- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ...istinskata,nai-silnata liubov vinagi NE E 6tastliva...
Zdraveite, mai ve4e doide i moqt red da vi zanimaq s problema si.
E istoriqta e slednata...Ot edna godina si imam gadje(tazi duma ne mi haresva,za6toto toi e mn pove4e).Toi e parvata mi istinska liubov i ne me pitaite kak,no az prosto si znam,4e cql jivot 6te go obi4am.Toi sa6to me obi4a ujasno mnogo,pravi vsi4ko za men,no problema e tam,4e sme v razli4ni gradove.Do skoro ima6e nadejda az da otida da jiveq v negoviq grad i tova ni krepe6e,no ve4e i tazi nadejda q nqma.Ne si mislete,4e 6te vi pitam kak da se spravq s "liubovta ot raztoqnie" az ve4e se nau4ih kak da se spravqm s tova,no sega problema e po-razli4en.Imame 6ans da sme zaedno,no tova 6te stane sled celi 5 godini,az ne moga i da si pomislq da iskam ot nego da me 4aka tolkova.NO toi e trozi 4ovek s koito 4uvstvam,4e moga da prekaram jivota si,izgubq li nego,gubq istinskata si liubov.Strah me e,4e nikoga nqma da moga pove4e da obi4am taka ,za6toto toi e edinstven.Za tazi edna godina,prez koqto sam s nego izob6to ne moga da haresam drug,kato go sravnq s nego i vsqko drugo 4uvstvo umira,ostava samo liubovta kam moeto mom4e...Dori bqh s drugo mom4e za da vidq dali 6te se liubq,dali 6te go haresam,no ne izdarjah ne be6e po silite mi da sam s drug...Kato se zamislq,4e na6ata liubov e obre4ena,no pak i osaznavam,4e razdelim li se i toi i az gubim golqmata liubov.Kakvo da napravq ne moje celi 5 godini da se vijdame na 2 meseca vednaj,a ako se razdelim toi sega e na 22 i kato otida v negoviq grad sled 5tte godini toi daje moje ve4e da e jenen!Dosega i na dvamani samo gadni ne6ta ni se slu4vat,samo maka i na nego i na men ni e pisnalo ve4eno da sme tajni,ne iskam da go obri4am na 5 godini ne6tastie,a i toi ima nujda da ima nqkoi do nego i az iskam toi da ne e sam,no kogato mu kaja tova toi otvra6ta "Da iskam da ima nqkoi do men ,no iskam tozi nqkoi da si ti!Samo ti i nikoq druga!!"Obi4am go pove4e ot vsi4ko na sveta...Kakvo da napravq???!!!
Ako go zareja napravo ne mi se misli,ako raz4itam da se razdelim za tezi godini i sled tova pak da se saberem tova e prekaleno nesigurno i e ujasno samo kato si go pomislq,nqma i na4in da se 4akame...Tolkova pati sam si mislila,4e ako se razdelim za pet godini i sled tova o6te sme svobodni i se obi4ame 6te mojem da badem zaedno,no ako ne stane taka?
P.S.Molq vi,ako smqtate da mi se podigravate po-dobre ne pi6ete,za6toto temata e prekaleno boleznena!Blagodarq na vsi4ki koito sa pro4eli temata mi!
Ima ne6ta,tvarde neveroqtni,za da povqrva6 v tqh.No nqma ne6ta tolkova neveroqtni,4e da ne mogat da se slu4at!