- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- прозрачното вещество от пениса
НЕ говоря за сперма а за бялото вещество което доколкото разбрах излиза при вазбуда да ама аз сам на 13 и не винаги стаа таз работа не винаги излиза тва прозрачно вещество апак 4ета из форума4е на други на 13 14 и нагоре при "ЛЪСКАНЕ" така да нарека чикийте им излиза а на мен мн мн мн рядко що така...![]()
и още нещо имам да кажа кат си го уголя нали кат не е надървен мога да го заголя поече но като е надуржен само кожата стига пот главата и пое4е немога да го отворя от кожичката която го даржи от долу дали неми е много къса?
Не е задължително да се отделя прозрачен секрет. Има хора при които той отсъства.
Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts
Гледай пич... това е обидно тъп въпрос! Прочети малко литература, земи се образовай... все пак това си е твойто тяло и ако има нещо което не разбираш, но те тревожи - влизаш в нета и четеш... Точно тоя въпрос ще ти го отговоря по изключение!
Значи - Това ПРОЗРАЧНОТО - са 1 вид "хранителни вещества"... обикновенно е смесено със самата сперма, но явно ти си още малък... чрез него сперматозоидите вземат енергия за предстоящото "пътуване"... Много вероятно е да е останал някой сперматозоид в него... така че шансовете са около 50 на 50!
ае и чети сл път!
Е са кво се впрягаш...
Живота е песен!
Еми може и да ти е къса, какво ти пречи тва?Първоначално написано от тъжняк
аз съм на 11г. и половина и аз имам почти същия проблем някога след като маструбирам(бия си чекии) ми се получава същия проблем и е много гадно почти два дена трае незнам при теб колко трае!!!