лептенът е пълен боклук! До сега не съм чувала хубави думи за него, а една моя съседка го ползваше и лицето и стана по-зле и от мина. То някак си изгаря пъпките и става супер гадна гледка. Не ти препоръчвам да пробваш, но в крайна сметка ти си решаваш.

Лептен не помага изоб6то.наи добре не си хар4и парите за него ами иди в някоя козметика и разгледаи продуктите..

Ne mnogo pup4asal
    Guest
    E, blagodarq macki

S va6iq opit v tozi forum (sudeiki po mneniqta vi i tova, koeto sum pro4el kato va6i postove) 6te vi poslu6am

Mojete da triete temi4kata

Фен
    Град
    Плевен
    Смислени теми не се трият да не ти е бащиния хаха
    а бе ... лептен мептен луди ли сте .. чисти си лицето 2 пъти дневно с "Acnerin" или "Acne active out" и си готов ... пробвай крем ПАЛИ който погаря пъпки ... ама може и без крем ти си решаваш
    Веднъж нямам нищо,а друг път ми е прекалено много.

sdw@abv.bg

Цитирай Първоначално написано от Ne mnogo pup4asal
    E, blagodarq macki

S va6iq opit v tozi forum (sudeiki po mneniqta vi i tova, koeto sum pro4el kato va6i postove) 6te vi poslu6am

Mojete da triete temi4kata
    С този отговор считам темата за приключена, за това ще бъде заключена (не изтрита)!
    Благодаря!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си