- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ...istinskata,nai-silnata liubov vinagi NE E 6tastliva...
Nie pogovorihme seriozno savsem naskoro.Toi kaza,4e 6te me 4aka i 6te se vijdame,kogato mojem...Nz kakvo 6te stane dano da uspeem,no pone znam,4e kakvoto i da stava 4uvstvata 6te si ostanat i negovite i moite...Znaete li samo kakvo e da sre6tne6 mom4eto ot me4tite si,4oveka,koito idealno te dopalva i ti dava absoliutno vsi4ko,ot koeto ima6 nujda,a ti da si dale4 ot nego i razstoqnieto i vremeto da ti pre4at da mu podari6 cqlata liubov,na koqto si sposoben,da pre4at da mu dade6 vsi4ko,ot koeto se nujdae i taka da se 4usva6 ujasno,4e ne moje6 da napravi6 tozi 4ovek 6tastliv,za6toto ne si do nego.Tolkova boli...Tolkova boli ve4er,kogato nqma v 4ii pregradki da se sgu6a,kogato pla4a i nego go nqma da me ute6i,boli daje ,kogato se smeq,za6toto usmivkata mi mi napomnq za migovete prekarani s nego i spomenite pak blikvat:kak bqhme zaedno 6tastlivi ni6to drugo nqma6e zna4enie do momenta v koito toi si tragva6e i az ostavah sqka6 sama v tozi golqm svqt,sama bez nego sqka6 vsi4ko be6e ujasno studeno,a nego go nqma,za da me stopli...Eto dori usmivkite mi sa tajni...napomnqt mi za nego!Ne moga bez tozi 4ovek,kakto iskaite go razbiraite no az ne moga bez negovata liubov...Ne sam sposobna da se otkaja ot nego,za6toto toi e nai-vajnoto za men,taka 4e nqmam izbor osven da se borq...
Ima ne6ta,tvarde neveroqtni,za da povqrva6 v tqh.No nqma ne6ta tolkova neveroqtni,4e da ne mogat da se slu4at!