- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ...istinskata,nai-silnata liubov vinagi NE E 6tastliva...
Ako naistina e lubov ... abe ima 1 prikazka i mn primeri,che nezavisimo kakvo e reshila sydbata vie ,ako se obichate pak shte se syberete.
Vij az sym v shodno polojenie,ponqkoga mn se otchaivam,moito vse pak e po-lesno,az shte sum s nego sled 1 godina i kato se otchaqm ne znam kakvo da pravq,dali da placha,no mi davat sili dnite,v koito shte go vidq,spomenite,koito imam i sa po-silni ot bolkata ,koqto izpitvam.V istoriqta imam mn primeri za lubovi,koito sa iztyrpqvali po 10 i otgore godini i nakraq vsichko si e trygvalo kakto bi trqbvalo..Prosto tr da se vyorajish s golqmo tyrpenie i da se opitash da ne mislish samo i eidnstveno za tova,che inache shte se poboleesh.Nqma li kakyvto i da e nachin,neshto da napravish taka che da si s nego prez tiq 5 godini ili neshto da se izmisli?Ako naistina tolkova go obichash,a po dumite ti sydq,che e taka,ne se otkazvai.Osven tova shtom ne mojesh da bydesh s drug i se chuvstvash neshtastna,moje bi nqmash dr alternativa osven da se borish za taq lubov.Ne se otkazvai.
Когато почувстваш нужда да критикуваш,си спомни,че не всички хора на този свят са имали предимствата,които ти си имал.