- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Da ili He
twa e typa pri4ina da zapi4ne6 da pu6i6 taka 4e -ne.Първоначално написано от Анонимко
Избора си е твои аз пуша и мога да кажа 4е това ве4е се превурна ж едно от любимите ми занимания
Не естествено ,искаш да мреш ли.
miscellaneous_370.gif
Po dobre nedei,posle nqma da mojesh da se otkajesh,ili shte ti e mnogo trudnoa i po tozi nachin nqma da se izdignesh v ochite na nikoi,prosto shte si poredniq,koito se trovi i vredi na zdraveto si ... v tova nqma nikakuv smisul
![]()
мNоГо ЛиЦа СмЕNиХ .. В мNоГо LоШи ХоРа DоБроТо ПреОDКрИХ .. ЛъЖиТе иМ Do ЕдNиЧка ПрОсТиХ .. и LюБоВтА Sи ПаК иМ DаРиХ ..
абе я си запали една цигара хахха да ти имам проблема
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
<-----PodkrepqmПървоначално написано от SmiLe:)`F
Първоначално написано от Анонимко
Ххахахахахахахахаах![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
сКЪПА НА КОЛКО СИ ГОДИНКИ? личи си че си мъничка и ако ти кажем ПУшИ,ДРУСАИ СЕ,ПИИ И ПРАВИ ПРЕЗ чАС СЕКС? ти ще го направиш така ли??? на мен пък ми е смешно като видя момиче как пуши и се мисли за голямата гъзарка
супер смешно е! я по добре научи по математика реши някоя задача по добре ще ти се отрази??? [/code]
ОбИчаМ Те И пАк Ще Те ОбИчаМ СъРцЕтО Ми ВсЕ За ТеБ Ще ТупТи ДоРи И в АдА Да ОтИдА НиКoЙ нЯмА Да Ни РаЗдЕли
Много е тъпо да питаш някого какво да правиш с живота си! Ама като искаш съвет моя е да не пропушвашСамо че избора си е твой.
Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!
БОЖЕ МОЙ!
Ти ей така,просто за да изглеждаш (уж) супер гъзарски ще почниш да пушиш?!Момиче осъзнай се!Ако някой те помисли за голяма гъзарка само защото пушиш с какви побъркони хора общуваш?!Все пак трябва да гледат теб,а не цигарата ти!
По-добре не почвай,защото после трудно ще ги откажеш.
Ole oleПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
Ne moga mayna NENE! vie ne ste dobre we hora
![]()
kvo kak she pitash da propusha li ili ne we... basi smeha ako ti sa pushi sha pushish ako ne nqma.. kvo iskash savet da viish dali sha te zabeleji nqkoi ako pushish?
shhhhhhhhhhh ne moga chesnoo
![]()
![]()
a i btw ..koe mu e qkoto da gleash momiche s cigara ?
pfpf decka raota
![]()
![]()
Що за въпрос естествено че НЕЕЕЕЕ!!!
НЕДЕЙ! По едно време се бях зарибила по цигарите ама добре,че се усетих на време![]()
Сънувай,ако ще живееш вечно,живей,ако ще умираш днес!
Ne.Posle ako zakasa6 s parite 6te si skybe6 kosata,4e nqma s kvo da si kupi6 cigari.Ne ti trqbva da propu6va6![]()