.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    тъжняк
    Guest

прозрачното вещество от пениса

НЕ говоря за сперма а за бялото вещество което доколкото разбрах излиза при вазбуда да ама аз сам на 13 и не винаги стаа таз работа не винаги излиза тва прозрачно вещество апак 4ета из форума4е на други на 13 14 и нагоре при "ЛЪСКАНЕ" така да нарека чикийте им излиза а на мен мн мн мн рядко що така...

тъжняк
    Guest
    и още нещо имам да кажа кат си го уголя нали кат не е надървен мога да го заголя поече но като е надуржен само кожата стига пот главата и пое4е немога да го отворя от кожичката която го даржи от долу дали неми е много къса?

Супер фен
    Град
    Sofia
    Не е задължително да се отделя прозрачен секрет. Има хора при които той отсъства.
    Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts

Град
    София
    Гледай пич... това е обидно тъп въпрос! Прочети малко литература, земи се образовай... все пак това си е твойто тяло и ако има нещо което не разбираш, но те тревожи - влизаш в нета и четеш... Точно тоя въпрос ще ти го отговоря по изключение!

Значи - Това ПРОЗРАЧНОТО - са 1 вид "хранителни вещества"... обикновенно е смесено със самата сперма, но явно ти си още малък... чрез него сперматозоидите вземат енергия за предстоящото "пътуване"... Много вероятно е да е останал някой сперматозоид в него... така че шансовете са около 50 на 50!

ае и чети сл път!
    Е са кво се впрягаш...
    Живота е песен!

Цитирай Първоначално написано от тъжняк
    и още нещо имам да кажа кат си го уголя нали кат не е надървен мога да го заголя поече но като е надуржен само кожата стига пот главата и пое4е немога да го отворя от кожичката която го даржи от долу дали неми е много къса?
    Еми може и да ти е къса, какво ти пречи тва?

anonymous796009
    Guest
    аз съм на 11г. и половина и аз имам почти същия проблем някога след като маструбирам(бия си чекии) ми се получава същия проблем и е много гадно почти два дена трае незнам при теб колко трае!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си