- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ...istinskata,nai-silnata liubov vinagi NE E 6tastliva...
Povqrvai mi,sled 5 godini edva li 6te misli6 po sy6tiq na4in...Taka sme ustroeni,vsqka svoq lubov q mislim za nai-silna,nai-istinska,bezkraina,no 4esto tova vyob6te ne e vqrno.Moje6 da tvyrdi6,4e e po-silna ot vsi4ko prejivqno do sega,no nikoga ne znae6 kakvo 6te se slu4va s teb v byde6te,koi 6te sre6tne6,kolko 6te go obi4a6.Zatova imenno tezi definicii sa kuhi,nesigurni.
Znam,4e 6te me ospori6,znam,4e 6te prodyljava6 da dyrji6 na svoeto,no...s vremeto i opita vsi4ko se promenq.
Predpolagam,4e sega si na 18,tykmo vlqzla v nqkoi universitet(predpolagam sy6t,4e si kandidatstvala v negoviq grad,no poradi nqkakva pri4ina ne6tata ne sa se polu4ili...)i celiqt ti jivot stoi pred teb,novi priqteli,nov jivot,nova lubov,nvi izjivqvaniq!
Ako si tolkova re6ena da byde6 s tozi 4ovek,togava 4akai,.vij kakvo 6te se slu4i zanapred,no ako 4uvstvata si otidqt,ako ne6tata prosto se promenqt,ne pradyljavai da lyje6 sebe si i nego,prosto za6toto sega si si go naumila i si go obe6tala i na dvamata.
Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, наивна много пъти, шарена, непослушна, но никога тиха.И ще викам докато някой чуе гласа ми...