.
Затворена тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Hybrid View

^npocTo^a3^унуфри
    Guest

Защо не мога ?

Защо не мога да си мърдам ушите без да си повдигам веждите ? Кажете моля ви, вече много момичета са ме зарязвали, защото казват че това пречи на пълноценния секс. Чуствам се като инвалид, отхвърлен от обществото и заклеймен като изрод. Изпаднал съм в депресия. Мисля, че ще сложа край на живота си - ще се удавя в басейн с бира.

Jophry
    Guest

Re: Защо не мога ?

Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^унуфри
    Защо не мога да си мърдам ушите без да си повдигам веждите ? Кажете моля ви, вече много момичета са ме зарязвали, защото казват че това пречи на пълноценния секс. Чуствам се като инвалид, отхвърлен от обществото и заклеймен като изрод. Изпаднал съм в депресия. Мисля, че ще сложа край на живота си - ще се удавя в басейн с бира.
    Ми предлагам ти да се изкъпеш и да изпиеш една лимонада.
    А ако веждите ти пречат помоли мама за пинсета.

Повече от фен
    Град
    Велико Търново
    Kvo ?! tui za pyrvi pyt go chuvam..bih se izsmql isterichno.. samo ne razbrah kakvo prechilo na pylnocenniq sex ? nima vsqko momiche kazva "ako ne si myrdash ushite bez da si povdigash vejdite nqma da pravim sex" ? tova ne moga da go razbera..za pyrvi pyt chuvam podobno neshto !!

Ограбонярчо
    Guest
    Не Унуфри момко, не. Ако ме биеш на домини ще ти споделя тайната за Баба Яга и 7те човеченца.

^npocTo^a3^унуфри
    Guest
    ДА ТОЧНО ТАКА Е !!!!!!!!!!! КАЗВАТ МИ "Ако не можеш да си мърдаш ушите БЕЗ да си мърдаш веждите няма да ти пусна!!!" ОМГ ЧУВАШ ЛИ СЕ КОЛКО АБСУРДНО ЗВУЧИ. Трудно е да си наивен и да се гаврят с тебе разни изроди (примерно аз)

Ами дълбоко .. ти съчувствам.
    Жалко, че се намират такива момичета.
    Ме ТЕХ ХАКСОР!

ej ubufri az te poznavam jivee6 v moq blok are ela do na6ia partament i mi donesi kefence
    Това съм аз, приатно ми е

GeT`ReaL
    Guest
    xaxa.. abe pi4.. da ti e minavalo prez uma,4e tova e evtin nomer samo i samo da se ot1rvat ot..hm.. kompaniqta ti? I vse pak izglejda e po-efikasen ot vseizvestnoto kli6e: "Miloo.. dnes me boli glavata!" Kara te da se zamisli6 za "sposobnostite" si nali? Samo dano da ne e lipsa na takiva ,6toto ako ot tova strada6 ni6to 4udno,4e ti minavat s takiva evtini nomera

7 и 11 точка от правилника!
    Да знаеш как да печелиш е първата стъпка, но освен това трябва да знаеш и как да извличаш полза от победите.
    Правила на Форума http://www.teenproblem.net/f/pravila.html

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си