Ako naistina e lubov ... abe ima 1 prikazka i mn primeri,che nezavisimo kakvo e reshila sydbata vie ,ako se obichate pak shte se syberete.
Vij az sym v shodno polojenie,ponqkoga mn se otchaivam,moito vse pak e po-lesno,az shte sum s nego sled 1 godina i kato se otchaqm ne znam kakvo da pravq,dali da placha,no mi davat sili dnite,v koito shte go vidq,spomenite,koito imam i sa po-silni ot bolkata ,koqto izpitvam.V istoriqta imam mn primeri za lubovi,koito sa iztyrpqvali po 10 i otgore godini i nakraq vsichko si e trygvalo kakto bi trqbvalo..Prosto tr da se vyorajish s golqmo tyrpenie i da se opitash da ne mislish samo i eidnstveno za tova,che inache shte se poboleesh.Nqma li kakyvto i da e nachin,neshto da napravish taka che da si s nego prez tiq 5 godini ili neshto da se izmisli?Ako naistina tolkova go obichash,a po dumite ti sydq,che e taka,ne se otkazvai.Osven tova shtom ne mojesh da bydesh s drug i se chuvstvash neshtastna,moje bi nqmash dr alternativa osven da se borish za taq lubov.Ne se otkazvai.